M. Heinz 66.
1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

18.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holice začala jaro remízou


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý start hostů a pouze jedna branka

V prvním kole jarní části Moravskoslezské fotbalové ligy 2015 - 2016 přivítali svěřenci trenéra Oldřicha Machaly na domácí půdě tým FC Velké Meziříčí s bývalým hráčem HFK Honzou Šimáčkem.V kádru HFK chybí dvě jarní posily. Záložník Marek Schmidt a útočník Ondřej Pyclík. Oba hráče trápí vleklé zranění z přípravy.

A nyní už k samotnému utkání, do kterého lépe vstoupili hosté aktivní hrou, kombinací na jeden dotek a rychlík křídelním přechodem do útočné fáze. Aktivita hostú vyůstila úvodní brankou už v 7. minutě, kdy po chybě slovinského obránce Srnce skóroval technickou střelou k tyči Smejkal 0:1. Hostéměli idalší šance, byl to hlavně Dolejš, ale domácí Mucha měl štěstí a jednou ho zachránila i tyč. Hosté šli do kabin s vedením 0:1.

Zlepšený výkon HFK

Druhý poločas už byl ze strany HFK lepší. Hrál se výborný fotbal na obou stranách, akce střídala akci a v obou vápnech bylo velice rušno. Holičtí nakonec mohli vyhrát, ale rozhodčí jim neuznal dvě branky. Tu první pro údajný faul na brankáře, který upadl v souboji ale s vlastním spoluhráčem a druhou pro ofsajdové postavení Pezzottiho.Nakonec rozhodl o dělbě bodů zkušený Marek Heinz, který v 66.minutě uklidil do branky centr Šteigla.

Obě musžtva dnes předvedla kvalitní podívanou, které chybělo snad jen více branek.



Ohlasy k zápasu


1. HFK Olomouc
Oldřich Machala,trenér: Bod je samozřejmě málo, ale cením si toho že jsme srovnali. Druhou půli jsme měli navrch, dali jsme další dva goly, bohužel neuznané po sporných situacích.

FC Velké Meziříčí
Libor Smejkal,trenér: Škoda že jsme nedali takové tutovky. Petr Dolejš šel dvakrát sám na brankáře a trefil tyčku. Je to smůla, ale v těchto situacích by to asi měl trefit.



Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - M. Heinz [-] , J. Srnec [-] (23. O. Kováč [-] ) , G. Pezzotti [-] , J. Kotouč [-] , A. Fočić [-] , O. Kostorek [-] (88. J. Grézl [-] ) , F. Přikryl [-] , J. Šteigl [-] (79. O. Bořil [-] ) , S. Petrić [-] , O. Buček [-]

FC Velké Meziříčí
R. Invald [-] - P. Dolejš [-] , R. Šuta [-] (90. P. Pokorný [-] ) , M. Puža [-] , J. Šimáček [-] , R. Demeter [-] , J. Krejčí [-] , E. Smejkal [-] (79. M. Souček [-] ) , P. Simr [-] , R. Vyskočil [-] , L. Berka [-]

ŽK: 65. A. Fočić - 85. R. Šuta .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Slabý Jiří - KOLÁŘ Jaroslav, BUČEK Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.