L. Fall 23.
C. Bagnon 47.
M. Dogui 61. (p.)
3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

8.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč zdolala doma HFK Olomouc


Branky


23. L. Fall , 47. C. Bagnon , 61. M. Dogui (p.) - 24. F. Rozsíval , 76. M. Heinz
0

V 8. kole MSFL hostila Třebíč celek z Olomouce. Po vyrovnané bitvě mohou být šťastnější třebíčští. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal aktivně

Obě mužstva vstoupila do utkání aktivně. Do první šance se dostali domácí po zaváhání Kucharčuka, ale chybělo přesné zakončení. Na druhé straně našel Buček skvělou přihrávkou do vápna Bernarda, který byl faulován a holičtí měli možnost pokutového kopu. K penaltě se postavil Jan Šteigl a kopl ji nejhůře, jak mohl, do výšky rukou a bez razance. Brankář domácích Matiášek měl snadnou práci. V 19. minutě unikl po lajně Heinz a centrem do vápna našel Šteigla, který mohl napravit zaváhání, ale mířil nepřesně.  O dvě minuty později vychytal brankář Mucha výborným zákrokem útočníka domácích Bagnona. První gól přišel ve 23. Minutě. Rychlý protiútok a sražený míč dostal do sítě technickou střelou Fall - 1:0. Holice dokázala bleskově odpovědět. Ve 25. minutě unikl po levé straně opět Heinz, přihrávkou pod sebe našel Rozsívala, který střelou do protipohybu brankáře vyrovnal - 1:1. Těsně před poločasem si Mucha připsal ještě jeden výborný zákrok. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Po červené kartě to nevzdali

Do druhého poločasu nastoupili lépe domácí. Ve 47. minutě, po špatně odvrácené standardce, se dostal míč k Bagnonovi a ten se štěstím trefil míč k tyči - 2:1. Následně byl vyloučen za druhou žlutou kartu Murin. Poté následovala penalta, kterou domácí proměnili ve třetí branku utkání - 3:1.  Jenomže Hanáci nesložili zbraně a svého soupeře začali i přes početní nevýhodu přehrávat. Ovládli střed hřiště a do konce utkání i celou hru. V 71. minutě se řítil sám na brakáře Bořil, ale samostatný nájezd neproměnil. To se podařilo až v 76. minutě Marku Heinzovi, který ukázkovou střelou z voleje z 18-ti metrů nedal žádnou šanci přihlížejícímu brankáři domácích - 3:2. Těsně před koncem utkání se ještě ve dvou šancích HFK ocitl střídající Vodička, ale ani jedna neskončila vyrovnávací brankou. Zápas tedy skončil 3:2 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč
Martin Matiášek - brankář HFK Třebíč: ,,Do zápasu jsme vstoupili aktivně, kdy jsme měli dvě gólové šance. Po jedné z šancí měl soupeř protiútok a bohužel došlo v našem vápně ke kontaktu a soupeř kopal penaltu, která byla naštěstí pro nás špatně kopnutá a soupeř ji neproměnil. Chvíli na to jsme dali po pěkné akci branku a šli jsme do vedení 1:0. Vzápětí jsme ovšem dostali gól a bylo to 1:1. Do konce poločasu jsme měli ještě dvě obrovské šance, ale bohužel jsme neproměnili. A tak místo toho, aby to bylo v poločase 3:1, byla to pouze remíza. Do druhé půle jsme vstoupili aktivně a šli jsme do vedení 2:1. Vzápětí jsme kopali penaltu, kdy hostující obránce kopl na zemi ležícího útočníka a právem viděl červenou kartu. Penaltu jsme proměnili a vedli jsme 3:1. Bohužel potom jsme se zatáhli a čekali jsme na brejky. Zápas jsme si sami zdramatizovali a dostali jsme 15 min před koncem branku. Výsledek jsme ubránili a vyhráli 3:2.''




Sestavy


HFK Třebíč
M. Matiášek [-] - K. Havránek [-] , P. Chalupa [-] - J. Dobrovolný [-] , J. Chlup [-] , L. Fall [-] , P. Ošmera [-] (62. M. Kelbler [-] ) - C. Bagnon [-] , M. Dogui [-] (85. M. Dočekal [-] ) , M. Chalupa [-] , M. Kostelecký [-] (72. P. Florián [-] )

1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - J. Kotouč [-] , O. Kováč [-] (68. O. Bořil [-] ) , O. Murin [-] , P. Kucharčuk [-] (81. R. Vodička [-] ) - D. Hornich [-] , F. Rozsíval [-] , J. Šteigl [-] , O. Buček [-] , J. Bernard [-] - M. Heinz [-]

ŽK: 30. P. Ošmera , 84. M. Dogui - 21. O. Murin . ČK: 59. O. Murin .
Místo: tráva. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Mrázek Petr - TOMANEC Josef, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.