0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár doma tentokrát nekóroval a byl nakonec rád za bod


Branky


0

V prvním domácím zápase Žďár naděloval, ve druhém se naopak diváci gólu nedočkali. Do Žďáru přijela silná Stará Říše a domácí byli nakonec rádi za bod. V prvním poločase sice Starou Říši přehrávali, ale ze dvou šancí gól nedali. Ve druhém je však Stará Říše přehrávala a nebýt patrně Jíchy v brance, tak Žďár prohrál minimálně dvougólovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase Žďár lepší

Hosté začali i první poločas lépe, ve 2. minutě napřáhl Bidi, ale jeho bombu k pravé tyči Jícha vyrazil. Pak však převzali otěže prvního poločasu domácí. V 6. minutě zahrávali roh, odražený míč poslal na bránu Vomela, míč se odrazil od břevna na čáru a ven. Další velkou šanci měli domácí v 18. minutě po kombinaci Nedvěda a Veselého a jeho centru lízl hlavou míč Chmelíček, ale trefil jen trefil tyč. Při závaru po této tyči nejdříve Bureš doráží do ležícího brankáře a následný volej Ločárka míří vsoko nad. Při  dalším závaru se ve 39. minutě střetl Chmelíček s hostujícím gólmanem tak nešťastně, že musel pro zranění střídat.

Ve druhém lepší Stará Říše

Druhý poločas byli hosté přesnější v rozehrávce, domácí se nemohli dostat do tempa. Nejvíce byli vidět hráči tmavé pleti Bidi a Konate. Svoje šance ale řešili příliš zbrkle. Přibývalo i standartních situací, kdy především Kadlec dvakrát minul. Žďár měl už jenom náznaky šancí a branku Staré Říše neohrožoval. Rozhodnutí měl na kopačce v 88. minutě Konate, ale Jícha v brance domácích ho vychytal.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Radim Chmelíček, trenér Žďáru: V prvním poločase jsme měli dvě vyložené šance, byli jsme lepší. Zejména ta druhá, kdy se míč od tyče odrazil před branku a Bureš trefil následně jen brankáře, ta mě hodně mrzí. Poločas skončil smírně, přišli jsme však o Chmelíčka a Veselého. Ve druhém poločase nás soupeř přejel a mohl jasně vyhrát. Měl několik vyložených šancí, ale podržel nás brankář Jícha.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Jícha [-] - J. Nedvěd [-] , T. Ločárek [-] , R. Kunstmüller [-] (57. J. Motyčka [-] ) , L. Trojánek [-] , A. Chmelíček [-] (41. L. Jurnečka [-] ) , R. Turek [-] , M. Veselý [-] (60. J. Mašek [-] ) , M. Vomela [-] , O. Berky [-] , J. Bureš [-]

FSC Stará Říše
K. Neuman [-] - P. Heide [-] , M. Kadlec [-] , M. Brnický [-] , P. Příborský [-] - I. Rygl [-] , A. Nahi [-] , . Bidi [-] (65. M. Pokorný [-] ) , Z. Tichánek [-] - V. Vácha [-] (63. J. Göth [-] ) , A. Konate [-]

ŽK: 31. L. Trojánek - 51. P. Příborský , 56. . Bidi .
Hráči zápasu: F. Jícha - A. Konate .
Místo: Žďár n. S. - tráva. Počet diváků: 430. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - BUČEK Vítězslav, PODANÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.