J. Michalec 76. (p.)
J. Michalec 79. (p.)
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 16:30

1.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uherský Brod otočil výsledek ze dvou penalt


Branky


76. J. Michalec (p.) , 79. J. Michalec (p.) - 50. L. Trojánek
0

V Uherském Brodě padaly góly jen po přestávce. Pro Žďár to byla škoda, neboť byl do přestávky lepší. Uherský Brod, který do sezony oslabil se však v druhém poločase zvedl a dokázal odpovědět i na vedoucí branku Žďáru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byl lepší Žďár, byl rychlejší, agresivnější a vynutil si převahu. I díky jednomudobrému zákroku Pochylého však Žďár gól dát nedokázal a tak se do kabin odcházelo ze bezgólového stavu.

 

 

 

Pět minut po přestávce se však po hrubé chybě domácích Žďár dočkal. Vomela vypíchnul rozehrávku Brodu, Richard David čekal odpískání faulu, přestal hrát, to se mu vymstilo a nová akvizice hostů Lubor Trojánek rozvlnil síť hezkou křižnou střelou. O chvilku později skončilo Chmelíčkovo sólo na tyči domácí branky a Bureš nedokázal Kunstmüllerovi přesně přihrát před opuštěnou branku. Domácí přeskupili řady, což pomohlo. Zejména Michalec zle zatápěl žďárské obraně. Vyplynuly z toho standartní situace a hlavně několik šancí. Po jedné ze standartní situaci byl v šestnáctce stažen Hruboš a sedmnáctiletý Michalec z penalty chladnokrevně vyrovnal. Jen o tři minuty později výrazně promluvil do děje další dorostenec – střídající Sedláček. Jeho únik po pravé straně zastavili hosté jen za cenu faulu a po upozornění asistenta rozhodčího se kopala druhá penalta. K té se opět postavil Michalec a poslal míč do stejného místa jako v prvním případě – 2:1. Uherský Brod pak dokázal dovést utkání do vítězného konce.

 



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
František Ondrůšek, trenér Uherského Brodu: V prvním poločase jsme byli ustrašení, soupeř byl ve všech směrech jasně lepší. Soupeři ve druhé půli ve vedru docházely síly, uběhali jsme ho. Na druhou stranu je potřeba říct, že když vedl, tak nastřelil tyčku a měl ještě jednu velkou šanci, takže klidně mohl vyhrát 3:0. Výhry si proto velice cením, je to pro náš mladý mančaft velké povzbuzení.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Radim Chmelíček, trenér Žďáru n/S: Utkání se mi hodnotí velmi těžce, rozhodčí udělal ke konci zápasu z utkání frašku. Hráči soupeře poté, co jsme dali gól začali simulovat, neustále padat a rozhodčí jim vše pískal. Standartní situace jsme ještě ubránili, penalty už ne. Ale nechci se vymlouvat na rozhodčí, utkání jsme mohli rozhodnout, po gólu jsme měli dvě vyložené šance, které jsme nedali. S porážkou nejsem samozřejmě spokojen.



Sestavy


ČSK Uherský Brod
J. Pochylý [-] - M. Pochylý [-] , O. Večeřa [-] (91. P. Indra [-] ) , M. Vrága [-] , M. Pacl [-] (65. D. Sedláček [-] ) , L. Nevařil [-] , J. Michalec [-] (93. L. Man [-] ) , F. Hruboš [-] , V. Dolina [-] , R. David [-] , M. David [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Jícha [-] - T. Ločárek [-] (76. J. Mašek [-] ) , R. Kunstmüller [-] (83. J. Motyčka [-] ) , L. Trojánek [-] , A. Chmelíček [-] , J. Nedvěd [-] , R. Turek [-] , M. Veselý [-] , M. Vomela [-] , O. Berky [-] , J. Bureš [-]

ŽK: 25. O. Večeřa , 87. J. Pochylý - 25. R. Turek , 53. J. Nedvěd , 74. J. Bureš , 75. T. Ločárek , 78. M. Vomela , 78. F. Jícha .
Hráči zápasu: J. Michalec , V. Dolina - L. Trojánek .
Místo: Orelský st.. Počet diváků: 125. Rozhodčí: Částečka Michal - CHLEVIŠŤAN Karel, ŠKROBÁK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.