P. Simandl 35. (p.)
1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:30

12.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břeclav nedokázala využít dlouho přesilovku


Branky


35. P. Simandl (p.) - 77. F. Studený
0

Ve 12. kole MSFL přívítala Břeclav fotbalisty z Vyškova. Hosté dohrávali zápas v deseti, když byl vyloučen gólman Štěpán. Za domácí se trefil z pokutového kopu Simandl a za hosty z přímého kopu Studený.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení + penalta

Hrálo se na mokrém trávníku a hráčům chvíli trvalo, než si na to zvykli. V prvním minutách to zkoušel za hosty Krejčí, ale jeho pokud nezpůsobil starosti břeclavskému Prokopovi. Minutu na to se domácí dožadovali penalty po faulu na Carvalha na brankové čáře, ale sudí byl klidný. V 9. minutě obdržel žlutou kartu Simandl. První vážnější šanci měli hosté, když Urbančok donutil Prokopa vyboxovat těžký balón z levé strany. O pět minut později zahrával Vyškov rohový kop, gólman Prokop se vzduchem proletěl naprázdno, avšak vyškovští toho nedokázali využít. Půlhodinu hry měli hráči za sebou. Fotbal to nebyl příliš zajímavý a hra byla hodně rozkouskovaná. V 32. minutě zakončil průnik Pospiše brankář Štěpán faulem ve vápně a byl po zásluze vyloučený. Hosté museli poslat na hřiště Kollára, ale tomu se nepodařilo penaltu chytit. Stav byl tedy 1:0. Hostující trenér Machálek reagoval na stav ještě jedném střídáním. Ze hřiště šel Krejčí a do pole nastoupil Lahodný. Ačkoliv bylo na ploše více hráčů z Břeclavi, Vyškov dohrál poločas spíše na polovině domácích.

 

 

 

 

Vyškov v deseti srovnal

Chvíli po příchodu z kabin mohl Pospiš dva metry od brankáře Kollára střílet, ale našel podélnou nahrávkou ještě nabíhajícího Carvalha. Ten měl před sebou volno, ale na poslední chvíli mu do střely vložil kopačku stoper Trousil. Zpomalená střela už potom nemohla Kollára ohrozit. Oslabení Vyškova nebylo ani nadále znát, hosté nesložili zbraně a byli to oni, kdo určoval tempo hry. Urbančokův pokus obstřelil Prokop minul i vzdálenější tyč jeho branky. Nikdo z hostů ve vápně nebyl, kdo by jej dorazil do odkryté brány. Zase to byl Vyškov, metr od brankové čáry srazil hlavičkujícího hostujícího útočníka někdo z břeclavských obránců a hosté se hlasitě dožadují odpískání penalty. Nakonec z toho nebyl ani rohový kop. Po dlouhé době se ukázali domácí. Poté, co hostující Hodinář zahrál dva metry před vápnem rukou, měli domácí možnost trestého kopu. K tomu se postavil Pospiš, zvolil technickou střelu k tyči, se kterou si ale Kollár poradil. V 76. minutě se postavil k přímému kopu zpoza šestnáctky Studený. Ten vyslal kolem zdi tvrdou ránu, na kterou si sice Prokop sáhl, ale v cestě do sítě už jí nezabránil. Stav byl tedy 1:1. Poslední šanci zápasu měl jediný střelec Břeclavi Simandl, ale jeho obstřel netrefil branku. Zápas se tak dohrál za stavu 1:1.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
Tomáš Pospiš - Útočník MSK Břeclav: ,,Vyškov přijel lehce favorizovaný, což je evidentní už při pohledu na tabulku MSFL. Předem jsme věděli, že hostující mužstvo má silné standardky, ze kterých mnohdy gólově těží bývalý ligový hráč Jan Trousil. Opět se nám zdárně podařilo ohlídat vytáhlého ligistu, ovšem jedna ze standardek se nám v 75. minutě zápasu stala osudnou. Zápas začal ve velkém tempu a důrazu, což vyústilo v 30. minutě na faul v pokutovém území na Carvalha, který znamenal penaltu a vyloučení hostujícího gólmana. Dále jsme se dostali do pár vyložených příležitostí, konkrétně mně jednu zlikvidoval náhradní brankář Vyškova. Poločas se dohrál v naší režii, což se v druhém poločase značně změnilo. Vyškov po poločase nastoupil ve vysokém tempu, které jsme zachytávali jen stěží. Carvalho netrefil ve vyložené pozici a pak přišla chvíle hostů. Po faulu Dvořáka hostující hráč napálil míč na stranu našeho brankáře, který si ho ztlumil pouze za svoje záda. Před zápasem byl bod docela dobrý,ale v konečné fázi velké zklamání z této dvoubodové ztráty. Nyní nám nezbývá, než se připravit na Líšeň, která posiluje o hráče ze Zbrojovky, a konečně se třemi body odpíchnout ze dna tabulky.''

MFK Vyškov
Valdemar Horváth - asistent trenéra MFK Vyškov: ,,Prvních 15 minut jsme měli skvělých, na soupeře jsme vlétli, jak jsme chtěli. Poté se vše změnilo, náš gólman dostal červenou kartu a my dostali gól z penalty. Po přestávce jsme se zvedli a na soupeře opět zatlačili i v deseti. Nakonec se nám podařilo aspoň vyrovnat, i když jsme mohli i vyhrát.''



Sestavy


MSK Břeclav
L. Prokop [-] - R. Svoboda [-] , I. Dvořák [-] , T. Košut [-] , P. Fojtík [-] - P. Jurčík [-] (65. M. Sycha [-] ) , C. De [-] (84. S. Lapin [-] ) , O. Paděra [-] , P. Simandl [-] - T. Pospiš [-] , Z. Šenkeřík [-] (62. D. Stange [-] )

MFK Vyškov
P. Štěpán [-] - D. Hodinář [-] , J. Krejčí [-] (34. L. Kollár [-] ) , J. Trousil [-] - M. Jeřábek [-] , F. Studený [-] , D. Němeček [-] - D. Urbančok [-] (82. J. Lička [-] ) , J. Přichystal [-] , M. Stříž [-] , D. Přerovský [-] (34. L. Lahodný [-] )

ŽK: 9. P. Simandl , 76. I. Dvořák , 88. P. Fojtík - 31. D. Přerovský , 88. F. Studený . ČK: 32. P. Štěpán .
Místo: Břeclav 1. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hájek Kamil - PETR Zdeněk, PFEIFER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.