1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

21.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulín poprvé prohrál


Branky


0

Nováček z Mohelnice sbírá pravidelně body a blíží se klidnému středu tabulky. Zkušení hosté mají na jaře formu a hrají o přední příčky. Utkání slibovalo zajímavou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovná půle bez branek

Domácí hřiště bylo opticky menších rozměrů a z toho také domácí sqadra trenéra Romana Sedláčka v zápase těžila. K vidění tak byl zápas plný osobních soubojů, kde hrací plocha příliš velký prostor na kombinaci a klidnou rozehrávku nenabízela.
Domácí „fialky“ zahájili utkání aktivněji a v úvodních minutách z této aktivity vytěžili 2 rohové kopy. Spartak zahrozil na oplátku zase v 7. minutě, kdy z pěkné pozice zahrál Michal Dvořáček přímý kop nad domácí branku. 
V 8. minutě pak byla k vidění první opravdu vážná šance. Aktivní Bača vypálil ze šestnáctky, Vogl jedovatou střelu neudržel a dorážející Vokoun poslal míč vysoko nad branku! V hostujícím pokutovém území poté bylo horko i v 11. minutě po Heidenreichově standardce, kdy se míč snesl na malé vápno, ovšem Mohelnice po několika přihrávkách nedokázala vystřelit na branku. 
Spartak se prezentoval pěknou akcí v 20. minutě. Aut zahrál Pospíšil, Krhut předal Lacigovi, ten na Dvořáčka, ovšem z celé akce vyšla jen střela nad branku. Velmi nadějně se probíjel Krhut do pokutového území i v 27. minutě, pěkná střela však skončila jen v boční síti domácí brány. 
I další zajímavé akce prvního poločasu měl na svědomí Spartak. V 34. minutě zahrál Dvořáček roh, ale hlavička šla nad.
Největší příležitost ke skórování v první půli se za naše barvy naskytla v 35. minutě. Spartak podnikl brejk, který táhl Ondřejka, přízemním centrem našel osamoceného sekundujícího Šroma. Tomu v ideální pozici na malém vápně ale při zpracování míč uskočil a dobíhající obránci už balón odklidili do bezpečí.

O výhře rozhodla jediná branka

Druhý poločas začal pro Spartak studenou sprchou. V 46. minutě jsme prohráli souboj ve středu hřiště, domácí přenesli hru do pokutového území. Střelu zakončujícího Fišara pohotový Vogl perfektně vyrazil, ovšem míč se dostal jen k domácímu Weinlichovi na šestnáctce, který střelou pod břevno uklidil míč do brány 1:0.
Spartaku se do dobře organizované obrany na malém prostoru špatně útočilo. Ostříží oko pomezního Tomance stojícího kousek od bouřlivé domácí lavičky navíc dvakrát nachytalo v ofsajdu při nadějné pozici Ondřejku. A tak se Spartaku dlouho nedařilo vypracovat si příležitost ke skórování.
V 61. minutě ohrozil domácího brankáře Horu Krhut slabou střelou, kterou pozorný brankář zlikvidoval. 
Naopak krátký byl brankář Mohelnice v 63. minutě poté, co Spartak vystřihl kombinaci na Lacigu, jehož střelu zastavila pravá tyč branky !
Domácí mohli pojistit své vedení v 67. minutě poté, ale osamocený Žák následně hlavičkoval nad branku.
Velice výrazná příležitost ke srovnání skóre se Spartaku naskytla v 87. minutě. Domácí zahráli malou domů a i přes jejich vehementí protesty sudí Mikula nařídil nepřímý kop na malém vápně. Tradiční výhoda/nevýhoda v podobě této standardky však Spartaku úspěch nepřinesla. Naše rozehrávka putovala k Ondřejkovi, jehož střelu domácí defenziva zblokovala. Víc už se v zápase nestalo a domácí si připisují důležité 3 body.



Ohlasy k zápasu


FK Mohelnice
Roman Sedláček, trenér: „Podle mě byl Hulín zatím nejtěžší soupeř, se kterým jsme se doma potkali, hosté hráli organizovaně, měli rychlý přechod do útoku, ale my jsme dnes hráli ve velké pohodě, byl to dobrý zápas, dramatický až do koncovky.Škoda, že se nám nepodařilo ve druhé půli přidat pojistku, na druhou stranu i soupeř měl své šance. Jsme rádi, že jsme to zvládli a připsali si další cenné body. Naši kluci podali proti kvalitnímu protivníkovi zodpovědný výkon a znovu ukázali chuť do hry, za což jsme rádi,"

SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ, trenér: Dnes mne porážka mrzí, narazili jsme na těžkém terénu na soupeře, který hrál jednoduchý fotbal plný osobních soubojů a s tím jsme měli potíže. Hlavně v prvním poločase jsme se s tím nedokázali vyrovnat a podržet balón. Domácím se podařilo v první půli vytvořit dvě vyložené šance, my jsme měli dvě šance z brejku a jednu ze standardky, bohužel se nám neprovedlo je proměnit. Ve druhé půli jsme chtěli být více aktivní, podržet míč, zklidnit se, bohužel hned z první chyby ve druhé půli jsme inkasovali a domácí se více soustředili na uhrání výsledku a to už pro nás bylo těžké. I když paradoxně po inkasované brance jsme hráli konečně to, co jsme hrát chtěli. Mimo nastřelené tyčky a jednoho závaru jsme si ale nic nedokázali vytvořit. Bohužel jsme tedy prohráli, i když si myslím,že za celkový průběh by zápasu více slušela remíza.



Sestavy


FK Mohelnice
J. Hora [-] - R. Kuba [-] , J. Heidenreich [-] , O. Seibert [-] - M. Vokoun [-] (66. O. Kopa [-] ) , M. Weinlich [-] (81. V. Fiala [-] ) , D. Bača [-] , J. Fišara [-] , L. Pinkava [-] - L. Hapal [-] (90. M. Šmíd [-] ) , F. Žák [-]

SK Spartak Hulín
M. Vogl [-] - T. Pospíšil [-] , M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , D. Krhut [-] , T. Matoušek [-] , M. Šrom [-] (81. P. Postava [-] ) , M. Dvořáček [-] (84. M. Minář [-] ) , J. Laciga [-] , V. Ondřejka [-] , D. Kostka [-]

ŽK: 64. D. Bača , 89. L. Hapal , 89. L. Pinkava - 72. V. Ondřejka , 80. D. Krhut .
Místo: UMTRA. Počet diváků: 230. Rozhodčí: Mikula Petr - TOMANEC Josef, BATÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.