3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

21.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyškov potvrdil výhru z HFK


Branky


0

Domácí Vyškov moc nezvládl úvod soutěže a pod vedením hrajícího trenéra Trousila sezvedl až v minulém kole, kdy zvítězil 3:0 na půjde HFK Olomouc. To hosté jsou stále na druhém místě, ovšem na jaře ještě nevyhráli a z boje o postup do FNL při současné formě asi nic nebude.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný start domácích

Již ve dvacáté vteřině netrefil v gólové situaci bránu Dominik Urbančok a Michal Stříž doklepnout nestačil. Urbančok se o dvě minuty později omluvil divákům za předchozí nezdar tím nejlepším způsobem. Gólem. Technickou střelou poslal do sítě dlouhý Střížův centr z levé strany. V sedmnácté minutě minutě bylo ve Vyškově ještě veseleji, když Lukáš Lahodný z voleje napálil odražený míč přímo do šibenice Krbečkovy brány. To byl parádní start pro domácí barvy a hosté se z tohoto direktu nevzpamatovali celý zápas. Do konce první půle byli domácí jasně aktivnější, bavili se hrou a vedli o dvě branky zcela zaslouženě.

Zdroj: http://vyskovsky.denik.cz/fotbal_region/darek-trousilovi-vyskovsti-fotbaliste-skolili-vitkovice-uz-v-prvni-ctvrthodine-20160410.html

Poklidný zápas pro domácí

Ve druhém poločase byl vidět vyzrálý fotbal ze strany vyškovských. Hráči dodržovali pokyny trenérů a drželi otěže zápasu pevně ve svých rukou. Vyškov těžil z rychlosti svých hráčů, hlavně Stříže, Urbančoka a Přerovského. Hosté absolutně nestíhali a za celý zápas se nedostali do pořádné šance. To je od aspiranta na postup moc málo.Definitivně o výsledku tak rozhodla šedesátá osmá minuta a rohový kop Urbančoka. Ten přímo zakroutil míč za záda překvapeného brankáře Lukáše Krbečka. Na hřišti přijal gratulace spoluhráčů, ale rozhodčí ještě viděl drobnou teč Josefa Ličky, proto byla branka uznána jemu. Ke konci zápasu se vyškovští fotbalem bavili, měli i další možnosti, ale Krbeček už branku nepustil a výsledkem 3:0 utkání i skončilo. Vyškov potvrdil body z Olomouce, naopak hosté se dál topí v krizi.


Zdroj: http://vyskovsky.denik.cz/fotbal_region/darek-trousilovi-vyskovsti-fotbaliste-skolili-vitkovice-uz-v-prvni-ctvrthodine-20160410.html

 



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov
Jan Trousil, trenér: Před utkáním jsme si řekli, že na ně budeme hrát maximálně agresivně a podle výsledku to vypadá, že se náš plán vydařil. Dali jsme tři krásné góly, mohli jsme možná přidat i další. Na Vítkovice jsme se připravovali. Fotbalově jsou na tom dobře. Snaží se hrát fotbal do nohy, naopak v prostorech kde to bolí, v pokutových územích, tam ztrácejí. Mají problémy dávat branky, to známe z vlastní zkušenosti. Obranu mají dobře fungující. Ale my jsme ji dokázali napadat a prolomit,"

MFK Vítkovice
Roman West, trenér: „Druhou půli domácí dobře bránili. Měli jsme jedinou šanci, tu jsme neproměnili. Po gólu na tři nula bylo po zápase. Vyškov už si výsledek pohlídal a zaslouženě zvítězil. Musím říct, že jsem zklamaný z přístupu svých hráčů. Takhle se o druhou ligu nebojuje. Výkon našich fotbalistů nedosahoval úrovně Vyškova. Ten byl agresivnější, rychlejší, měl všechny odražené míče. Byl ve všem lepší,"



Sestavy


MFK Vyškov
J. Klimeš [-] - J. Krejčí [-] , J. Trousil [-] (88. F. Studený [-] ) , T. Netopil [-] - D. Němeček [-] , M. Jeřábek [-] , L. Lahodný [-] - D. Přerovský [-] , D. Urbančok [-] (90. M. Holub [-] ) , M. Stříž [-] , J. Lička [-] (80. M. Lička [-] )

MFK Vítkovice
L. Krbeček [-] - D. Mikula [-] , O. Dvořák [-] , O. Cverna [-] , A. Taraba [-] - P. Wojnar [-] , T. Hykel [-] , R. Bystrý [-] (59. T. Gebauer [-] ) , A. Hruzík [-] - M. Kovařík [-] , M. Halaška [-]

ŽK: 38. J. Lička , 39. M. Jeřábek - 67. A. Hruzík .
Místo: tráva. Počet diváků: 196. Rozhodčí: ČERNÝ Josef - PFEIFER Michal, HÁJEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.