0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov veze důležitou výhru z Břeclavi


Branky


24. A. Krč , 54. T. Komenda
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý Uvízl vychytal Břeclav

Úvod zápasu se nesl v opatrném duchu, z poklidného začátku vybočila jen střela domácího obránce Fojtíka, kterou parádně vytlačil nad břevno hostující Uvízl, pozdější hrdina celého zápasu. Hosté byli v první půli maximálně efektivní.Ve 24.minutě Kasal nacentroval míč do šestnáctky, kam si naběhl Aleš Krč a střelou bez přípravy překonal domácího brankáře Prokopa. Zbytek poločasu proběhl bez větších šancí.

 

Druhá půle nabídla mnohem zajímavější podívanou. Běžela 52.minuta a Tomáš Komenda překonal nadvakrát domácího brankáře Prokopa, ten jeho první střelu dokázal vyrazit, ale Komenda na druhý pokus dokázal dopravit míč do branky. Tahle branka odstartovala domácí útočné snažení, ale Fojtíka opět vychytal Uvízl, tentokrát se prezentoval reflexivním zákrokem nohou. Domácí nadále obléhali branku Uničova, ale mohli to být právě hosté, kteří podnikli rychlý brejk, ale Komenda sám proti Prokopovi domácí branku minul. O minutu později trefil hostující Můčka tyč. Domácí se nadále snažili, ale recept na Uvízla stále nenacházeli. V 87. minutě byl vyloučený domácí Fojtík a bylo prakticky rozhodnuto. V 89. minutě si dokázali vypracovat další šanci domácí, ale Pospiše, který zkoušel štěstí střelou na přední tyč, opět vychytal Uvízl a čistým kontem a několika zákroky pomohl hostům k důležitým třem bodům.


Zdroj: http://breclavsky.denik.cz/fotbal_region/hodovni-nezdar-unicovsky-uvizl-vychytal-fotbalisty-msk-breclav-viz-plan-20150927.htm



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
Ivan Dvořák, trenér MSK Břeclav: „V domácím prostředí jsme prohráli poprvé od prvního kola s Vítkovicemi a myslím si, že ten dnešní zápas byl hodně podobný tomu z prvního kola. Soupeř byl kvalitní, ale myslím, že hra byla vyrovnaná. Jak my, tak soupeř jsme si vytvořili vyložené šance. Uničov nás nepřehrál, ale byl lepší v důrazu před soupeřovou bránou a proměnil své šance.Hosty dnes podržel brankář, který tam předvedl několik vynikajících zákroků, kdy to vše vytáhl na poslední chvíli. Takové zákroky měl dva nebo tři"

SK Uničov
Jakub Můčka, obránce SK Uničov: Do zápasu jsme vstoupili s tím odčinit domácí nezmar s Prostějovem z minulého kola. A to tak, že soupeře zmáčkneme a pokusíme se hned na začátku dát první gól. To se nám nepovedlo, ba dokonce první vážnou šanci měli domácí. V zápase jsme ovšem byli aktivní a drželi míč na svých kopačkách. Kolem 30.minuty se skvěle uvolnil Kasi nacentroval a Alda Krč prokázal cit na výběr místa ve vápně. Do poločasu jsme hru kontrolovali a do druhé půle jsme šli s tím vstřelit druhou branku což se nám povedlo.Břeclav ovšem nehrála vůbec špatně, dostávala se do hry a vytvořila si i dost šancí, ovšem Uve měl den a myslím že právě on byl mužem zápasu. Ke konci zápasu jsme chodili do brejků a hru jsme již kontrolovali. Z osobního hlediska jsem se po 3 zápasech dostal do hry a zápas mi vyšel nad očekávání, dokonce jsem i branku mohl vstřelit, ale skončilo to na tyči. Takže povinné 3 body jsme odvezli do Uničova.



Sestavy


MSK Břeclav
L. Prokop [-] - M. Sedlo [-] , P. Fojtík [-] , T. Košut [-] , M. Wallisch [-] (78. I. Tetur [-] ) - S. Lapin [-] (46. T. Pospiš [-] ) , M. Sycha [-] , P. Simandl [-] , M. Levai [-] (40. P. Jurčík [-] ) , C. De [-] - Z. Šenkeřík [-]

SK Uničov
T. Uvízl [-] - L. Heinz [-] , R. Vejvoda [-] , L. Koutek [-] (84. T. Nuc [-] ) , J. Můčka [-] - P. Kasal [-] (78. A. Řehák [-] ) , P. Jeřábek [-] , T. Vasiljev [-] (66. T. Binar [-] ) , R. Juřátek [-] - T. Komenda [-] , A. Krč [-]

ŽK: 43. P. Fojtík - 63. P. Jeřábek . ČK: 87. P. Fojtík .
Hráči zápasu: T. Uvízl .
Místo: Břeclav. Počet diváků: 110. Rozhodčí: ČERNÝ Josef - DOHNÁLEK Jan, DROZDY Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.