3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přerov otočil zápas s Pelhřimovem


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pelhřimovští hráči byli v první půli mírně lepší, ale do vedení se dostali domácí. Nejdříve Tomáš Hrušák v 5. minutě minutě  protáhl nejistě působícího brankáře hostí Dvořáka, střela záložníka Viktorky z 11. minuty už ale skončila gólem. Hosté však nadále předváděli zajímavý ofenzivní fotbal, což ve 22. minutě vedlo k vyrovnání. Pěkný ťukes ve vápně předvedli pelhřimovští Naniaš s Krtkem. Kapitán Daniel Krtek byl v zakončení neomylný. Hosté po brance ještě více ožili, avšak největší šanci získat pro svůj tým vedení měl ve 33. minutě přerovský Koutný. Střelu z výborné pozice však likvidoval žuž jistý Dvořák.

Zdroj: http://prerovsky.denik.cz/fotbal_region/debutant-kytlica-rozhodl-o-povedene-vyhre-viktorky-nad-pelhrimovem-20150829.html

Ve druhém se Přerov zlepšil a otočil výsledek

Začátek poločasu vyšel Pelhřimovu, brankář Neoral podcenil přetažený centr Ondřeje Sládoka, který k překvapení všech skončil v šibenici domácí branky. Domácí zabrali a vyrovnání se dočkali v 62. minutě. V minulé sezoně ještě dorostenec Tomáš Kytlica byl na hřišti tři minuty, po rohovém kopu byl ovšem přesně tam, kde být měl, díky čemuž dotlačil míč do pelhřimovské branky. O chvíli později měl velkou šanci poslat domácí do vedení David Hrabal, jeho hlavička se však neujala. Kytlica ukázal dobrý střelecký instinkt podruhé v 76. minutě, kdy znovu doklepával po rohovém kopu míč z bezprostřední blízkosti do sítě. Tím Kytlica zápas rozhodl, neboť další gól už nepadl.
Zdroj: http://prerovsky.denik.cz/fotbal_region/debutant-kytlica-rozhodl-o-povedene-vyhre-viktorky-nad-pelhrimovem-20150829.html



Ohlasy k zápasu


1. FC Viktorie Přerov
Petar Aleksijevič, trenér Přerova: Soupeř začal zápas velmi aktivně a naopak my jsme byli, na rozdíl od minulých klání, pasivní. Vedení jsme se ujali po střele Hrušáka, ale Pelhřimov nás potrestal za špatné bránění. Ve druhém poločase se navíc ujal vedení po nepovedeném centru. Teprve jakoby příchod Kytlicy se stal impulzem s výsledkem něco udělat. Ten navíc vstřelil dvě branky a hodně pomohl k naší dnešní výhře. Ale chtěl bych pochválit celý tým, i když výkon úplně ideální nebyl, ale podařilo se nám otočit zápas. Věřím, že se diváci nenudili, a že to byla dobrá pozvánka na středeční derby s Kozlovicemi. Děkuji divákům za podporu a dobrou atmosféru.

FK Maraton Pelhřimov
Martin Moravec, trenér Pelhřimova: Dostali jsme dva zbytečné a laciné góly po standardní situaci. Vlastní nedisciplinovaností a chybami jsme si zápas prohráli. Šance byly na obou stranách, myslím si, že remíza by tomu zápasu slušela víc.echtěli jsme dostat tolik gólů, kolik jsme dostali. Máme nejhorší obranu v soutěži, víme, že nějaké góly vždycky dáme. Obranná hra celého mužstva je ale katastrofální.



Sestavy


1. FC Viktorie Přerov
D. Neoral [-] - D. Hrabal [-] , L. Koláček [-] , M. Koutný [-] , J. Bubeník [-] , P. Bogdaň [-] - T. Hrušák [-] , D. Pavelka [-] (85. R. Hýbner [-] ) , O. Václavíček [-] , L. Zaoral [-] (79. O. Kyselák [-] ) - T. Blažkovský [-] (58. T. Kytlica [-] )

FK Maraton Pelhřimov
M. Dvořák [-] - O. Sládok [-] , V. Vacek [-] (78. J. Duchan [-] ) , M. Naniáš [-] (66. V. Poul [-] ) , D. Čížek [-] - J. Homolka [-] , M. Niederle [-] , F. Bartoň [-] , J. Kmoch [-] - T. Obranec [-] (75. J. Chadim [-] ) , D. Krtek [-]

ŽK: 52. M. Koutný , 58. P. Bogdaň , 59. O. Václavíček , 79. L. Zaoral - 10. O. Sládok , 44. D. Čížek .
Hráči zápasu: T. Kytlica .
Místo: Viktorie Přerov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - BUREŠ Jakub, TRIGAS Paskal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.