Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká výhra domácího Spartaku


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Líšeň zůstává poslední

Spartak utkání zahájil nejlépe, jak mohl. Už ve 3. minutě Krhut míčem za obranu vyslal do úniku Ondřejku, ten posunul míč na Pospíšila a útočník Spartaku střelou na zadní tyč otevřel skóre zápasu 1:0.
Brzká branka paradoxně na nějakou dobu utlumila dění na hřišti. Z toho vyčnívala leda 14. minuta, kdy Líšeň pěknou kombinací kolem pokutového území zahrozila spíše jen propagační střelou Vejmělka, se kterou si Libor Chytil bez problému poradil.
Náznak velké šance domácích se rýsoval ve 20. minutě, kdy se do úniku dostal Václav Ondřejka,zpomalený hostující obranou však hledal lépe postaveného spoluhráče, a to už se stihly zadní řady soupeře zformovat, Líšeň tak akci bezpečně zažehnala.
O mnoho nadějnější to pro Spartak bylo v 27. minutě, kdy se v přečíslení na bránu Líšně hrnuliOndřejka s Pospíšilem. První udělal kličku brankáři Záleskému, tím se však dostal z úhlu. Přihrávkou před prázdnou bránu vybídl ke skórování Tomáše Pospíšila, ten však o kousíček na míč nedosáhl a hosté si mohli oddechnout. 
Další velká chvíle pro Ondřejku přišla v 33. minutě, to ve sprinterskému souboji přesprintoval hostujícího stopera Čampu, avšak při zakončení na zadní tyč těsně minul branku Líšně. 
Hosté se k pěkné šanci dostali ve 41. minutě. V souboji před šestnáctkou Zlámal složil k zemi Stehlíka. Následný přímý kop nakonec rozehrál Miroslav Král, ovšem místo očekávané přímé střely z ideální pozice z toho vzešel jen centrovaný balón, který s přispěním našich hráčů zaplachtil na rohový kop.
Se závěrem poločasu měl výhodu standardní situace naopak Spartak. Ve 45. minutě se k míči postavil Michal Dvořáček, v podstatě od postranní čáry zatočil míč do pokutového území, kam si na něj sice nabíhal hrozen hráčů, ten však míč nijak netrefil a „Dvořkova“ střela prošla až do sítě2:0!!!

Dění druhého poločasu hosté zahájili standardní situací Schneidera v 47. minutě, míč však Král stihl jen lehce přizvednout.
Spartak předvedl své možnosti v 51. minutě, to Krhut potáhl míč po straně, pěkně nacentroval do pokutového území, odkud hostující brankář i obrana odvracela míč od Tomáše Pospíšila. 
V pokutovém území domácích se zablýsklo v 61. minutě. Nákop hostujícího brankáře Záleského zaplachtil až k pokutovému území, tam se nepovedl Číhalovi souboj s hostujím hráčem a následnou ožehavou situaci hasil až Libor Chytil, který v přetlačované se Stehlíkem míč vytáhl aspoň na rohový kop. 
Snahu hostí otupila 66. minuta, kdy po nějaké strkanici vyfasoval červenou kartu Schneider a putoval předčasně do sprch. 
Spartak nedosáhl na vstřelení branky v 67. minutě, kdy sice Pavel Postava pěkně hledal centrem před brankou osamoceného Michala Šroma, ovšem Čampa před ním míč ještě odvrátil do bezpečí. Bez branky skončila i následná Postavova střela v 71. minutě, kterou brankář Záleský vytáhl nad branku.
Definitivní podobu výsledku si ponechal Spartak na 85. minutu. Michal Šrom šibalským lobem výtečně našel v pokutovém území Adama Hrdličku, který rutinérským způsobem hlavičkou do protipohybu vybíhajícího brankáře zvýšil na konečných 3:0.
Závěrečné okamžiky zápasu patřily znovu Spartaku, když v 89. minutě Postava hledal před brankou Adama Hrdličku, který pohotovou patičkou mezi tři tyče nezamířil.



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ, trenér SK Spartak Hulín: Utkání nebylo tak jednoznačné, jak výsledek napovídá. Soupeř předvedl sympatický výkon, byl v poli kombinačně velmi dobrý, bohužel pro něj pouze po šestnáctku a do žádných šancí se nedostal. Nám, i když hra moc nešla, se šance dařilo vytvářet a to jsme měli šance i na další tři branky. Už třetí zápas za sebou se nám podařilo bodovat, jsme za body rádi, potvrdili jsme bod z venku.

SK Líšeň
Rudolf Čampa, kapitán SK Líšeň: Do utkaní jsme nevstoupili moc dobře. Hned z první akce jsme inkasovali branku a opět museli dotahovat manko. Za první poločas jsme si nevypracovali solidní brankovou přiležitost a ještě těsně před přestavkou inkasovali ze standardní situace lacinou branku a šli do šaten za stavu 2:0. Po změně stran jsme soupeře zatlačili na jejich polovině, až do chvíle, kdy nám sudí vyloučil, trochu nepochopitelně hráče. Soupeř už si utkání pohlídal a chytře dohrál utkaní. Ještě před koncem jsme inkasovali třetí branku a neměli jsme sílu v 10-ti lidech na obrat. Je to škoda, protože už po několikáté máme v utkání dobré pasáže, ale nemáme to potřebné štěstíčko.



Sestavy


SK Spartak Hulín
L. Chytil [-] - T. Pospíšil [-] (71. A. Hrdlička [-] ) , M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , D. Krhut [-] , S. Kadlec [-] (57. P. Postava [-] ) , R. Číhal [-] (64. M. Šrom [-] ) , M. Dvořáček [-] , J. Laciga [-] , V. Ondřejka [-] , P. Zavadil [-]

SK Líšeň
D. Záleský [-] - J. Milotínský [-] (78. O. Kubík [-] ) , T. Vejmělek [-] , M. Šembera [-] (61. A. Ovsepjan [-] ) , R. Bohuslav [-] , D. Lontras [-] , J. Stehlík [-] , F. Schneider [-] , R. Čampa [-] , M. Drábek [-] , M. Král [-]

ŽK: 29. S. Kadlec , 41. J. Zlámal - 40. R. Čampa , 44. M. Šembera , 68. D. Lontras . ČK: 66. F. Schneider .
Místo: Hulín. Počet diváků: 118. Rozhodčí: Batík Tomáš - OGRODNÍK Vlastimil, ONDRÁŠ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.