0:1
(0:0)
74. D. Krhut
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O velké překvapení se postaral Hulín


Branky


74. D. Krhut
0

V zápase byly dominantnější Vítkovice, jenže nedokázali vstřelit branku. Hulín se prosadil jednou a to jim stačilo na tři cenné body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žádný gól nepadl

Vítkovičtí od úvodního hvizdu zatlačili náš tým na jeho polovinu a pokoušeli se o průniky do pokutového území. V 2. minutě se protáhl po straně Cverna a jeho centr do malého vápna likvidoval Vogl. Obdobně se prosmýkl v 6. minutě Dvořák a i tentokrát musel následující centr směřující k přední tyči likvidovat Vogl sražením na rohový kop.
Domácí zahrozili vážně ve 24. minutě ulicí na Musiola, ale pohotový Vogl v klidu chytil jeho pokus.
Spartak odpověděl ve 33. minutě přímým kopem z větší vzdálenosti poté, co domácí k zemi poslali Lacigu. Zahrávající Dvořáček nezužitkoval tuto dobrou situaci a míč poslal pouze do místa, kde stál brankář Rohel.
Vítkovice se poté pokoušely o střelu z dálky a obrana Spartaku si poradila v 39. minutě i s uličkou na Kornetu. 
Spartak naopak vážně zahrozil v 39. minutě, když Šrom vybojoval a zatáhl míč k pokutovému území, Ondřejka posunul na nabíhajícího Krhuta a jeho střelu gólman vyrazil.
Na druhé straně domácí zahrávali v 41. minutě roh, následovala série přihrávek, kterou zakončil Korneta technickou střelou z 18 metrů do zadní tyče branky Spartaku. Do té doby asi největší šance Vítkovic. Závěr poločasu však opět patřil Spartaku.

Jedna branka rozhodla


Poločasový výsledek 0:0 se mohl změnit znovu v 53. minutě. Dvojice obránců vykopávala míč na brankové čáře.
V 68. minutě Ondřejka vysunul Krhuta k náběhu do pokutového území, jeho střelu však domácí odvrátili na roh. 
Domácí odpověděli v 73. minutě, centr do pokutového území k překvapení všech prošel až na brankáře Vogla, který míč reflexivně ještě vytlačil mimo branku. 
Pak už brankově udeřilo. V 74. minutě potáhl míč po straně Michal Šrom, nacentroval do pokutového území. Na nízký centr sice ještě nedosáhl Pospíšil, nabíhající Krhut však předběhl svého strážce a následnou střelou rozvlnil síť 0:1.
Domácí inkasovaný gól nažhavil, převzali iniciativu a následovaly jejich šance.
Neprosadili se Musiol, Kovařík ani Coufal
Vítkovice hrozily dál. V 86. minutě zatáhl míč k pokutovému území Bystrý, k míči se dostal Mišinský a jeho jedovatou střelu znovu Vogl zneškodnil. Hektický závěr a horké chvilky pro Hulín pokračovaly dál. V 88. minutě po domácím rohu opět Coufal hlavičkoval nad branku.
Hulínu se nakonec podařilo jednogólový náskok ubránit a připsat si tak velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


MFK Vítkovice
Petr Wojnar - MFK Vítkovice: ,,Po našich šancích ze začátku utkání, které jsme neproměnili, Hulín hrozil z brejku, které ale naštěstí nedokončili. Poté jsme měli herní převahu , kterou jsme ale nezužitkovali a po dalším brejku soupeř skóroval. Z tlaku na konci utkání a spousty standardních situací jsme bohužel nedokázali vyrovnat.''

SK Spartak Hulín
Petr Zavadil - SK Spartak Hulín: ,,Vítkovice byly v zápase jasným favoritem, a tak jsme chtěli vycházet se zajištěné obrany do rychlých brejků. Zápas tak i podle mě vypadal. Domácí hodně drželi míč a my čekali na jejich chybu. Nakonec nám vyšel jeden z úniků a dali jsme branku. Naopak Vítkovice se gólu nedočkali. Tyhle body jsou pro nás velice cenné, a to i díky tomu, že jsme doma zbytečně ztratili s HFK Olomouc.''



Sestavy


MFK Vítkovice
P. Rohel [-] - R. Coufal [-] , F. Korneta [-] , O. Dvořák [-] , O. Cverna [-] - M. Lukáš [-] (69. R. Bystrý [-] ) , P. Wojnar [-] , A. Hruzík [-] (80. M. Ehigiamusoe [-] ) - V. Mišínský [-] , Z. Musiol [-] , M. Kovařík [-]

SK Spartak Hulín
M. Vogl [-] - T. Pospíšil [-] (80. J. Zlámal [-] ) , M. Vyskočil [-] , D. Krhut [-] , A. Labuda [-] , M. Šrom [-] (85. A. Hrdlička [-] ) , M. Dvořáček [-] , J. Laciga [-] , V. Ondřejka [-] , P. Zavadil [-] , M. Vojtěšek [-]

ŽK: 32. A. Hruzík , 65. F. Korneta .
Místo: tráva. Počet diváků: 277. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - RICHTÁR Jaromír, ŠAFRÁN Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.