A. Krč 37.
1:1
(1:0)
86. J. Yunis (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 10:15

12.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelnice srovnala v závěru z penalty


Branky


37. A. Krč - 86. J. Yunis (p.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zatímco Mohelnice herně ovládly první poločas, domácí byli lepší v tom druhém, ale nakonec na jeho samém konci se hostům zaslouženě podařilo vyrovnat. Už v 9. minutě zahrozili hosté, když Luboš Pinkava vyslal přesným pasem do útoku Martina Vokouna, ten nacentroval do velkého vápna na zadní tyč brány domácích, odkud hlavičkoval nikým nechráněný Yunis, ale Uvízl si na balón sáhl a konečky prstů jej vytáhl ven. V 11. minutě se do velkého vápna dostal Krč, který ale místo střely volil kličku, potom další, až se ukličkoval. V 15. minutě byl před velkým vápnem faulovaný Weinlich. K přímému kopu se postavil Heidenreich, jehož střelu k tyči Uvízl vytáhl. V 21. minutě Seibert poslal kolmici za obranu na Lukáše Hapala, ten ale svůj centr k bráně přetáhl a balón tak skončil na hlavě jednoho z hráčů domácích. V 27. minutě se do velké šance dostali i domácí, když se Vasiljev dostal mezi naše dva obránce, nahrál po zemi na malé vápno, kam šel skluzem Komenda, který ale netrefil balón. V 38. minutě se už ale domácím zadařilo, když se balón z centru dostal mezi hráči na malé vápno, kam si zaběhl Krč, který dorážkou nedal Horovi šanci, 1 : 0. 

V 48. minutě Krč nacentroval zleva na mohelnické velké vápno, k dorážce se dostal Komenda, díky teči jednoho z hostujících hráčů šel ale balón nad bránu. V 50. minutě naopak z pravé strany nacentroval do velkého vápna Vokoun, hlavička Hapala ale šla nad bránu. V 51. minutě bylo opět rušno před hostující bránou, kam se sice nacpal Komenda, ale ani centr Krče zleva, ani následný centr Vasiljeva zprava Komendu nenašel. V 58. minutě si Kopa obešel jednoho z hráčů domácích, otevřel se mu tak prostor, jeho střílený centr do velkého vápna ale kolem Hapala jenom proletěl a pro Weinlicha byl moc dlouhý. V 59. minutě Seibert pěkně pronikl od lajny k velkému vápnu a jeho tvrdá střela těsně míjela zadní tyč brány domácích. V 63. minutě Heidenreich rozehrál aut na Hapala, ten balón po lajně protáhl za obranu a jeho následný centr jenom o kousek minul zcela volného Kopu. V 74. minutě Koutek od lajny nacentroval do velkého vápna a nikým nezasáhnutý balón se těsně u brány odrazil do zámezí. V 77. minutě ale mohlo být vymalováno, když se Komenda sám otevřenou obranou řítil na Horu, místo zakončení se ale rozhodl přihrát na zadní tyč na zcela volného rozběhlého Koutka, který ale rychlý balón nezachytil. V 78. minutě Komenda rozehrál po zemi rohový kop na velké vápno na Juřátka, který se opřel do balónu, ale Hora jeho pumelici vyrazil. V 85. minutě po rohovém kopu se balón odrazil před šestnáctku k Vokounovi, jehož tvrdou střelu Uvízl vyrazil. Domácí mohli opět rozhodnout v 86. minutě, když se po rohovém kopu dostali do kontru, následoval nákop do velkého vápna na zcela volného Vasiljeva, který jej z první umístil mimo bránu. V 87. minutě při Mohelnici nakonec stálo štěstí, když Heidenreich rozehrál standardku a nakopnutý balón si ve velkém vápnu jeden z hráčů domácích nešťastně srazil do ruky. Rozhodčí nařídil penaltu, kterou v 88. minutě střelou na levou stranu do protipohybu Uvízla s přehledem proměnil  Yunis, 1 : 1. Když se potom ve zbývajících 3 minutách nic zajímavého nestalo, zápas skončil remízou v poměru 1 : 1.



Ohlasy k zápasu



FK Mohelnice
Roman Sedláček - trenér FK Mohelnice: "Osmá remíza za sebou po velmi dobrém a bojovném výkonu. I dnes se ukázalo, že se našemu mladému týmu asi lépe hraje venku. V domácích zápasech totiž pod tíhou povinnosti uspět se hráči dostávají pod tlak. Je to ale o zkušenostech, které kluci musejí získat. Dnes je musím za výkon pochválit. Hráli s veškerým nasazením až do konce zápasu. Ukázalo se že náš velmi mladý tým má perspektivu. Bod proti velmi silnému soupeři je zaslouženou odměnou."



Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - L. Heinz [-] , J. Můčka [-] , L. Koutek [-] , R. Vejvoda [-] - T. Binar [-] (84. A. Řehák [-] ) , R. Juřátek [-] , P. Jeřábek [-] (77. T. Nuc [-] ) , T. Vasiljev [-] - T. Komenda [-] , A. Krč [-]

FK Mohelnice
J. Hora [-] - L. Pinkava [-] , R. Kuba [-] , O. Seibert [-] , J. Heidenreich [-] - M. Vokoun [-] (90. V. Fiala [-] ) , J. Fišara [-] , M. Weinlich [-] (76. P. Soukup [-] ) - J. Yunis [-] , O. Kopa [-] , L. Hapal [-] (88. M. Olejník [-] )

ŽK: 25. J. Heidenreich , 75. R. Kuba .
Místo: tráva č.2. Počet diváků: 374. Rozhodčí: Mrázek Petr - HANÁK Petr, MIKULA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.