1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 10:15

10.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola skončil remízou


Branky


0

Vyrovnaný zápas vítěze nenašel

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V chladném dopoledni se hrál svižný fotbal. Hosté začali aktivně, ale první nebezpečnou situaci si vypracovali domácí hned ve 4. minutě. Střední obránce Heinz vyvezl míč a zkusil vypálit z 30 metrů a jeho dělovka skončila těsně nad brankou Šustra. V 15. minutě měli velkou šanci hosté z Kroměříže. Centrovaný míč chytil brankář Šustr, dlouhým výkopem našel rozběhnutého Ševčíka, který se řítil téměř sám na Uvízla, který ho fauloval a následovala penalta. K té se postavil Nevřala a jeho nepříliš prudkou střelu ztlumil Uvízl. Hned o minutu později měli domácí standartku z 20 metrů. Následná střela Jeřábka skončila ve zdi, ale Jeřábek se dostal ještě k jednomu zakončení, které mířilo k tyči, ale tam zasáhl Šustr. V dalších minutách se hrál aktivní fotbal, obě mužstva se snažila dostat do zakončení, ale chyběl větší klid ve finální fázi. V 38. minutě se v největší šancí domácích objevil Krč, který se zjevil na málem vápně sám, ale z voleje napálil pouze břevno. Za další minutu se po rohu dostal do zakončení domácí Vejvoda a jeho hlavička skončila těsně nad. Víc se toho v první půli nestalo.

 

 

Hned na začátku druhé půle se dostal do úniku hostující Žák, ale sám před Uvízlem zakončil slabě a domácí brankář své mužstvo podržel. V 60. minutě se k zakončení dostal Krč, ale i jeho zakončení postrádalo razanci. To střela Komendy, který se dostal dostal do vápana v 67. minutě vypadala nebezpečněji, ale Šustr dokázal vyrazit. O dvě minuty později se domácí radovali. Roh na zadní tyč vrátil před branku Vejvoda a Komenda doklepával do prázdné branky- 1:0. Hned po rozehrávce se hosté prokombinovali do dobré pozice a vybojovali standartku. První střelu dokázal Uvízl perfektně vyrazit, ale jen na nohu Látala, který doklepl do prázdné branky- 1:1. V 73. minutě se dostal ke střele z 20 metrů Jeřábek a jeho skákavou střelu musel vyrážet Šustr na roh. V posledních 15 minutách se hrál fotbal nahoru dolů a strhnout vedení na svoji stranu mohli obě mužstva, ale ani Nuc v těžké pozici nedokázal rozhodnout a tak se obě mužstva rozešli zaslouženou remízou.



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Martin Šustr, brankář hostů: Pro nás to bylo hodně důležité utkání, které jsme chtěli zvládnout. Domácí mají velikou kvalitu a to dnes potvrdili. Nám se utkání povedlo, byli jsme nebezpeční, kvalitní v kombinaci a je škoda, že jsme nedohráli dobře rozjeté brejky. Utkání ovlivnila i 15. minuta, myslím si že rozhodčí mohl Uveho klidně vyloučit, Ševa šel sám na branku, podle mě je to jasná červená. Jsem rád že jsme dokázali vyrovnat a uhrát alespoň ten bod, i když jsme chtěli všechny tři. Teď máme dva zápasy doma a budeme dělat vše proto abychom uhráli plný počet bodů.



Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - L. Heinz [-] , L. Koutek [-] , R. Vejvoda [-] , J. Můčka [-] - R. Juřátek [-] , P. Kasal [-] (46. T. Binar [-] ) , P. Jeřábek [-] , T. Vasiljev [-] (71. T. Nuc [-] ) - T. Komenda [-] , A. Krč [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
M. Šustr [-] - V. Látal [-] , J. Kašík [-] , J. Swiech [-] , R. Budín [-] , T. Jeleček [-] - L. Nevřala [-] (62. R. Haša [-] ) , T. Matoušek [-] , J. Hromek [-] - F. Žák [-] , A. Ševčík [-]

ŽK: 13. T. Uvízl , 71. R. Vejvoda - 15. J. Kašík , 45. F. Žák , 84. J. Swiech .
Místo: tráva č.2. Počet diváků: 173. Rozhodčí: Hájek Kamil - SLABÝ Jiří, KONDLER Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.