2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

22.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulín doma opět za 3 body!


Branky


0

Vyškov z posledních dvou zápasů vydoloval 6 bodů a po špatném vstupu do jara se zvedl. Domácí minulé kolo prohráli v Mohelnici a chtěli se naladit zpátky na vítěznou vlnu..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atraktivní poločas pro domácí!

Velkou příležitost představil Spartak v 5. minutě, kdy se vysunutý Steiner řítil do pokutového území proti brankáři Klimešovi. Ten jeho kličku vystihl a střelu srazil na rohový kop. Spartak nicméně udeřil záhy. V 6. minutě se Pavel Postava rychle protáhl po křídle, v pokutovém území si narazil s Lacigou a brankově zakončil 1:0. Vyškov se nenechal zahanbit a k naší brance se často vydával směle kupředu. Ve 13. minutě se Vyškovští hnali do pokutového území dokonce v přečíslení, až osamocený Jeřábek v ideální pozici namířil jen nad branku! Na to následovala 19. minuta a únik hostujícího Němečka, který centrem našel Ličku, jehož hlavička ze záklonu směřovala rovněž nad branku. Mnohem efektivnější byli hosté po dalším brejku v 25. minutě, zakončující Stříž nicméně vyprášil jen rukavice nachystaného Vogla. Spartak vystřihl rychlý útok v 29. minutě. Vedl jej Dominik Krhut , míč přeložil na penaltu Davidu Steinerovi, který však branku při zakončení minul. Brankář Klimeš svůj Vyškov podržel v 30. minutě. To Steiner přetlačil před pokutovým územím svého obránce, prostrčil míč na Krhuta, jehož střelu ale právě brankář Vyškova na brankové čáře vyrazil rozštěpem. Další tutovku poté nevyužil Spartak v 39. minutě. Václav Ondřejka se protáhl do pokutového území a krásnou střelou z úhlu rozezvonil břevno branky Vyškova. I další slibné příležitosti do konce první půlky představil Spartak. V 41. minutě po autovém vhazování našel Ondřejka Postavu v pokutovém území, jeho volej směřoval nad branku. Následně ve 44. minutě Spartak zahrál standardní situaci od autové čáry, přímá střela se snesla přímo k brankáři Klimešovi, který míč vyrazil před sebe, ovšem na dorážku do opuštěné brány se již nikdo nenašel.

Červená karta a rozhodnuto

I ve druhém poločase byly k vidění pěkné akce na obou stranách. Vyškov v 50. minutě zahrál rohový kop, naskakující Krejčí poslal míč hlavičkou vedle branky. O minutu později to zkusil individuálně Stříž, jeho střelu znovu zachytil pozorný Marek Vogl. V 54. minutě naopak Krhut potáhl akci k pokutovému území, svůj centr nasměroval k bráně, kam nabíhali Steiner s Ondřejkou, ovšem před nimi míč odkopla pozorná obrana Vyškova.  Mezi tři tyče se nevlezla ani další střela Davida Steinera z 61. minuty, po našem rohovém kopu, když břevno branky minula asi o metr. Efektní zakončení si poté v 65. minutě vybral Václav Ondřejka když naskakoval nůžkami na další Krhutův centr. I tato střela směřovala nad branku. Krátce poté se Krhut znovu dral přes obránce Krejčího, který jej stáhl a za to viděl od rozhodčího žlutou kartu. Protože byla již druhá, putoval Krejčí předčasně do sprchy. Následnou standardní situaci od autové čáry rozehrál Michal Dvořáček. Míč sice zlikvidoval v první fázi brankář Klimeš, neudržel jej a volný míč do branky dorazil nakonec Václav Ondřejka. Vyškov se ani tak v 10 lidech naděje na bod nevzdával. V 70. minutě podnikl rychlý přechod do útoku a konečnou střelu Přerovského vytlačil pohotový David Kostka nad branku. Spartak hostující bránu ohrozil ještě v 74. minutě, kdy Dvořáček našel Postavu, ale jeho střelu Klimeš vyrazil. Další výraznější akce oba soupeři již neukázali, a tak tři body zůstaly v Hulíně!



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ,trenér: Dnes je to pro nás cenné vítězství pro kvalitnímu soupeři. Myslím si, že to byl i pěkný zápas pro diváka a kdo přišel, určitě nelitoval. Oba soupeři hráli bez úporné defenzívy, hrál se otevřený fotbal a k vidění byla spousta šancí na obou stranách. Klidně to mohlo skončit 4:2 nebo 5:3. O ty dvě šance, o které jsme vyhráli, jsme měli navíc a asi jsme proto vyhráli zaslouženě. Za zisk dobrých tří bodů dnes musím kluky pochválit, hráli disciplinovaně.




Sestavy


SK Spartak Hulín
M. Vogl [-] - J. Zlámal [-] , D. Krhut [-] , P. Postava [-] (77. M. Šrom [-] ) , T. Matoušek [-] , D. Steiner [-] (84. T. Pospíšil [-] ) , M. Dvořáček [-] , J. Laciga [-] , V. Ondřejka [-] , D. Kostka [-] , V. Barcuch [-] (88. M. Vyskočil [-] )

MFK Vyškov
J. Klimeš [-] - J. Krejčí [-] , J. Trousil [-] , T. Netopil [-] - F. Studený [-] (73. V. Novotný [-] ) , M. Jeřábek [-] , D. Němeček [-] (83. M. Holub [-] ) - J. Lička [-] , M. Stříž [-] , D. Přerovský [-] , D. Urbančok [-] (88. M. Neubauer [-] )

ŽK: 37. P. Postava - 32. M. Jeřábek , 35. J. Krejčí . ČK: 65. J. Krejčí .
Místo: Hulín. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Slabý Jiří - POLÁK Jiří, HORÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.