3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 10:15

22.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovácko doma za 3 body!


Branky


0

Domácí v minulém kole deklasovali Kroměříž 7:1 a v domácím zápase chtěli potvrdit svoji formu. Hosté minulý zápas opět remizovali a chtěli získat další body..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení Slovácka

Domácí začali aktivně a na první šanci čekali do 13.minuty, kdy se mezi střelce mohl zapsat domácí Galuška, který byl ve vápně trestuhodně nekrytý, ale jeho křížná střela byla nakonec obranou zblokovaná na rohový kop. O deset minut později se do Sadílkova trestného kopu položil domácí Břečka, nasměroval hlavičkou míč k tyči, kde se ale zjevil brankář Invald a parádním zákrokem držel stále stav 0:0. Situace se opakovala ve 33.minutě, kdy opět centroval Sadílek a hosté si opět nedali pozor na Břečku, který tentokrát nedal Invaldovi v brance žádnou šanci a otevřel tak skore na 1:0. Tímhle výsledkem také skončila první půle, ve které bylo Slováckolepšía zaslouženě vedlo.

Klidný zápas pro domácí

Ve druhé půli se čekalo napořádnou šanci jen deset minut, to dal Sadílek do strany míč Galuškovi, který předložil na malé vápno míč Zajícovi, ten ale ve složité pozici ve skluzu minul branku Velkého Meziřící. O tři minuty později se už Slovácko prosadilo podruhé. To aktvní Sadílek našel krásnou přihrávkou za obranu Zajíce. Ten si se situací poradil parádně a přesným lobem překonal vyběhnutého Invalda a bylo to 2:0. V 85. minutě se do šance dostal domácí Ťok, ale přestřelil. Ihned z protiútoku se dostal do dobré šance Simr, ale domácí Nevrava si poradil a udržel takčisté konto. V 88. minutě udělal tečku za zápasem domácí Kovář. Byl u toho opět Sadílek a svoji třetí asistencí nachystal míč Kovářovi, který se poarádně položil do voleje a nedal Invaldovi žádnou šanci. Domácí tak zvítězili 3:0 a potvrdili svoji formu.



Sestavy


1. FC Slovácko B
V. Nemrava [-] - S. Dramé [-] , M. Suchý [-] , T. Brečka [-] , J. Valenta [-] (81. T. Ťok [-] ) , L. Sadílek [-] , T. Zajíc [-] (72. M. Kovář [-] ) , F. Hlúpik [-] , P. Galuška [-] (84. J. Prajza [-] ) , L. Mareš [-] , J. Chvátal [-]

FC Velké Meziříčí
R. Invald [-] - M. Bouček [-] , R. Šuta [-] (52. V. Kratochvíl [-] ) , L. Berka [-] (70. P. Pokorný [-] ) , R. Demeter [-] (60. T. Bublán [-] ) , J. Šimáček [-] , E. Smejkal [-] , P. Simr [-] , R. Vyskočil [-] , P. Dolejš [-] , J. Krejčí [-]

ŽK: 31. E. Smejkal , 32. J. Krejčí , 66. P. Dolejš .
Místo: MěFS M.Valenty. Počet diváků: 115. Rozhodčí: Vojkovský Jakub - DUDA Radim, TRIGAS Paskal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.