1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

19.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ambiciózní Hodonín zaváhal i se Šumperkem


Branky


0

Hodonínským fotbalistům se vstup do jarních odvet vůbec nepovedl. Po Žďáru nad Sázavou ambiciózní tým klopýtl i doma se zachraňujícím se Šumperkem, který na Slovácko přijel se sedmi dorostenci a na stadionu U Červených domků získal po výsledku 1:1 cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorita poslal do vedení ve 33. minutě slovenský stoper Roman Konečný, vyrovnání obstaral krátce po změně stran hostující útočník Jan Nimrichtr. Dělbu bodů Šumperk bral, neboť do Hodonína přicestoval v okleštěné sestavě. Hostům scházeli tři zranění hráči i kapitán Reichl, který byl v minulém kole vyloučen.

 

V sestavě Hodonína se poprvé objevil stoper Červinek, který nastoupil ve stoperské dvojici po boku Slováka Konečného. Domácí defenziva v prvním poločase výraznější problémy neměla. Šumperk v úvodní části zahrozil pouze jednou. Brankář Petráš proti Podhornému dobře zasáhl.

 

Ani favorit ale v prvních patnácti minutách nijak nebezpečný nebyl. Jihomoravané nejprve zahrozili z dálky. Pokusy Fojtíka s Konečným ovšem nemohli pozorného gólmana Kreizla ohrozit. Brankáře Šumperku pořádně protáhl až útočník Dovhanyuk.

 

Ve 25. minutě pomohlo hostům po přetaženém centru Privrela a hlavičce obránce Fojtíka břevno. Vzápětí se v šanci ocitl Šturma, ale Kreizl byl na místě.

 

Hostující gólman si však obnovil zranění zad a hřiště raději opustil. Nejistý dorostenec Šafář chvíli po svém příchodu na trávník inkasoval. Načechraný centr Polácha hlavou přizvedl Šturma a dorážející zadák Konečného neměl problém skórovat. Byla to první trefa dvaatřicetiletého zadáka v hodonínském dresu.

 



Ohlasy k zápasu


FK Hodonín
František Komňacký, trenér: Soutěž teprve začala, proto neházíme flintu do žita. Musíme popřemýšlet, zda do týmu nepřivedeme hráče, který vyložené šance promění. Víme, že takových borců je málo, ale do šestého dubna máme čas, abychom se po nějaké posile porozhlédli. Jinak to musíme zvládnout s tím, co tady máme.

FK Šumperk
Bohdan Hecl, trenér: My jsme měli tři slibné příležitosti a dali jeden gól. Budeme pracovat dál a pokusíme se o záchranu.



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - J. Červinek [-] , M. Privrel [-] , P. Fojtík [-] , J. Hesek [-] , R. Konečný [-] - T. Polách [-] , R. Holešinský [-] , Z. Šturma [-] , O. Paděra [-] - P. Dovhanyuk [-] (65. R. Víšek [-] )

FK Šumperk
M. Kreizl [-] (29. J. Šafář [-] ) - T. Hruda [-] (52. M. Rýznar [-] ) , M. Jindra [-] , R. Jurásek [-] - F. Rozsíval [-] , J. Nemeth [-] , L. Demeter [-] (78. P. Dostál [-] ) , E. Kotzmann [-] - J. Nimrichtr [-] , M. Podhorný [-] - D. Španihel [-]

ŽK: 33. T. Hruda , 58. M. Rýznar .
Místo: Tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - BUČEK Vítězslav, TUNKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.