0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polné se venku daří více než doma


Branky


0

V Pelhřimově se v 5. kole hrál zajímavý zápas. Domácí doma neporazitelní, navíc poměrně gólově úspěšní a v nové sezoně brejková Polná, která hraje momentálně možná lépe venku než doma. Zápas nakonec až tak zajímavý nebyl, padl jen jeden gól a zápas byl celkově plný nepřesností.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Málo šancí, jeden gól

Do vyložené šance se dostali první domácí. Ve 20. minutě se ocitl sám před Skočdopolem Obranec, ale nic nevymyslel a brankáře jen nastřelil. Ve 28. minutě byl, jak se nakonec ukázalo, zápas rozhodnut. Po rohu domácích se Polná dostala do brejku, na jehož konci byl sám před brankou domácích Pražák - 0:1. Zbytek Utkání mnoho krásy nepobral. Polná bránila, Pelhřimov byl bezzubý, k nějakému zakončení se sice dostal, ale bylo nepřesné. O nějaké smysluplné kombinaci se u ani jednoho týmu nedalo hovořit, hráči kazili velké množství přihrávek. Diváci natěšení na několik gólů a zajímavý fotbal tak odcházeli domů zklamaní.



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov
Martin Moravec, trenér Pelhřimova: Utkání nám nevyšlo, myslím, že ani soupeřovi a tak toho diváci opravdu moc neviděli. Oba soupeři hráli dlouhé balóny, kombinovalo se velice málo. Mě nejvíce mrzí, že když už mohu pochválit obranu, za to, že soupeře pustila jen do jedné šance, tak zase nezahrajeme dopředu. Dvě šance jsme měli, ale naši hráči si vylámali zuby na soupeřově brankáři. Když nedáme gól, nemůžeme bodovat. Beru to jako ztrátu.

Slavoj Polná
Vladimír Hekerle, trenér Polné: Dnešní zápas byl z obou stran takový nemastný neslaný. Nám se z jedné povedené akce podařilo dát gól a pak jsme to ubojovali. Ale i tak to někdy ve fotbale bývá a já jsem za vítězství rád. Podržel nás dnes opět brankář, chytil dvě vyložené šance soupeře.



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
M. Dvořák [-] - O. Sládok [-] , D. Čížek [-] - J. Homolka [-] , J. Kmoch [-] , D. Poul [-] , V. Poul [-] (46. M. Naniáš [-] ) , M. Niederle [-] , F. Bartoň [-] - T. Obranec [-] , D. Krtek [-] (68. J. Chadim [-] )

Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - Z. Kučera [-] , J. Fadrný [-] , R. Caha [-] , P. Pražák [-] - J. Urbánek [-] (87. J. Urbánek [-] ) , J. Holub [-] (79. M. Lovětínský [-] ) , J. Klíma [-] (68. T. Válek [-] ) , D. Kavka [-] - P. Benda [-] - Š. Bambula [-]

ŽK: 8. F. Bartoň - 60. D. Kavka .
Hráči zápasu: J. Kmoch - J. Skočdopole , J. Holub .
Místo: tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - HÁJEK Kamil, PFEIFER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.