J. Yunis 75.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

7.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oběma týmům se podařilo vstřelit branku, ale body se dělily


Branky


0

V prvním poločase branka nepadla. Ve druhé se trefil hostující Dostál a domácí mládíček Yunis

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byli lepší domácí, ale jejich hráči by však museli proměňovat šance, které měli. Byli to tedy nakonec hosté, kteří se ujali vedení, a domácí museli dotahovat. To se jim nakonec povedlo, a protože závěrečný tlak Mohelnice ke gólu nevedl, body se dělily. Zápas začal v 2. minutě velkou šancí, když  Heidenreich od lajny nacentroval balón na Hapala, ten jej hlavou sklepl Yunisovi, který z velkého vápna přestřelil bránu hostů. O chvíli později Kuba po přesné přihrávce pronikl do velkého vápna, jeho další střela však opět šla nad bránu. V 11. minutě Heidenreich přesnou přihrávkou vysunul do útoku Yunise, jehož přihrávku před bránu obrana hostů odvrátila k Michaelu Weinlichovi, jeho prudká střela ale minula zadní tyč. Ve 24. minutě  se po přesné přihrávce se uvolnil Lukáš Hapal s Yunisem, oba pronikli až k velkému vápnu, ale Yunis zvolil střelu místo přihrávky a přestřelil. V 35. minutě zahrozili i hosté, když záloha Mohelnice zcela propadla, Halaška převzal balón, zasprintoval s ním po lajně až na úroveň velkého vápna a jeho centr do míst, kam si zabíhali Sasín a Hanus, naštěstí pro domácí Hora chytil. Ve 40. minutě pronikl Dostál až na velké vápno domácích, přihrál po zemi na Žižku, který si zpracoval balón a udělal prostor, ale s jeho zakončením neměl Hora problém.

 

Do druhého poločasu vstoupili domácí nepříliš aktivně a soupeř je trestal. V 55. minutě Hanus zaútočil středem hřiště, povedlo se mu přes Kubu nahrát na volného Dostála, který přesnou střelou na zadní tyč Horu překonal, 0 : 1. V 58. minutě Yunis převzal nákop na velké vápno, dostal se před Heinika, ten ho poslal k zemi, ale rozhodčí ukazoval, že se hraje dál a penaltu nepískl. V 72. minutě Hora zlikvidoval nebezpečný centr Halašky. V 76. minutě  se Mohelnice dočkala vyrovnání, když  Yunis vyskočil na balón z rohového kopu Heidenreicha a hlavičkou pod břevno nedal Hampelovi šanci, 1 : 1. V 85. minutě si domácí vypracovali poslední šanci, ale vstřelit gól se jim nepovedlo. Protože se potom už nic zajímavého nestalo, skončil zápas remízou v poměru 1 : 1.



Ohlasy k zápasu



FC Hlučín
Dominik Kraut - útočník FC Hlučín: Zápas začal optickým tlakem domácí Mohelnice, která se pomocí dlouhých nákupů dostávala k naší brance, ale nic kloudného z toho nevytvořili. Postupem času se hra uklidnila a odehrávala se především ve středu pole, ale byla poznamenána častými nepřesnostmi jak ze strany Mohelnice tak i z naší strany. My jsme měli náznaky šancí z brejků. Do druhé půle jsme nastoupili s tím, že hru zklidníme a budeme hrát po zemi, protože v prvním poločase obě mužstva hrála především vzduchem. Pramenil z toho gól Tomáše Dostála, který proměnil nahrávku Martina Hanuse. Po vstřeleném gólu jsme chtěli hrát dále aktivně, celkem se nám to i dařilo, ale postupem času přebrala iniciativu Mohelnice, která se opět pomocí nákopů dostávala k naší šestnástce. Její vyrovnávací gól padl ze zbytečného rohu, který jsme bohužel neuhlídali. Zbytek zápasu se odehrál ve středu hřiště. Pro nás je remíza ztrátou, protože Mohelnice si kromě standardních situací nic nevytvořila.



Sestavy


FK Mohelnice
J. Hora [-] - R. Kuba [-] , L. Pinkava [-] , J. Heidenreich [-] , O. Seibert [-] - M. Bzirský [-] , M. Weinlich [-] , J. Fišara [-] - L. Hapal [-] , O. Kopa [-] (75. M. Vokoun [-] ) , J. Yunis [-]

FC Hlučín
D. Hampel [-] - J. Mac [-] , V. Heinik [-] , K. Hudeczek [-] - T. Dostál [-] , R. Sasín [-] (87. R. Štefek [-] ) - D. Kraut [-] , M. Hanus [-] (90. D. Líbař [-] ) , M. Halaška [-] - P. Žižka [-] , M. Sporysz [-] (82. P. Ondrušík [-] )

ŽK: 24. L. Pinkava , 48. L. Hapal , 90. M. Vokoun , 90. R. Kuba .
Místo: UMTRA. Počet diváků: 190. Rozhodčí: Klíma Tomáš - HORÁK Adam, HANÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.