M. Dogui 62.
1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín má dvanáct zápasů bez prohry


Branky


0

Hlučín udržel v Třebíči neporazitelnost a svoji sérii tak rozšířil již na 12 zápasů bez porážky. Třebíč se ujala vedení 1 : 0 v 62. min. Doguim, hosté vyrovnali v 75. min.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šanci utkání si vytvořili domácí v 15. min., kdy se na velkém vápně uvolnil Dobrovolný, jeho přízemní střelu ale Hampel kryl. Na druhé straně se v 20. min. dostal do gólové šance Kraut, mířil však nepřesně. Další brankovou příležitost si domácí vytvořili v 33. min., Dogui svůj únik z půle hřiště ale zakončil střelou do spojnice břevna a tyče.
Domácí se ujali vedení 1 : 0 ve druhém poločase v 59. min., kdy po Kelblerově centru Dobrovolný mířil do tyče, odražený míč Hampel neudržel a Dogui z dorážky skóroval. V 72. min. opět po Kelblerově cetru byl opět v šanci Dobrovolný, hostující obrana ale tentokrát jeho střelecký pokus stačila zablokovat. Hosté vyrovnali v 75. min., kdy po centru na velké vápno se k odraženému míči dostal Ondrušík a tváří v tvář překonal Matiáška. Domácí mohli strhnout vítězství na svoji stranu v samém závěru utkání, Dobrovolný ale před hlučínskou brankou mířil nepřesně.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč
Martin Matiášek - brankář HFK Třebíč: Do utkání jsme vstoupili aktivně a soupeře jsme za celý první poločas nepustili do žádné vyložené šance. Zatímco my jsme měli velké brankové příležitosti na vstřelení branky. Druhý poločas už se hra vyrovnala, ale bez větší soupeřovi šance. V průběhu poločasu jsme vstřelili branku, kdy brankář neudržel míč. Bohužel se nám vedení nepodařilo udržet a soupeř po jedné šanci v utkání vstřelil branku. V závěru jsme se mohli radovat ještě jednou. Bohužel jsme šanci v poslední minutě neproměnili. Remíza je s těžkým soupeřem cenná. Určitě jsme podali nejlepší výkon podzimu, ale bohužel stačil jenom na jeden bod.

FC Hlučín
Dominik Kraut: ,,V utkání s Třebíči jsme chtěli vyhrát. Bohužel se nám to nepovedlo. Do utkání jsme se snažili vstoupit aktivně, ale nic jsme z toho nevytěžili, paradoxně nám hrozila Třebíč z brejkových situací. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že hru zrychlíme a budeme se tlačit více do zakončení. Bohužel jsme inkasovali z ojedinělé akce Třebíče. Postupem času jsme Třebíč zatlačili ještě více a pramenil z toho vyrovnávací gól. Zápas jsme nakonec nedokázali celý otočit, což je pro nás ztráta. Sice jsme už asi 12 zápasů neprohráli, ale hodně jsme jich remizovali. Hlavní příčinu vidím v tom, že my umíme hrát proti týmům, které se snaží hrát ofenzivní fotbal,ale proti týmům které jenom brání se nám hraje špatně, protože máme špatnou předfinální a finální fázi.''



Sestavy


HFK Třebíč
M. Matiášek [-] - C. Bagnon [-] , M. Dogui [-] (74. M. Dočekal [-] ) , M. Chalupa [-] , D. Komínek [-] , P. Ošmera [-] (59. M. Kelbler [-] ) , J. Chlup [-] , J. Dobrovolný [-] , P. Chalupa [-] , R. Novotný [-] (88. L. Karásek [-] ) , L. Fall [-]

FC Hlučín
D. Hampel [-] (69. J. Hlaváč [-] ) - V. Heinik [-] , J. Mac [-] , K. Hudeczek [-] - M. Halaška [-] (79. P. Galvas [-] ) , P. Ondrušík [-] , T. Dostál [-] , M. Foltyn [-] , R. Sasín [-] (46. M. Hanus [-] ) - D. Kraut [-] - P. Žižka [-]

ŽK: 50. D. Komínek - 38. M. Foltyn , 85. T. Dostál .
Místo: tráva. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Mikula Petr - HORÁK Adam, PÁRAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.