D. Kraut 25.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2015 16:30

15.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí výhra Hlučína v řadě


Branky


25. D. Kraut
0

Hlučínští získali v předehrávce 15. kola MSFL další tři body a dostali se tak do klidného středu tabulky. Postaral se o to jedinou trefou zápasu kanonýr Dominik Kraut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři body zůstaly doma

Domácí nastoupili proti hostujícím mladíkům hodně aktivně a v prvních patnácti minutách to byli oni, kdo diktovali tempo.

První šanci měl už ve čtvrté minutě Galvas, utekl po pravé straně a dostal se i ke střele, ale těsně minul branku hostů. O deset minut později vyšla souhra Žižky s Dostálem, povedlo se jim odcentrovat na Krauta, který z gólové pozice těsně minul.

Ve 25. minutě přišel první a zároveň jediný gól zápasu. Sasínovu střelu ještě gólman Nemrava vyrazil, ale s dorážkou Krauta už si neporadil.

Do přestávky to zkoušel z přímého kopu Galvas, ale Nemrava ho vychytal. V závěru měl dvě zajímavé situace Hanus, ale taky to nevyšlo.

 

Po přestávce nejdříve pálil vedle Ohnutek, ale byl to Hlučín, kdo měl šance. Tu největší Hanus, který běžel sám na Nemravu, ale nedal. Hostující brankář pak vychytal i Krauta.



Ohlasy k zápasu



1. FC Slovácko B
Vit Nemrava - gólman 1.FC Slovácko: ,,Tak do zápasu s Hlučínem jsme šli s velmi mladým týmem a od začátku zápasu jsme chtěli zodpovědně bránit a hrát na brejky. Soupeř byl od začátku zápasu lepší a moc nás do ničeho nepouštěl. Do 25 minuty jsme hráli zodpovědně a pak jsme dostali trochu smolný gól. V druhé půlce už jsme hru trochu otevřeli a chtěli jsme dát vyrovnávací gól. Z toho těžil trochu soupeř a dostával se do šancí, nicméně se mu nedařilo dát druhý gól. My jsme se v závěru utkání už do ničeho nedostali a soupeř si z mého pohledu zaslouženě připsal tři body.''



Sestavy


FC Hlučín
D. Hampel [-] - K. Hudeczek [-] , J. Mac [-] , V. Heinik [-] - T. Dostál [-] , P. Galvas [-] (62. M. Sporysz [-] ) , R. Sasín [-] - D. Kraut [-] , M. Halaška [-] (90. D. Ivan [-] ) , M. Hanus [-] (83. R. Štefek [-] ) - P. Žižka [-]

1. FC Slovácko B
V. Nemrava [-] - M. Suchý [-] , P. Chýla [-] , J. Prajza [-] , P. Galuška [-] , L. Ohnutek [-] (64. T. Ťok [-] ) , D. Tesař [-] (71. D. Fojtášek [-] ) , K. Piteu [-] (81. M. Petrucha [-] ) , J. Bartoš [-] , J. Pilka [-] , E. Vinkler [-]

ŽK: 60. R. Sasín , 90. M. Halaška - 22. P. Galuška , 75. J. Prajza , 91. M. Suchý .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kneisl Zdeněk - KNEISL Leoš, CHLEVIŠŤAN Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.