0:3
(0:2)
26. Z. Musiol (p.)
35. Z. Musiol
85. P. Wojnar
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

7.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítkovice si připsali další tři body


Branky


26. Z. Musiol (p.) , 35. Z. Musiol , 85. P. Wojnar
0

V 7. kole MSFL nedopustili Vítkovice žádnému překvapení. Dvakrát se střefil Musiol a jednou Wojnar.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo opatrně, ale ve čtrnácté minutě se mohli domácí dostat do vedení, Schneider hlavou branku netrefil. Pak se už dostaly převahy Vítkovice. Ve 24. minutě Kovářovu střelu domácí brankář vyrazil, potom ale Tarabu srazil k zemi Vejmělek a Vítkovice kopaly penaltu. Tu si vzal do svých rukou Zbyněk Musiol a zkušeně proměnil. Střelec Vítkovic Musiol přidal do přestávky ještě druhou branku. Na poprvé sice sám proti Záleskému neuspěl, ale ve 35. minutě využil práci Taraby a zvýšil na 2:0.

 

 

Hattrick pak mohl dokončit hned po východu z kabin, ale střelou ze šestnáctky nebyl přesný. Do šancí se dostala i Líšeň. Únik Bohuslava i o chvíli později teč skvěle zneškodnil mladý brankář Vítkovic Ognyanov. Proti Vítkovickému gólmanovi neuspěl ani Ovsepjan. Pět minut před koncem si postavil balón na přímý volný kop Petr Wojnar. Utaženou střelou na stranu brankáře upravil skóre na 3:0 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň
Daniel Lontras - SK Lišeň: V úvodu utkání jsme se snažili hrát disciplinovaně a ze zajištěné obrany, bohužel nás srazil brzo gól z penalty a za chvíli druhý. Do šaten jsme tak šli za stavu 2:0. V druhé půli jsme chtěli vstřelit kontaktní gól a otočit zápas, ale projevila se střelecká smůla posledních zápasů. V závěru jsme dostali třetí gól z přímáku a bylo rozhodnuto.




Sestavy


SK Líšeň
D. Záleský [-] - M. Drábek [-] , J. Milotínský [-] (80. M. Walla [-] ) , T. Vejmělek [-] (80. M. Marek [-] ) , M. Král [-] , R. Bohuslav [-] , D. Lontras [-] , J. Stehlík [-] , F. Schneider [-] , R. Čampa [-] , A. Ovsepjan [-] (77. P. Leasure [-] )

MFK Vítkovice
O. Ognjanov [-] - R. Coufal [-] , O. Dvořák [-] , O. Cverna [-] - M. Kovář [-] (65. V. Mišínský [-] ) , P. Wojnar [-] , A. Taraba [-] (64. M. Lukáš [-] ) , R. Bystrý [-] (80. P. Cigánek [-] ) , A. Hruzík [-] - M. Kovařík [-] , Z. Musiol [-]

ŽK: 84. M. Král , 86. F. Schneider - 80. O. Cverna .
Místo: UT. Počet diváků: 195. Rozhodčí: Petr Zdeněk - PODANÝ Marek, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.