4:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Daniel Poul nedal nováčkovi šanci


Branky


13. T. Obranec , 19. D. Poul , 38. D. Krtek , 88. D. Poul - 17. M. Najman , 44. P. Novotný
0

Ve Ždírci se hrálo velmi zajímavé utkání, divákům se jistě líbilo, že padlo 6 gólů a k tomu výhra domácích. Atraktivní byl zejéma první poločas, ve druhém už padl jen jeden gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre utkání otevřel ve 13. minutě Obranec, ale už o čtyři minuty později chyboval Pelhřimov v rozehrávce a nová akvizice v barvách Ždírce Najman toho ihned využila a vyrovnala na 1:1. Než se Ždírečtí doradovali, už opět prohrávali. Daniel Poul zvýšil na 2:1. Krtek pak poslal Pelhřimov do dvoubrankového vedění. Minutu před koncem poločasu dostal hosty do kontaktu Novotný. 

Ve druhém poločase se Pelhřimov zatáhl, přenechal iniciativu hostům, kteří byli lepším týmem. Převahu však źdíreční tedokázali přetavit v gól a prakticky ani ve vyložené šance. Pelhřimov tak utkání dovedl celkem bez problémů do vítězného konce, zvlášť když jeden z brejků využil opět Daniel Poul.



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov
Martin Moravec, trenér Pelhřimova: Jsem spokojen s prvním poločasem a třemi body. Ve druhém poločase jsme se hůře pohybovali, byli jsme všude druzí. Soupěř vyhrával osobní souboje, sbíral odražené míče a tím nás přehrával. Moc nebezpečných příležitostí z toho však nebylo a naopak my jsme ještě gól přidali. Takže rozpačitá, ale přece jenom výhra, která se vždycky počítá.

TATRAN Ždírec nad Doubravou
Miroslav Plíšek, trenér Ždírce: V prvním poločase se podle mě hrálo vyrovnané utkání, soupeř byl trošku důraznější, z čehož vyplynulo jeho vedení. Po vyrovnání jsme dvakrát inkasovali ze standartních situací, které jsme bránili doslova katastrofálně. Právě naše laxnost při jejich bránění zápas rozhodla. Sice jsme se ještě dotáhli na rozdíl jediného gólu a v druhém poločase soupeře přehráli, ale žádná šance gólem neskončila. Po otevření hry jsme navíc ještě dostali gól, ale ten už v tu chvíli nic neřešil.



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
P. Čermák [-] - D. Čížek [-] , V. Vacek [-] , J. Homolka [-] , J. Duchan [-] - M. Niederle [-] , D. Poul [-] , F. Bartoň [-] (89. J. Chadim [-] ) , J. Kmoch [-] - D. Krtek [-] (45. O. Sládok [-] ) , T. Obranec [-] (91. V. Poul [-] )

TATRAN Ždírec nad Doubravou
S. Pometlo [-] - P. Novotný [-] , M. Najman [-] , P. Pátek [-] , R. Kolouch [-] (76. P. Klimeš [-] ) , L. Mrázek [-] , P. Čalkovský [-] , M. Kysilko [-] , K. Štukhejl [-] , J. Fikar [-] (72. J. Smejkal [-] ) , R. Michalec [-]

ŽK: 22. J. Kmoch , 52. D. Poul , 62. D. Čížek , 77. M. Niederle , 85. J. Duchan - 62. R. Kolouch , 79. P. Pátek .
Hráči zápasu: D. Čížek , J. Homolka , D. Poul .
Místo: tráva. Počet diváků: 190. Rozhodčí: Nováček Ivo - JAHODA Jaroslav, SÁGL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.