P. Simr 42.
1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 10:15

19.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítkovice opět ztratily


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Před plnými tribunami a za pěkného slunečného počasí převáděly oba týmy od první minuty svižný, bojovný a pro diváky pohledný fotbal. Ve 3, min odvrátil Martin Puža nebezpečný centr Bystrého do vápna. V 5. min nebezpečný náběh Hykela za obranu zastavil Jarda Krejčí. V 8. min rozehrál rohový kop Petr Dolejš, jeho přetažený centr zachytil Pavel Simr, střelou z úhlu však Krbečka nepřekonal. V 11. min našel Petr Dolejš naběhnutého Robina Demetera, ten hostujícího golmana nepřekonal. V 18. min se po pěkném centru Coufala objevil za obranou Kovařík, Roman Invald včasným vyběhnutím jeho šanci zmařil. V 19. min rozehrál roh Taraba, domácí golman vyrazil jeho centr do bezpečí. Ve 23. min vystřelil z hranice vápna Wojnar, trefil jen náruč Romana Invalda. Ve 24. min se k odraženému míči na hranici vápna dostal Jarda Krejčí, trefil jen hostujícího obránce. Ve 28. min se za domácí obranou objevil Hykel, Roman Invald si z jeho střelou poradil, i přes odpískaný ofsajd. Ve 31. min vyslal tvrdou ránu na domácí bránu Hruzík a jen těsně minul horní břevno. Ve 42. min poslal pěknou přihrávku za obranu Robin Demeter, nabíhající Petr Dolejš obešel Krbečka, od brankové čáry našel Pavla Simra a ten hlavou otevřel skore utkání 1:0. Ve 43. min nebezpečný centr Bystrého tečoval Honza Šimáček do rukou Romana Invalda a tak do kabin odcházeli spokojenější domácí hráči.

 

 

Nástup do druhého poločasu vyšel hostům. Zvýšeným presinkem, bojovností a nasazením zatlačili domácí na jejich polovinu a v 50. min po pěkné kombinaci středem hřiště Kovaříkem vyrovnali 1:1. Další však již patřily domácím. V 51. min se mohli radovat domácí, Jarda Krejčí našel ve vápně hlavičkujícího Radima Šutu, jeho střelu pod břevno však Krbeček vytlačil na rohový kop. V 52. min našel Robin Demeter naběhnutého Petra Dolejše, ten však trefil jen hostujícího obránce. V 61 min našel Robin Demeter ve vápně Pavla Simra, ten bránu hlavou netrefil. V67. min přistrčil Pavel Simr míč Robinovi Demeterovi za obranu hostů, ten přeloboval Krbečka ale i hostující bránu. V 76. min se domácí po přímém kopu Robina Demetera a hlavičce Honzy Šimáčka radovali z gólu, hlavní sudí však odpískal útočný faul domácímu hráči. V 80. min hosté využili nepozornosti v domácí defenzivě a po střele Wojnara se zatřáslo břevno domácí brány. V 83. min ohrozil hostujícího golmana centrující Jarda Krejčí. V 86. min nebezpečně hlavičkoval na malém vápně Gebauer, výborný zákrok Romana Invalda změnu skore nepřipustil. Atak se diváci již dalšího gólu nedočkali.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Libor Smejkal, trenér: V prvním poločase byli hosté lepším týmem, lépe presovali a kombinovali, postupně jsme však hru vyrovnávali a na konci poločasu šli šťastně do vedení. Ve druhém poločase jsme byli po obdržené brance lepším týmem, připravili jsme si několik brankových příležitostí, ale opět se ukázalo, že to je naše jarní slabina. V závěru utkání nám pomohlo břevno naší brány a také výtečný zákrok našeho golmana. Konečná dělba bodů se tak nakonec zdá býti spravedlivou.




Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Invald [-] - P. Dolejš [-] , R. Šuta [-] (90. V. Kratochvíl [-] ) , M. Puža [-] , J. Šimáček [-] , R. Demeter [-] , J. Krejčí [-] , E. Smejkal [-] , P. Simr [-] , R. Vyskočil [-] , L. Berka [-] (76. P. Pokorný [-] )

MFK Vítkovice
L. Krbeček [-] - F. Metelka [-] (82. J. Býma [-] ) , M. Kovařík [-] , T. Hykel [-] , O. Cverna [-] , A. Taraba [-] (68. T. Gebauer [-] ) , R. Bystrý [-] (73. J. Klejnot [-] ) , A. Hruzík [-] , D. Mikula [-] , R. Coufal [-] , P. Wojnar [-]

ŽK: 36. R. Demeter - 36. A. Taraba , 80. T. Gebauer , 90. O. Cverna .
Místo: V. Meziříčí - hlavní. Počet diváků: 535. Rozhodčí: Možíš Dušan - DOHNÁLEK Jan, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.