3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnice vyšla v Havlíčkově Brodě střelecky i bodově naprázdno


Branky


30. T. Vendl , 44. K. Svoboda , 86. J. Horn
0

Jediné z hřišť, kde se hrálo v sobotu bylo to, na kterém jako domácí nastupuje Slovan Havlíčkův Brod. Místní rezervu přijela prověřit Žirovnice. Domácí ustrnuli na pěti bodech a na nejbližšího soupeře ztrácí ten samý počet bodů - nejvyšší čas opět začít bodovat. Ale vyzyvatel z Žirovnice nabral po výprasku od Sapeli Polná v 7. kole dech, dvakrát vyhrál a v Bíteši padl až po tuhém boji. Pro domácí tedy dnes celkem trvdý oříšek. Ale Žirovnici se na poslední výkony nepodařilo navázat a po nevýrazném výkonu prohrál v Brodě 0:3. Domácí tak slaví druhou výhru v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli od úvodu navrch

Zápas začal mírnou převahou Havlíčkova Brodu, která se postupem času s tím, jak domácí zpřesnili kombinaci stala výraznější. Havlíčkův Brod byl agresivnější, pohyblivější a tak se Žirovnice nemohla dostat vůbec do kombinace. Drtivou většinu míčů pak hrála dlouhými nákopy na vysokého středního útočníka V. Staňka, který jich spoustu vyhrál, ale dobře se zajištující obránci míče dlouho bez problémů odvraceli. Po několika střílených centrech zleva, které adresáta nenašly, se domácí dostali do první šance v 16. minutě. A.Rokos dostal míč mezi stopery, mohl jít sám na branku, avšak míč zašlápl a stopeři ho následně dostihli. Ve 24. minutě prošel po pravé straně T. Nedvěd, dal střílený centr po malém vápně, kam si ideálně na přední tyč zběhl T. Teplan, ale branku netrefil. Pak se Brod dostal do dvou šancí na levé straně. Pokaždé přišla křížná nahrávka po hraně velkého vápna zprava, na první si naběhl T. Vendl, ale obránce mu zakončení znemožnil, na druhou si naběhl V. Halák, ale proti němu vytáhl dobrý zákrok Dominik Švec. Ve 29. minutě po totožné akci už však hosté situaci neubránili a Tomáš Vendl se prosadil střelou na zadní tyč - 1:0. Hra ubíhala nadále ve stejné režii, šancí ubylo. Ve 43. minutě kopal Havlíčkův Brod čtvrtý roh, domácí hráči byli dostatečně důrazní a míč do branky dorážel Karel Svoboda, který tak stanovil poločasové 2:0.

Brod pozorně bránil a v závěru přidal pojistku

Ve druhém poločase se hrálo mnohem nepřesněji než v prvním. Oba týmy hodně nakopávali, Brod bránil výsledek. Na začátku poločasu poslal střílený centr do vápna Nedvěd, Vendl na přední tyči branku netrefil. Ve 48. minutě centrovala podobně zprava i Žirovnice, ale míč chytil M. Beránek. V 53. minutě se do šance dostával opět Nedvěd, míč si však přehodil na slabší levou nohu, čímž sice obehrál obránce, ale zakončení už bylo slabé. V 60. minutě šel sám na branku Teplan, brankář Švec ho však vychytal. V posledních dvaceti minutách přece jenom Žirovnice Brod trochu zatlačila. Vytěžila z toho několik standartek, po jedné z nich mohla dát i gól, ale jeden z jejich hráčů hlavou branku na zadní tyči netrefil. V 86. minutě šel sám na branku D. Fikar, trefil jen tyč, míč však pak nahrál Jiřímu Hornovi, který završil skóre na konečných 3:0. Domácí tak zaslouženě vyhráli a po delší odmlce si připsali další body.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod B
Ondřej Pavlas, zastupující trenér a předseda oddílu: Jsem rád, že jsme vyhráli. Nějaké malé věci jsme po společném týdnu změnili, ale v tom bych výhru neviděl. Hráči hodně přidali, byli důrazní a ke slušné mezihře přidali i nebezpečné situace v soupeřově vápně. Velmi dobře jsme bránili, soupeř se k ohrožení naší branky dostal až ze standartek na konci zápasu. Bez takového nasazení, jaké hráči dnes ukázali, vyhrávat nebudeme. Myslím, že dnes bychom porazili každého.

FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: Musím sportovně přiznat, že dnes bylo od začátku až do konce na hřišti prakticky jen jedno mužstvo, bohužel pro nás to byli domácí. Od úvodu na nás vlítli a do ničeho nás nepustili. Jen díky brankáři Švecovi to neskončilo větším rozdílem, on jediný také snese přísnější měřítko..



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod B
M. Beránek [-] - D. Fikar [-] , P. Novotný [-] (30. J. Molák [-] ) , K. Svoboda [-] , M. Báča [-] - M. Hübner [-] (64. L. Burjetka [-] ) , T. Vendl [-] , T. Nedvěd [-] , V. Halák [-] - T. Teplan [-] (70. J. Horn [-] ) , A. Rokos [-]

FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - T. Knotek [-] , P. Houška [-] , V. Kněžínek [-] , J. Svoboda [-] - V. Staněk [-] , L. Dýnek [-] (63. M. Kořínek [-] ) , J. Houška [-] (80. L. Makovička [-] ) , V. Hadrava [-] - T. Houška [-] , T. Hřebecký [-] (46. D. Kuš [-] )

ŽK: 54. T. Nedvěd , 57. M. Hübner - 77. V. Staněk .
Hráči zápasu: A. Rokos , T. Nedvěd - D. Švec .
Místo: H. Brod. Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.