2:3p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatické utkání dospělo až k penaltovému rozstřelu


Branky


0

Jedenácté Ústí nad Orlicí hostilo devátý FKP Turnov. Jelikož soupeře dělil v tabulce pouhý bodík, tak se dalo očekávat vyrovnané utkání. To vše se potvrdilo a navíc padalo i hodně branek, což se divákům líbilo. Po tomto zápase Zůstal Turnov devátý a Ústí si o jednu příčku polepšilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se trefili pouze hosté

Hned v úvodu zápasu dostali domácí výhodu přímého kopu. K míči se postavil Vaňous a moc ke gólu nechybělo. Hosté hned vzápětí odpověděli tvrdou ránou Beníška, s kterou měl problémy domácí gólman Jehlička. Tento úvod naznačil, že hosté do Ústí nepřijeli jen bránit, ale s úmyslem nějaký ten bodík vydolovat. A potvrdili to po dvaceti minutách hry. Velice dobře hrající Papoušek napřáhl z dálky a z třiceti metrů vyhnal všechny pavouky z horního růžku Jehličkovi brány. Hosté se ujali vedení 0:1 a opět to byl Papoušek, který mohl navýšit skóre. Tentokrát si Jehlička s jeho dělovkou poradil. Domácí si moc šancí v prvním poločase nevypracovali. To spíše hosté, kdy měl ještě dvě vynikající příležitosti Cigánek, ale dvakrát ho vychytal gólman Jehlička. První poločas tak vyhráli hosté o jeden gól.

V druhém poločase padaly góly

Domácí vstoupili do druhého poločasu s cílem co nejdřív vyrovnat a popřípadě otočit skóre ve svůj prospěch. V 55.minutě se dostal do velice dobré šance Vaňous, ale gólman Hyka mu skórovat nedovolil. Hostující Papoušek byl při střelecké chuti. Jeho bomba z dobrých 40 metrů se od břevna odrazila na brankovou čáru a ven z brány. Této utěšené střele tleskal každý nezaujatý divák. Čtvrt hodiny před koncem, dostali domácí výhodu přímého kopu. Tentokrát se k němu postavil Strnad a utěšenou střelou vyrovnal na 1:1.  Deset minut před koncem dostal domácí tým možnost pokutového kopu a tím pádem i šanci jít do vedení. Penaltu napálil Vaňous do břevna, ale rozhodčí ji nechal opakovat, kvůli předčasnému vyběhnutí gólmana Hyky. K druhé penaltě se postavil Nágl a bezpečně ji proměnil. Domácí vedli 2:1, ale museli se bát o výsledek, protože  v 81.minutě byl vyloučen jejich hráč Felcman. Turnovu se krátkou přesilovku nakonec podařilo využít již po třech minutách. V 84.minutě si na centr Beníška naběhl čerstvě střídající Moravec a přesnou hlavičkou srovnal na 2:2. Do konce utkání již branka nepadla a tak se šlo na pokutové kopy.

 

 

V penaltách nezaváhal ani jeden hostující střelec

Jelikož v penaltovém rozstřelu hosté ani jednou nezaváhali a u domácích selhali dva střelci, tak bylo jasné, že druhý bod si odvezou domů hráči z Turnova. Ve velice dramatickém utkání, byla nakonec remíza zasloužená a v penaltové loterii vyhráli šťastnější hosté.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Spolupracovník redakce Jan Skácel: Fotbalový tým Jiskry prožívá těžké období, utrpěl čtvrtou těsnou porážku v řadě, malou náplastí je tentokrát alespoň zisk bodu za nerozhodný výsledek. V penaltách jasně dominoval soupeř. Fotbalisté Jiskry si na výhru musí počkat minimálně do příštího zápasu. V sobotu 24. 10. 2015 od 14.30 hod. nastoupí svěřenci trenéra Chudého v Semilech.

FK Turnov
Vedoucí mužstva Petr Horáček: Střídání v závěru se nám povedlo a vezeme z horké půdy dva body. V Ústí se nevyhrává, ale věděli jsme, že musíme zabrat a povedlo se nám poradit si i s nepřízní rozhodčího. Příště doma proti Admiře opět chceme bodovat.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
R. Jehlička [-] - P. Chleboun [-] , J. Strnad [-] , M. Coufal [-] , A. Nágl [-] - P. Langer [-] (86. P. Falta [-] ) , Z. Vaňous [-] , M. Brabec [-] , M. Ráliš [-] (58. J. Felcman [-] ) , V. Heger [-] - J. Souček [-] (77. R. Ráb [-] )

FK Turnov
M. Hyka [-] - T. Kratochvíl [-] (51. V. Tvrdý [-] ) , J. Šimek [-] , J. Petřík [-] - T. Beníšek [-] , J. Dlouhý [-] , T. Cigánek [-] - P. Papoušek [-] , D. Šulc [-] (83. P. Moravec [-] ) , Š. Havel [-] (90. A. Krejčík [-] ) - W. Bong [-]

ŽK: 60. M. Brabec , 66. A. Nágl - 30. T. Cigánek , 30. P. Papoušek , 78. M. Hyka , 81. J. Dlouhý . ČK: 81. J. Felcman .
Hráči zápasu: J. Strnad - P. Papoušek .
Místo: Ústí n.O.. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vrchota Jaroslav - PEČENKA Jiří, KVAČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.