4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 10:15

12.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovácko sestřelilo Holici čtyřmi góly


Branky


8. P. Šimko , 11. M. Kovář , 83. K. Kone , 88. T. Ťok
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým posílen šesticí hráčů z “A” mužstva se v utkání předvedl v té nejlepší formě. Za to svěřenci trenéra Oldřicha Machaly budou ještě dlouho spitovat svědomí za dnešní předvedený výkon. Do utkání vůbec nevstoupili dobře. od začátku byli méně důrazní, vyhýbali se osobním soubojů, chybělo jim nasazení a také kvalita. Hosté svoji převahu potvrdili už v 9. minutě po nenápadné akci. Střelu Machalíka zpoza vápna vyrazil Mucha před sebe a dorážející Patrik Šimko neměl s dorážkou problém - 1:0.

Ve 12. minutě je to už o dvě branky. Po přihrávce ze strany se prosazuje Marián Kovář a dává druhou branku domácího celku 2:0.

Fotbalisté Holice tápou, nedaří se jim kombinace a když už se dostanou do ohrožení branky Slovácka, tak chybí trocha toho štěstí.

Navíc ve 34. minutě musí po brutálním faulu Rady vystřídat Murin, který už nerozchodil zranění od exligového stopera. ten měl být za tento faul vyloučen, ale rozhodčí udělil jen žlutou kartu.

Bohužel další oslabení už tak prořídlého kádru HFK má za následek i dnešní výsledek.

Do poločasu už branka nepadla, ale po změně stran hosté přidali ještě dvě další a podrtli tak svůj perfetkní výkon a holický zmar.



Ohlasy k zápasu


1. FC Slovácko B
Michal Suchý - 1. FC Slovácko: ,,Věděli jsme a šli jsme do zápasu s tím, že se musíme pokusit vyhrát za každou cenu. Pomohlo nám to, že jsme šli brzy do vedení, měli jsme spoustu dalších šancí na zvýšení náskoku, které jsme bohužel neproměnili. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že musíme hrát zodpovědně zezadu a nesmíme inkasovat a naopak nějaký gól přidat, což se nám nakonec podařilo a myslím, že 3 body zůstaly po zásluze doma.

1. HFK Olomouc
Marco Boscato - 1. HFK Olomouc: ,,Tak šli jsme do zápasu s tím, že se porveme a budeme chtít přivést domů nějaké body, marodka na naší straně byla jasně znát, protože jsme měli jen 3 hráče na střídání. Na začátku zápasu jsme si věřili a chtěli jsme hrát útočný fotbal, ale nevyšlo to, jelikož jsme dostali hned 2 góly v prvních 5-6 minutách což byl hodně těžký úder pro nás, snažili jsme se si dále vytvořit nějaké šance, ale zkušená obrana Slovácka si s poměrně každým míčem věděla rady, takže to bylo těžké si něco vytvořit. V druhém poločase jsme věřili, že dáme kontaktní gól, jelikož domácí hráli v deseti po vyloučeni stopera Rady, ale bohužel ani to se nepovedlo a tím, že jsme hráli už do plného útoku způsobilo další rychle protiútoky a to završilo dalšími góly, což nás úplně potopilo. Domácí tak získali asi zasloužené vítězství a 3 body.''



Sestavy


1. FC Slovácko B
M. Daněk [-] - T. Rada [-] , P. Šimko [-] (67. E. Vinkler [-] ) , J. Prajza [-] , M. Suchý [-] , M. Kovář [-] (73. K. Kone [-] ) , T. Ťok [-] , D. Machalík [-] , F. Hlúpik [-] , P. Chýla [-] , V. Daníček [-]

1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - O. Kováč [-] , O. Murin [-] (33. O. Bořil [-] ) , O. Lysoněk [-] , P. Kucharčuk [-] - F. Rozsíval [-] , J. Šteigl [-] , O. Buček [-] , J. Bernard [-] - M. Heinz [-] , M. Boscato [-] (46. Š. Danis [-] )

ŽK: 27. T. Rada , 55. F. Hlúpik , 76. T. Ťok - 29. J. Bernard , 53. J. Šteigl , 69. O. Lysoněk . ČK: 42. T. Rada .
Místo: MěFS M.Valenty. Počet diváků: 83. Rozhodčí: ČERNÝ Josef - LÍKAŘ Petr, HRŮZA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.