3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 10:15

7.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velmez převálcoval béčko Slovácka


Branky


20. E. Smejkal , 57. P. Simr , 65. E. Smejkal
0

Dvakrát se trefil Smejkal a jednou Simr. Smolařem utkání se stal Kovář, nejprve neproměnil penaltu a poté byl ještě vyloučen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta

Domácí zaslouženě vyhráli v dnešním utkání a připisují si výhru za 3 body. Domácí mohli být po prvním poločase spokojenější, neboť vedli od 19. minuty po brance Smejkala, který využil nabídku od Šuty. Vše mohlo být ale jinak, ale v 8. minutě neproměnil penaltu hostující Kovář. Jeho pokus k tyči dokázal Invald zlikvidovat.     

Velmez si výhru pohlídal

 Ve druhém poločase navýšil náskok Velkého Meziříčí Pavel Simr, který si po rohovém kopu zpracoval míč a poté si pohrál s hostující obranou. V 63. minutě byl vyloučen hostující Kovář. Pro něj to asi nebylo moc dobré utkání, protože již předtím neproměnil penaltu. Početní výhodu využili domácí hned za minutu, podruhé v utkání Smejkal. Završil tak výhru Velmezu 3:0.

 



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Eduard Smejkal: Zápas se Slováckem B pro nás byla velká neznámá, jelikož nikdo neví, s čím rezervy hlavních týmů mohou přijet, tak se na ně těžko připravuje. I přesto jsme chtěli domácí zápas zvládnou a dotáhnout utkání do vítězného konce a ukázat naším divákům, že předešlé prohry neznamenají nějakou krizi v týmu. Začátek prvního poločasu byl z naší strany hodně nervózní, i když jsme chtěli na soupeře vlítnout. Slovácko se ukázalo jako hodně kvalitní tým, což dokazoval v prvních minutách. To vyústilo v penaltu, se kterou si gólman Invald poradil a to bylo podle mě zlomový okamžik. V další fázi prvního poločasu se nám podařilo vytvořit pár gólových situací, ale dokázali jsme využít jen jednu. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že chceme, co nejdříve dát druhý a uklidnit hru. Nakonec jsme dali ještě dvě branky a myslím si, že jsme po zásluze vyhráli a dostali se díky tomu do klidného středu tabulky a lépe se nám pojede příští týden do Otrokovic, kde budeme určitě chtít opět bodovat.




Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Invald [-] - P. Mucha [-] , R. Šuta [-] , L. Berka [-] (67. P. Pokorný [-] ) , J. Šimáček [-] , J. Krejčí [-] , E. Smejkal [-] (71. V. Kratochvíl [-] ) , P. Simr [-] , R. Vyskočil [-] , P. Dolejš [-] (76. Z. Mucha [-] ) , R. Demeter [-]

1. FC Slovácko B
J. Semanko [-] - T. Košút [-] , M. Kuncl [-] , M. Kovář [-] , E. Vinkler [-] (80. D. Fojtášek [-] ) , T. Ťok [-] (62. D. Tesař [-] ) , D. Machalík [-] , J. Bartoš [-] , P. Chýla [-] (46. J. Prajza [-] ) , M. Suchý [-] , P. Galuška [-]

ŽK: 39. E. Smejkal , 64. R. Šuta , 83. R. Demeter . ČK: 64. M. Kovář .
Místo: V. Meziříčí - hlavní. Počet diváků: 326. Rozhodčí: Mikula Petr - SEDLÁČEK Tomáš, NEJEZCHLEB Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.