3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnice doma konečně vyhrála


Branky


0

Slavoj Žirovnice hostil v sobotu SK Přibyslav. Již počtvrté v této sezoně přicházeli příznivci Žirovnice na domácí zápas, ale zatím si pocit vítězství nevychutnali. A před dnešním duelem tomu asi také moc nevěřili. Žirovnice totiž minule vyfasovala na hřišti Polné "šestku", kdežto hosté z Přibyslavi nasázeli stejný počet branek rezervě brodského Slovanu. Naštěstí pro domácí fanoušky zůstaly papírové předpoklady jen na papíře a domácí tým trenéra Mitase se letošní první domácí výhry dočkal - Přibyslav porazil 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bylo znát, že Žirovnice chce doma poprvé vyhrát

Domácí Slavoj vstoupil do utkání s chutí a hned od prvních chvil se snažil zaměstnávat Syberu v brance hostí. Již v 1. minutě pálil k tyči  D. Rozporka, Sybera byl na svém místě. Krátce nato zahrozil domácí L. Dýnek z přímého kopu. V 11. minutě se v zakončení představili i hosté, ale střelu L. Adamce vytěsnil domácí brankář D. Švec na roh. O pět minut později se připomněl i kanonýr Přibyslavi Matěj Vopršal, jenž zahrozil před brankou Žirovnice. Přibyslav byla nadále opticky lepším týmem, a však do zakončení se tlačili spíše domácí. Ve 28. minutě pálil agilní Rozporka, Sybera vyrazil opět na roh. Ten samý hráč se dostal do šance po přihrávce V. Staňka i o minutu později, ale poločasové skóre 0:0 nezměnil.

Dýnek vystřelil Žirovnici vytoužené vítězství

Druhé dějství zahájili aktivně opět domácí. Ve 47. minutě pálil po Dýnkově přihrávce  T. Hřebecký. Hostující Sybera vytáhl míč jako již po několikáté na roh. O tři minuty později našel T. Houška Dýnka, ten se však ještě neprosadil. Tlak domácích přinesl první ovoce v 58. minutě. Václav Staněk našel domícho špílmachra Lukáše Dýnka a ten zhruba z 15 metrů propálil vše co mu stálo v cestě - 1:0. Jenže domácí oslavy netrvaly dlouho, za dvě minuty se po rohu dostal k míči Matěj Vopršal a bylo srovnáno - 1:1. Domácí to však nepoložilo a šli nadále za vítězstvím. A naproti jim šlo i štěstí. V 63. minutě rozehrával L. Dýnek přímák až od autové čáry, míč proletěl celým vápnem a skončil v síti překvapeného Sybery - 2:1. To byl klíčový moment utkání. A hned v 66. minutě hosty dorazil zblízka Václav Staněk gólem na 3:1. Přibyslav se ještě snažila s výsledkem něco udělat, čímž logicky pootevřela zadní vrátka. Tam proklouzl v 81. minutě Rozporka a hned po něm Staněk, ale další branku nepřidali. A jelikož neuspěl v 69. minutě ve velké šanci ani Matěj Vopršal na druhé straně, skončil zápas výsledkem 3:1. Žirovnice si tak připsala první domácí výhru.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: Bylo na nás znát, jak moc chceme doma konečně vyhrát. Byli jsme zpočátku nervozní, ale během prvního poločasu to z nás spadlo a svoji vůlí to proti lépe kombinující Přibyslavi po změně stran urvali. Škoda, že jsme si nechali hned vyrovnat, ale chválím kluky, že je to nepoložilo, přidali další dvě branky a dovedli zápas do vítězného konce.

SK Přibyslav
Radek Havlíček, trenér Přibyslavi: Neodehráli jsme špatný zápas. Herně jsme myslím byli i lepším týmem, ale ze svých šancí jsme dokázali využít jen jednu, kdežto odhodlaný tým Žirovnice využil šance tři. Na domácích bylo znát, jak moc chtějí doma vyhrát a ta jejich větší zarputilost zápas rozhodla.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - P. Houška [-] , T. Knotek [-] , V. Kněžínek [-] , F. Vilímek [-] - J. Houška [-] (79. V. Hadrava [-] ) , D. Rozporka [-] , L. Dýnek [-] , V. Staněk [-] (89. L. Makovička [-] ) - T. Hřebecký [-] (88. M. Kořínek [-] ) , T. Houška [-]

SK Přibyslav
A. Sybera [-] - J. Vopršal [-] , M. Strašil [-] , T. Musil [-] , J. Flekal [-] - A. Vostál [-] (78. M. Rosický [-] ) , M. Krčál [-] , P. Škacha [-] , L. Vykoukal [-] (73. M. Ondra [-] ) - M. Vopršal [-] , L. Adamec [-]

ŽK: 28. F. Vilímek , 39. P. Houška , 75. T. Knotek - 21. P. Škacha , 31. A. Vostál , 50. J. Vopršal , 61. M. Vopršal , 61. L. Adamec , 89. M. Strašil .
Hráči zápasu: D. Rozporka , L. Dýnek - M. Vopršal .
Místo: Počátky. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Čepl David - Fabeš, Šťastný.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.