V. Konečný 20.
T. Novotný 72. (vl.)
2:3
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín uspěl v Šumperku a už je první


Branky


20. V. Konečný , 72. T. Novotný (vl.) - 24. Z. Šturma , 36. T. Polách , 44. M. Švrček
0

Hodonín sice zatím nevítězí výsledkově jasně, ale zato pravidelně. Pokud se tedy dá na začátku soutěže takto uvažovat. V Šumperku byl výrazně lepší než domácí, ale nejdříve dostal překvapivý gól a po svém třígólovém představení si jeden vlastní dal. Musel se tak do konce zápasu o výsledek strachovat. Domácí však gól nedali a nadále se topí na dně divizní tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase rozhodnuto

Od úvodních minut byl lepší Hodonín, ale domácí ho ve 20. minutě zaskočili. Jednou z náhodných akcí se dostali až do vápna Hodonína, kde Konečný pohotově vystřelil a poslal tak svůj tým do vedení. Favorita obdržená branka nakopla. Za nepříznivého stavu začali Jihomoravané dotahovat slibně rozvíjející akce do gólového konce. Vyrovnání zařídil Šturma, obrat dokonal Polách a na 3:1 ještě před odchodem do kabin zvyšoval Švrček. Gól mohl dát ještě Reška, který měl prsty ve všech třech gólech hostů, ale míč do branky nepropasoval.

Druhý poločas si Hodonín výhru pohlídal

Ve druhém poločase tempo opadlo. Hodonín se stáhl, jakoby čekal co bude, ale domácí neměli kvalitu se propracovat do zakončení. Naděje jim svitla, když dlouhý míč trknul obránce Novotný brankáři Petrášovi, jenže ten už nebyl v brance, ale za zády Novotného. Rázem to bylo jen o gól a domácí vysítili šanci. O tři minuty později však Jurásek stáhl unikajího Šturmu a Šumperk musel dohrávat o desíti. Do zajímavé šance se už Šumperk nedostal, hosté také ne a tak utkání skončilo 2:3.



Ohlasy k zápasu


FK Šumperk
Zdeněk Strouhal, trenér Šumperka: Mé hodnocení je jasné, soupeř byl lepší, především v kombinaci, vyhrál zcela zaslouženě. Výsledek sice vypadá nadějně, ale jeden gól si dali vlastní, takže nás dostali do hry, ale my si pak nějakou větší šanci ani nevybojovali. Máme obrovský problém udržet se déle na míči, to pak můžete jen obtížně skórovat, naše kombinace vázne, prostě chybí herní kvalita.

FK Hodonín
František Komňacký, trenér Hodonína: Probudil nás až inkasovaný gól, do té chvíle jsme sice kontrolovali hru, ale bylo to jalové. Pak jsme byli lepší kombinačně, půl hodiny jsme hráli opravdu dobře a dali tři góly. Druhá půli jsme spíše jen kontrolovali hru, přesto domácí bojovali do poslední minuty, to mi je na nich sympatické.



Sestavy


FK Šumperk
M. Kreizl [-] - - L. Horák [-] , D. Barcal [-] , V. Konečný [-] , G. Pezzotti [-] , M. Podhorný [-] , T. Hruda [-] , J. Nimrichtr [-] (58. T. Šabršula [-] ) , R. Skopal [-] , F. Herynek [-] , M. Šalamoun [-] (46. R. Jurásek [-] )

FK Hodonín
M. Petráš [-] - H. Maršálek [-] , T. Novotný [-] , M. Hyža [-] , R. Víšek [-] - Z. Šturma [-] , J. Hesek [-] (80. T. Petrucha [-] ) , T. Polách [-] , T. Reška [-] (88. J. Maršálek [-] ) - M. Švrček [-] , L. Pavlačka [-] (86. D. Adamec [-] )

ŽK: 30. V. Konečný , 34. T. Hruda , 65. G. Pezzotti , 90. R. Skopal - 92. M. Petráš , 92. R. Víšek . ČK: 75. R. Jurásek .
Hráči zápasu: Z. Šturma , T. Reška .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kneisl Zdeněk - ŠKROBÁK Lukáš, KOVÁŘČÍK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.