Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Líšeň si zastřílela


Branky


0

Nováček z Otrokovic si odváží debakl

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 16. minutě zničeho nic udeřili domácí. První střela trefila tyč, ale dorážka Stehlíka skončila v síti – 1:0. Hned za dvě minuty po chybě obrany se křížnou střelou prosadil Drábek  – 2:0. Od té chvíle se domácí chytli a jejich jednoduchá přímočará hra slavila úspěch. Ve 35. minutě ponechal rozhodčí domácím výhodu ve hře a v dobré pozici Vávru vychytal Balážik. Ve 43. minutě však přihrávku Vávry podruhé v utkání zužitkoval Stehlík a bylo to už o tři branky.

Ve druhém poločase pokačoval hostující odevzdaný výkon, čehož využil hned v 50. minutě Weber – 4:0. Hostující družstvo se dostalo do šance o tři minuty později, ale hlavička Foltýna byla příliš slabá na to, aby mohla domácího gólmana ohrozit. V 59. minutě vyslali domácí krásnou průnikovou přihrávkou na zteč Stehlíka, toho však Balážik tentokrát vychytal a vzápětí zlikvidoval i dobrou střelu Webera. V 63. minutě po přímém kopu se dostal k míči Mlčák, nevystřelil ale z první, a jeho následné zakončení z úhlu vyrazil gólman Halouska a stejně dopadlo vzápětí i zakončení téhož hráče po následném rohovém kopu. V 66. minutě se dostal do další velké šance Stehlík, ale branku minul. Mrzet ho to však nemuselo, neboť hattrick dovršil hned o tři minuty později – 5:0. V 73. minutě se ještě parádně trefil zdálky z přímého kopu Schneider – 6:0. Poté se zápas již jen dohrával a čekalo se na závěrečný hvizd rozhodčího.



Sestavy


SK Líšeň
P. Halouska [-] - J. Milotínský [-] , T. Weber [-] (81. A. Ovsepjan [-] ) , L. Hanuš [-] , S. Vávra [-] (81. R. Bohuslav [-] ) , J. Stehlík [-] , J. Šural [-] , F. Schneider [-] (88. T. Vejmělek [-] ) , R. Čampa [-] , M. Drábek [-] , M. Král [-]

FC Zlínsko
J. Balážik [-] - J. Juráň [-] , T. Mlýnek [-] , T. Mazouch [-] , P. Rajnoha [-] (82. L. Juhas [-] ) , T. Netopil [-] , J. Mlčák [-] , J. Silný [-] (46. M. Němec [-] ) , A. Jasenský [-] (82. V. Zach [-] ) , O. Šuranský [-] , J. Foltýn [-]

ŽK: 38. R. Čampa , 60. J. Stehlík , 81. F. Schneider - 25. T. Mazouch , 71. J. Balážik , 75. A. Jasenský , 76. M. Němec .
Hráči zápasu: J. Stehlík .
Místo: UT. Počet diváků: 185. Rozhodčí: Klíma Tomáš - HORÁK Adam, KUBICA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.