3:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

7.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohatý zápas na góly skončil remízou


Branky


5. C. De , 66. Z. Šenkeřík (p.) , 90. T. Košut - 9. M. Dogui , 10. P. Ošmera , 12. D. Komínek (p.)
0

Dvě penalty, Břeclav vedla, pak prohrávala za tři minuty o dvě branky a potom v 90. minutě vyrovnala. To vše viděli diváci, kteří se přišli podívat do Břeclavi na 7. kolo MSFL.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla nejzajímavější na svém začátku. V rozmezí páté až jedenácté minutě viděli diváci v Břeclavi tři branky. V 5. minutě dostal domácí tým do vedení rychlým gólem Lucas De Carvalho Serra, odpověď Třebíče však byla více než výmluvná. V deváté minutě prostřelil Prokopa efektní patičkou Dogui a o dvě minuty později dokonal rychlý obrat Ošmera. Ve zbytku poločasu to byla spíš často marná snaha jednoho či druhého celku dostat se do nějaké větší šance.

 

Utkání plné zvratů tak skončil remízou. Hostům se podařilo vyrovnat z penalty, když se trefil Šenkeřík. Když už to vypadalo, že tři body pojedou do Třebíče,  vstřelil domácí Košut šťastnou branku po centru. 



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
Martin Sedlo - obránce MSK Břeclav: Začátek utkání se nám podařilo vstřelit rychlý gól, který nás měl uklidnit. Bohužel nás uklidnil až moc a během 3 minut jsme udělali 2 hrubé chyby, které soupeř potrestal a zbytečně jsme vrátili soupeře do utkání. Poté se hrálo většinou ve středu hřiště. Ve druhém poločase jsme se snažili vyrovnat, což se nám nakonec povedlo po penaltě za ruku obránce ve vápně. Ale opět jsme si nepohlídali pár minut po vstřelené brance a za 5 minut jsme zase prohrávali. Nakonec jsme urvali alespoň bod v poslední minutě zápasu po šťastném gólu. Tento zápas byl pro nás důležitý a chtěli jsme navázat na dobrý výkon proti HFK Olomouc, kde jsme o body přišli, ale na dobrý výkon jsme vůbec nenavázali a nakonec můžeme být rádi za bod.




Sestavy


MSK Břeclav
L. Prokop [-] - M. Sedlo [-] , S. Klusák [-] (74. D. Stange [-] ) , P. Fojtík [-] (84. S. Lapin [-] ) , T. Košut [-] - C. De [-] , M. Levai [-] , O. Paděra [-] , P. Simandl [-] - I. Tetur [-] (46. M. Sycha [-] ) , Z. Šenkeřík [-]

HFK Třebíč
M. Matiášek [-] - D. Komínek [-] , K. Havránek [-] , P. Chalupa [-] - J. Dobrovolný [-] , J. Chlup [-] , L. Fall [-] (81. C. Bagnon [-] ) , P. Ošmera [-] - - M. Dogui [-] , M. Chalupa [-] , M. Kostelecký [-] (46. M. Dočekal [-] )

ŽK: 53. O. Paděra , 71. S. Klusák , 86. P. Simandl - 66. K. Havránek , 90. P. Chalupa .
Místo: Břeclav 1. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Ondráš Vít - BATÍK Tomáš, KOZUBÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.