Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná smetla Žirovnici, střelec Szabó se trefil třikrát


Branky


0

Potřetí v řadě vyhrát a posunout se do horních pater tabulky. To bylo před tímto kolem přáním všech hráčů a funkcionářů Sapeli Polná. Po výhrách s Okříškama a v Havlíčkově Brodě se chtěli o to samé pokusit svěřenci trenéra Dovřáčka i dnes proti Žirovnici. Té se doma sice moc nedaří, ae venku je to jiné. Dva poslední zápasy na hřištích soupeřů dokázali svěřenci Leoše Mitase 2:1 zvítězit a tak měli dnes také na co navazovat. Ale tentokrát Žirovnici venkovní zápas nevyšel, uragán Polné v první půli zápas rozhodl, domácí po něm vedli 5:0 a nakonec zvítězili 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na Žirovnici vlétli, za první poločas stihli pět branek

Sapeli  začali aktivně a hned se dočkali, v 1. minutě rozehrál akci J. Szabó, ten vyslal do pravého křídla Filipa Dvořáčka, na jehož střílený centr si naběhl Petr Barák a hlavou zavěsil - 1:0. Domácí nadále šlapali na plyn: ve třetí minutě vypálil z hranice malého vápna Filip Dvořáček, hostující gólman Švec se vyznamenal . V osmé minutě dostali hosté z ničemnic šanci na vyrovnání - zahrávali totiž pokutový kop za ruku Petra Takácse. Lukáš  Dýnek však napálil jen tyč! V 11. minutě uvolnil Filip Dvořáček Jakuba Szabó a ten potvrdil nedáš-dostaneš a zvýšil na 2:0 pro Sapeláky. V 18. minutě vyslal Jiří Šebesta kolmicí Petra Baráka, který svůj únik korunoval ránou k tyči – 3:0. A to ještě nebylo zdaleka všechno !  V 28. minutě opět zafungovala spolupráce  Dvořáček - Szabó a druhý jmenovaný zvýšil již na 4:0. Hosté odpověděli ve 37. minutě, ale domácího Koubka již po druhé v utkání podržela pravá tyč, když se od ní odrazil míč z hlavy Petra Takácse. V 39. minutě byla k vidění další spolupráce Filip Dvořáček - Jakub Szabó a hosté byli na ručník – 5:0. Žirovnice si tak odnášela do kabin bůra!

Polná polevila, Žirovnice se dočkala čestného úspěchu

Druhá půle byla poznamenaná poločasovým výsledkem, utkání se pouze dohrávalo.V 67. minutě přiklepl J. Szabó míč na hranici šestnáctky pro O. Záškodu a s jeho peckou měl gólman Švec hodně práce. V 76. minutě se hosté dočkali čestného úspěchu. Na centr L. Dýnka si naběhlo několik neobsazených hráčů hostí a Filip Vilímek snížil na 5:1. O minutu později vyzkoušel gólmana soupeře agilní Dvořáček. V 84. minutě se naposledy měnilo skóre, střídající J.  Vala rozehrál, , Szabó zaměstnal dva beky soupeře a svému dnešnímu nahravači Filipu Dvořáčkovi nabídl gólovou přihrávku, ten potrestal hosty pošesté. Zápas tak skončil jasnou výhrou Polné 6:1! Nadělili tak parádní dárek trenérovi Dvořáčkovi, který dnes oslavil 50. narozeniny..



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, trenér Polné: Všichni hráči za dnešní výkon zaslouží absolutorium. Z utkání jsme měli obavy vzhledem k mnoha absencím, naši hráči však šli od první minuty za vítězstvím. Škoda jen zranění tří našich hráčů, čímž utrpěla hra a druhý poločas pak již neměl takovou kvalitu, navíc nevíme, zda budou do dalšího utkání v pořádku.

FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: Pokud budeme bránit, tak jako jsme bránili první poločas, tak prohrajeme s kdejakým dorostem a možná i žákama! Nezodpovědnost, naivita a nulové odhodlání byly hlavní atributy toho katastrofického poločasu. Je potřeba se z něj poučit a jít dál..



Sestavy


TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - P. Takács [-] (46. P. Tržil [-] ) , P. Tržil [-] , M. Zamazal [-] , J. Šebesta [-] - P. Barák [-] , P. Matějíček [-] (54. J. Lokvenc [-] ) , F. Dvořáček [-] , P. Fišer [-] (81. J. Vala [-] ) - O. Záškoda [-] , J. Szabó [-]

FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - D. Kuš [-] (46. A. Svoboda [-] ) , P. Houška [-] , T. Knotek [-] , F. Vilímek [-] - J. Houška [-] , V. Staněk [-] , L. Dýnek [-] , V. Hadrava [-] (46. T. Hřebecký [-] ) - T. Houška [-] , J. Kořínek [-] (72. V. Cajz [-] )

ŽK: 22. P. Fišer , 68. F. Dvořáček - 45. L. Dýnek , 48. F. Vilímek .
Hráči zápasu: J. Šebesta , J. Szabó , F. Dvořáček .
Místo: Stáj. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.