2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

22.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité body pro Třebíč!


Branky


0

Dvě mužstva hrající o holý život v MSFL se utkala v tomhle kole. Jak domácí hráči, tak hostující hráči z Břeclavi nejsou v kdovíjaké formě a v tomhle záchranářském dule bez favorita se hrálo o veledůležité body..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez gólů

Třebíč byla v prvním poločase lepším týmem a na rozdíl do Břeclavi si vytvořila několik brankových příležitostí. Již v 8. min. po závaru před břeclavskou brankou se tečovaná střela Novotného otřela o tyč Lešňovského branky. Ve 12. min., po centru Klusáka, střelu Novotného hostující brankář reflexivně vyrazil, Dočekal v dorážce byl ale nepřesný. V 27. min. byl opět v akci hostující brakář Lešňovský, který po křížném centru Klusáka a dobře mířené střele Dočekala výborným zákrokem míč vyrazil. V 37. min. po zahrané standardce domácích hlavičkující Dobrovolný našel před břeclavskou brankou úplně volného Novotného, ten ale míč netrefil. Do šaten se tak šlo za stavu 0:0

Domácí vyválčili výhru

Hned v úvodu druhého poločasu chybovala domácí obrana a břeclavský Diviš tváří v tvář domácího brankáře Procházky nastřelil pouze břevno třebíčské branky. Následně se Břeclav dostala do hry a v 50. min. měl opět gólovou šanci Diviš, v zakončení byl ale nepřesný. Břeclav neskórovala ani v 53. min., když v ložence přestřelil třebíčskou branku Presl. Po takto neproměněných šancích mohli domácí potrestat břeclavské hráče v 66. min. Po přihrávce Ošmery ale Dočekal svoji gólovou šanci  neproměnil. V 70. chybovala hostující obrana, Dobrovolný postrčil míč Dočekalovi a ten poslal domácí do vedení 1 : 0. Hned na to mohli domácí zvýšit svoje jednobrankové vedení, Dogui ale po zahraném rohovém kopu v jasné gólové šanci nedal. Domácí rozhodli o svém vítězství v poslední minutě utkání, kdy se Ošmera prosadil po pravé straně hřiště a po jeho přihrávce před branku hostí přesně zakončil Novotný a bylo 2:0. Tímhle výsledkem také utkání skončilo a hosté tak zůstavají poslední, i přes svoje velké šance v dnešním zápase.



Sestavy


HFK Třebíč
K. Procházka [-] - K. Havránek [-] (50. C. Bagnon [-] ) , D. Komínek [-] , M. Dočekal [-] (86. T. Tsuchiya [-] ) , P. Ošmera [-] , R. Novotný [-] , J. Chlup [-] , J. Dobrovolný [-] , O. Benda [-] , P. Chalupa [-] , D. Klusák [-]

MSK Břeclav
T. Lešňovský [-] - R. Svoboda [-] , J. Hloch [-] , O. Lysoněk [-] , T. Košut [-] - M. Vojtěšek [-] (46. D. Netopilík [-] ) , C. De [-] , R. Diviš [-] , D. Presl [-] (72. L. Radkovič [-] ) , P. Simandl [-] - M. Světlík [-] (46. J. Motyčka [-] )

ŽK: 55. O. Benda , 61. J. Chlup - 78. D. Netopilík , 87. J. Hloch .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Klíma Tomáš - KOLÁŘ Jaroslav, HANÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.