D. Bača 28.
1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelnice s Břeclaví se rozešla smírně po bodu


Branky


0

Oba týmy se trefily jednou a to stačilo na bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli spokojenější

Mohelnice remizovala v domácím zápase odehraném v rámci 11. kola Moravskoslezské fotbalové ligy s týmem MSK Břeclav v poměru 1 : 1. O výsledku zápasu rozhodla jednak neproduktivní koncovka hostů a naopak výborný Hora bráně, který proti hráčům hostů, kteří se několikrát dostali do nebezpečných situací, kapituloval jenom jednou. Body si tak Mohelnice už poosmé dělila. Hosté dnes začali v o poznání vyšším tempu. V 4. minutě zápasu hosté zaútočili na velké vápno domácích, Kubovi Heidenreichovi to v ten nejméně vhodný okamžik podklouzlo, před Jurčíkem se tak otevřel prostor, ale jeho střelu na zadní tyč Hora chytil. V 15. minutě se propadli  domácí na útočné polovině, a tak musel před velkým vápnem Seibert za cenu faulu na poslední chvíli zastavit pronikajícího Pospiše. Následný přímý kop Simandl napálil do zdi. V 17. minutě první připomenutí Mohelnice, když Weinlich pálil z prostoru před velkým vápnem nad bránu. V 19. minutě Weinlich vyslal do velkého vápna střílený centr, který se Yunis pokusil umístit tečí na zadní tyč. V 25. minutě se po rohovém Heidenreicha dostal k odraženému balónu  Kuba, který opět pálil nad bránu. V 28. minutě jsme se dočkali vedení, když Kopa šel do zdánlivě ztraceného balónu, získal jej důrazem od protihráče, přihrál na  Baču, který přesnou střelou otevřel skóre zápasu, 1 : 0. V 31. minutě potom opět domácí centrovali před bránu, kde už číhal Yunis, toho ale včasným výskokem předešel Dvořák. V 33. minutě Kopa přihrál do velkého vápna, kde z otočky Bača střílel nad bránu hostů. V 35. minutě mohlo být vyrovnáno, když Jurčík převzal přesně načasovaný nákop, ocitl se sám na malém vápně před Horou, který jeho zakončení z bezprostřední blízkosti zneškodnil. V 39. minutě Bača rozehrál trestný kop do velkého vápna a Fišara odražený balón skluzem umístil mimo bránu. V 40. minutě si domácí vypracovali loženku, ale Yunis ve vyložené šanci selhal. V 43. minutě bylo veselo na druhé straně, když po lajně pronikal de Carvalho, kterého zkřížil Pinkava, balón se však od de Carvalha odrazil k velkému vápnu, rychlejší de Carvalho se k němu znovu dostal, chtěl jej přihrát na k dorážce nachystaného Pospiše, kterému ale před nohou sebral balón Hora. To bylo z prvního poločasu vše.

Hosté srovnali

Ten druhý otevřel v 50. minutě milimetrový křížný pas Bzirského do běhu Vokouna, který centroval na zadní tyč brány hostů, kde se však Yunis nedokázal dostat k dorážce. V 55. přehráli Bzirský, Heidenreich a Bača pohlednou kombinací před jejich velkým vápnem přehráli obranu hostů, ale Mohelnice orazítkovala pouze přední tyč. Potom ale v 58. minutě následoval výpadek, jeden nedohraný souboj, prostor pro Dvořáka, který zavezl balón na polovinu domácích, přihrál za obranu na Simandla, který už neměl problém a zakončením z našeho velkého vápna balón umístil do brány, 1 : 1. Mohelnice potom začala tahat za kratší konec a na útočné polovině jim scházel důraz. V 75. minutě tak ohrozili bránu hostů naposledy, když Bzirský rozehrál aut, ten  Hapal hlavou prodloužil a dorážka Fišary se nedostala k cíli. V 86. minutě nám ale všem zatrnulo, když hosté kombinací překonali naši defenzivu a Stange se dostal do zakončení, ale výborný Hora jeho střelecký pokus zlikvidoval. Protože se potom už nic zajímavého nestalo, skončil zápas remízou v poměru 1 : 1.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Mohelnice
Jakub Hora - gólman FK Mohelnice: ,,Byl to vyrovnaný zápas s šancemi na obou stranách, my jsme se ujali vedení ve 28. minutě, potom už to byl zápas nahoru dolů, druhý poločas jsme inkasovali po jednom z brejků Břeclavi a už se nám bohužel nepodařilo zápas strhnout na naší stranu''

MSK Břeclav
Petr Fojtík - MSK Břeclav: ,,Myslím si, že zápas byl v celku vyrovnaný na obou stranách. Soupeř měl hodně mladý tým a my věděli, že preferují hned po ztrátě míče pressing, takže jsme museli hrát rychle míč od nohy, což si myslím, že se nám i v celku dařilo. Museli jsme obhájit v Mohelnici domácí vítězství, věděli jsme, že to nebude lehký zápas, proto jsme rádi i za remízu 1:1. Nejhorší je ale to naše neproměňováni šancí, kdy v první půli jsme šli sami na gólmana a nedali jsme, to samé se stalo ve druhé půli. Tyhle neproměněné šance nám tak vzali dva body. V sobotu odehrajeme další mistrovské utkání na domácí půdě s Vyškovem, nebude to opět lehký zápas, ale doma musíme urvat vítězství, jinak se v tabulce neposuneme a budeme se dál strachovat že sestoupíme.''



Sestavy


FK Mohelnice
J. Hora [-] - R. Kuba [-] , L. Pinkava [-] , J. Heidenreich [-] , O. Seibert [-] - M. Vokoun [-] (64. L. Hapal [-] ) , D. Bača [-] (83. M. Olejník [-] ) , J. Fišara [-] , M. Weinlich [-] - J. Yunis [-] , O. Kopa [-] (38. M. Bzirský [-] )

MSK Břeclav
L. Prokop [-] - T. Košut [-] , S. Klusák [-] , I. Dvořák [-] , P. Fojtík [-] - P. Simandl [-] , O. Paděra [-] , C. De [-] (76. D. Stange [-] ) , M. Sycha [-] , P. Jurčík [-] (46. M. Wallisch [-] ) - T. Pospiš [-] (89. R. Svoboda [-] )

ŽK: 15. O. Seibert , 81. J. Fišara , 87. J. Heidenreich - 18. T. Pospiš , 42. P. Jurčík , 44. I. Dvořák , 80. P. Simandl , 90. D. Stange .
Místo: UMTRA. Počet diváků: 210. Rozhodčí: Kneisl Zdeněk - KOZUBÍK Jiří, ŠKROBÁK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.