3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 10:30

8.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovice otočily zápas s Velmezem


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase v zápase dvou nováčků Moravskoslezské fotbalové ligy vedli zaslouženě fotbalisté Velkého Meziříčí. Po brance Eduarda Smejkala měli hosté ještě velké množství slibných šancí, velmi nebezpečné se ukázaly být především průniky Petra Dolejše podél lajny. Několik šancí měli i domácí.

V 55. minutě se trefil Juráň. Dobře se zorientoval ve vápně a míč dorazil do brány. Patnáct minut na to měly oba týmy po jedné šanci. V první se ocitl Simr, ale gólman Balážik mu neudělal radost a jeho pokus zneškodnil. Za Otrokovice měl šanci Jan Silný a stejně jako na druhé straně se vytáhl gólman. Otočení zápasu zařídil Foltýn střelou zpoza vápna asi patnáct minut před koncem. Poté měl opět dvě slibné šance Simr, ale vyrovnat se mu nepovedlo.  Na konci zápasu pojistil ještě výhru Otrokovic Jan Silný.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko
Robin Elšík - útočník FC Viktoria Otrokovice: ,,Podle mého pohledu, jsme první půli hráli špatně, měli jsme prohrávat tak 5:1 a druhý poločas jsme se zvedli, Velmez měl znovu vyložené šance, mají výborný útok, ale zachytal nám gólman Jirka Balažík, tak jsme to přežili.. Pak jsme dali gól, to nás nastartovalo a pak už to jelo, 2:1, Velmez to úplně otevřel a 3:1... Řekl bych, že druhý poločas jsme hráli o 100% lépe a oni odpadli.''




Sestavy


FC Zlínsko
J. Balážik [-] - J. Juráň [-] , T. Mlýnek [-] (84. L. Juhas [-] ) , T. Mazouch [-] , P. Rajnoha [-] , J. Silný [-] , M. Němec [-] (46. J. Foltýn [-] ) , R. Elšík [-] , A. Jasenský [-] (46. J. Mlčák [-] ) , O. Šuranský [-] , T. Netopil [-]

FC Velké Meziříčí
R. Invald [-] - P. Mucha [-] , R. Šuta [-] , L. Berka [-] (76. P. Pokorný [-] ) , R. Demeter [-] , J. Šimáček [-] , E. Smejkal [-] , P. Simr [-] , R. Vyskočil [-] (81. V. Kratochvíl [-] ) , P. Dolejš [-] , J. Krejčí [-] (64. Z. Mucha [-] )

ŽK: 74. P. Rajnoha - 33. P. Mucha , 55. J. Krejčí , 65. E. Smejkal .
Místo: Otrokovice-tráva. Počet diváků: 165. Rozhodčí: Kubica Martin - TRÁVNÍČEK Miroslav, BĚHAL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.