R. Haša 75.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

19.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby zvládl lépe Hulín


Branky


75. R. Haša - 24. V. Ondřejka (p.) , 47. V. Ondřejka
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním jarním domácím mistrovském utkání nastoupili Hanáci v sobotu 26.3.2016 od 15 hodin proti nedalekému Hulínu. Hned v úvodu se tlačil do zakončení Haša, ale hlavičku po centru Jelečka nasměroval vedle. Pěknou kombinaci z pravé strany hřiště pak zakončil Hromek technickou střelou do břevna. Na druhé straně nebezpečně pálili Laciga a Ondřejka. Ve 24.min. se nejlepší hráč hostí Šrom přes tři hráče domácích prokličkoval až do pokutového území, kde byl faulován. Pokutový kop sice Ondřejkovi bravurně vyrazil brankář Šustr, ale hostující útočník si doběhl pro dorážku hlavou na 0:1. Hanákům se do poločasu nepodařilo vyrovnat, když Jelečkův trestný kop šel nad, Hašovu střelu lapil Vogl a Višněvského hlavička šla těsně vedle.

 

Do druhého poločasu chtěli Hanáci zjednodušit hru a tím více eliminovat zrádný terén a zkušeného technického soupeře. Opak však byl pravdou, když krkolomné a zbytečně složité kombinace slávistických obránců se záložníky na domácí polovině nahrávali hostům, kteří se v podstatě bez práce dostávali k míči a do nebezpečných zakončení. Ve 46.min. ještě skvělý brankář Šustr vyrazil ránu Krhuta, ale o minutu později již byl bezmocný proti nenápadné střele Onřejky, která v rozhodující chvíli skočila na jednom z četných drnů a míč zapadl do sítě na 0:2. Po další velké minele domácích hráčů šel podruhé sám na Šustra hostující Krhut, ale domácí brankář opět vytasil prvotřídní zákrok. Hanáci pak s velkým zpožděním pochopili, že je opravdu potřeba hru zjednodušit a dostávali se více před bránu Vogla. Čepově hlavičce po centru Jelečka chyběl kousek. Domácí stoper Čep pak po další standardce vyhrál vzdušný souboj a míč směřující do brány doklepl dobíhající Haša na 1:2. Do konce zápasu to vypadalo, že by Hanáci mohli vyrovnat, ale přes tlak a snahu se jim to nepodařilo. Hašovu ránu vytlačil Vogl nad břevno a hostující brankář si poradil i s bombou Rajnohy. Při dalším závaru neprotlačil míč přes houštinu těl domácí Strašák. Rajnohův centr jen o kousek minul naskakující Silný, který ještě předtím dvakrát nezvládl lépe dohrát nadějný rychlý útok, stejně tak jako v samém závěru hostující Minář na opačné straně hřiště. Tři body tak putují do Hulína, který dal o jednu branku více, což je pro domácí hráče a realizační tým velkým zklamáním, které však musí co nejdříve hodit za hlavu a v podstatě sami se musí propracovat k lepším výsledkům. 



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Martin Šustr, brankář: Jsem zklamaný. Minulé utkání jsme s těžkým soupeřem zvládli výborně, jen se nám nevedlo v koncovce. Věřil jsem, že na to navážeme, ale to se nám absolutně nepodařilo. Prohrávali jsme veškeré souboje, soupeř nás předčil v důrazu. V kombinaci jsme nebyli kvalitní a ze hry jsme si nebyli schopni vytvořit stoprocentní šanci. S takovým výkonem v derby nemůžeme chtít tři body, bylo to od nás málo. V sobotu nás čeká Hlučín, tak máme možnost ten dnešní výkon odčinit.

SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ, trenér: Zápas se hrál na těžkém teréně, bylo zřejmé, že oba týmy si dávají pozor a nechtějí inkasovat. Nám se povedlo po brejkové situaci a sražení Šroma dát z pokutového kopu gól. Poté si myslím, že jsme byli klidnější, nepouštěli jsme domácí do situací, ti hrozili jen ze standardních situací. Z té se jim bohužel podařilo také snížit. To byla škoda, protože za stavu 2:0 jsme 2x šli sami na bránu. Být to totiž 3:0, asi bylo po zápase. Za vítězství v derby jsem určitě rád. Pro nás je dnešní výsledek jenom dobře, můžeme v dalších zápasech hrát s čistou hlavou. Musím kluky pochválit.



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
M. Šustr [-] - T. Jeleček [-] , R. Budín [-] , P. Rajnoha [-] , D. Čep [-] - D. Hynčica [-] (46. T. Strašák [-] ) , J. Hromek [-] (49. V. Látal [-] ) , P. Silnica [-] , N. Višněvský [-] - R. Haša [-] , J. Silný [-] -

SK Spartak Hulín
M. Vogl [-] - J. Zlámal [-] , D. Krhut [-] (88. T. Pospíšil [-] ) , T. Matoušek [-] , D. Steiner [-] (73. M. Minář [-] ) , M. Šrom [-] (81. P. Postava [-] ) , M. Dvořáček [-] , J. Laciga [-] , V. Ondřejka [-] , D. Kostka [-] , V. Barcuch [-]

ŽK: 20. D. Čep , 23. R. Budín , 81. T. Strašák - 20. D. Steiner , 33. M. Dvořáček , 43. D. Krhut , 92. J. Laciga .
Místo: tráva. Počet diváků: 476. Rozhodčí: Dubravský Radek - BĚHAL Radek, KONDLER Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.