0:1
(0:1)
11. K. Kone
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 10:30

19.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílené Slovácko zvítězilo v Břeclavi


Branky


11. K. Kone
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slovácku vyšel vstup do zápasu a v 11. minutě rezervní tým vedl 0:1.když se k míči po centru Patrika Šimka dostal k zakončení Kone a forvard z Pobřeží Slonoviny poslal míč za záda břeclavského brankáře Lešňovského – 0:1. O chvíli později mohl navýšit náskok Hofmann, který ale hlavou pouze rozezvučel břevno.Slovácko v prvním poločase v pohodě kontrolovalo hru a Břeclav do vážných příležitostí nepouštělo. Naopak domácím ještě zatrnulo po střele Luboše Kaloudy z hranice pokutového území, která ale nakonec mířila těsně mimo. Jihomoravané se po změně stran pokoušeli o vyrovnání, do šancí se ale takřka nedostávali. Slovácko si tak po zásluze odvezlo 3 body.



Ohlasy k zápasu



1. FC Slovácko B
Zdeněk Botek, trenér: Hrálo se především uprostřed pole. V závěru ale měli domácí dva závary, které jsme naštěstí přestáli. Musím říct, že to byl těžší zápas, než jsem očekával. Získali jsme ale tři důležité body, to je hlavní,"



Sestavy


MSK Břeclav
T. Lešňovský [-] - R. Svoboda [-] , J. Hloch [-] , O. Lysoněk [-] , T. Košut [-] - C. De [-] , D. Presl [-] (73. D. Netopilík [-] ) , M. Sycha [-] , P. Simandl [-] - J. Motyčka [-] (46. L. Radkovič [-] ) , M. Světlík [-] -

1. FC Slovácko B
M. Daněk [-] - S. Hofmann [-] , M. Kuncl [-] , J. Pilka [-] , V. Daníček [-] , J. Prajza [-] (91. P. Galuška [-] ) , J. Valenta [-] , L. Kalouda [-] (81. S. Dramé [-] ) , K. Kone [-] , E. Vinkler [-] (67. D. Machalík [-] ) , P. Šimko [-]

ŽK: 58. C. De - 40. J. Pilka , 63. M. Kuncl , 77. K. Kone .
Místo: Břeclav 1. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nováček Ivo - PFEIFER Michal, HÁJEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.