0:1
(0:0)
58. M. Sus
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

7.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neproměněná penalta Prostějov nemrzela


Branky


58. M. Sus
0

Jediným gólem rozhodl z rohového kopu Sus, zvýšit mohl Kroupa z penalty, ale to se mu nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned po úvodním hvizdu se k teči před Kofroněm dostal Komenda, žádné trable to ale pro Prostějov nebyly. Z větší vzdálenosti to zkoušel aspoň Binar, jednou ale mířil vedle a těsně před přestávkou jeho dalekonosnou střelu vytěsnil domácí Kofroň na roh. Na druhé straně se činil Koudelka, jeden jeho pokus zblokovala obrana, další střela směřovala nad břevno domácí branky. Lepší pokud nevyslal ani Fládr.

 

Chvíli po návratu z kabin udělal Koudelka zbytečně o jednu zasekávačku navíc  a obrana jeho střelu zablokovala. Binar po Koutkově nabídce mířil nad branku, z protiútoku naservíroval Kroupovi pěkný přízemní centr Langer, ale ten netrefil branku. Až po Fládrově rohu se do vzduchu zavěsil Sus a rozvlnil síť. Blízko vyrovnání byli domácí asi dvacet minut před koncem.  Na druhé straně byl dobré pozici Koudelka, balón ale minul spojnici břevna a tyče. Sedm minut před koncem kopali hosté penaltu, kterou Karel Kroupa nedal. Skóre se už neměnilo, a tak si Prostějov stále drží první příčku.



Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - L. Heinz [-] (76. T. Vasiljev [-] ) , R. Vejvoda [-] , L. Koutek [-] - T. Nuc [-] (72. J. Můčka [-] ) , T. Binar [-] , P. Jeřábek [-] , R. Juřátek [-] - A. Krč [-] , T. Komenda [-] , V. Hrubý [-] (13. P. Kasal [-] )

1.SK Prostějov
Z. Kofroň [-] - M. Hirsch [-] , A. Rus [-] , M. Sus [-] - L. Zelenka [-] (52. T. Langer [-] ) , J. Koudelka [-] (89. M. Sečkář [-] ) , J. Pančochář [-] , Z. Fládr [-] - K. Kroupa [-] , M. Machálek [-] (90. P. Krejčíř [-] ) , P. Nekuda [-]

ŽK: 8. L. Heinz , 61. R. Vejvoda , 74. T. Binar , 79. A. Krč , 83. T. Uvízl - 25. J. Koudelka , 85. M. Sus .
Místo: tráva č.2. Počet diváků: 280. Rozhodčí: Nováček Ivo - HÁJEK Kamil, PFEIFER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.