0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Meziříčí podruhé vyhrálo, veze všechny body z Žirovnice


Branky


0

Jeden ze dvou sobotních duelů obstarali hráči Žirovnice v domácím utkání s rezervou Velkého Meziříčí. Zdá se, že se oba týmy zahřáli v posledních kolech do provozní teploty: Žirovnice má z posledních třech kol dvě venkovní výhry, hosté minule jasně přehráli béčko Brodu a ze dvou posledních duelů mají 4 body, a tak se fanoušci, kteří dnes zavítali na stadion do Žirovnice, měli na co těšit. Nakonec měli větší radost příznivci hostů, kteří zvítězili 2:0 a podruhé v řadě vyhráli. Naopak žirovničtí se na domácím hřišti trápí, ještě tam na podzim neskórovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žirovnice se snažila, ale dobře organizované Meziříčí hru kontrolovalo

Žirovnice ještě doma na podzim neskórovala a od začátku dnešního zápasu se s tím snažila něco udělat. Jenže to měla dnes velice obtížné, Meziříčí kvaltiní a pozornou mezihrou větší šance domácím nedovolovala. Ve 4. minutě si první střelu na branku připsal hostující V. Beran, míč šel vedle tři tyče. První ohrožení hostujícího brankáře R. Kruby si ve 12. minutě připravil D. Rozporka, ale jeho pohlednou střelu z 20 metrů Kruba vyrazil. O pět minut později se opět připomněli hosté, když hlavičkoval T. Bublan. Za domácí odpověděl v 25. minutě opět Rozporka, jeho střela si přesně našla gólmana hostí. Nejdůležitější moment první půle přišel po půlhodině hry. Běžela 32. minuta, když po Liškově standardce a následném vrácení míče do vápna sehráli domácí nepovedenou ofsajdovou past, míč se dostal ke zcela volnému Milanu Součkovi a ten překonal střelou pod břevno domácího brankáře Švece poprvé - 0:1. Domácí Slavoj chtěl do poločasu odpovědět, ale pokus V. Hadravy ani následný roh brankou neskončil. Naopak těsně před pauzou mohl zvýšit na rozdíl dvou branek V. Beran. Jeho tutovku však brankář Švec lapil.

Hosty definitivně uklidnil po hodině hry Nevoral

Po změně stran se domácí opět snažili, ale opět hrozili spíše z dálky a Kruba neměl příliš práce. Ve 47. a pak v 52. minutě střílel vedle F. Vilímek, mezitím L. Dýnek z trestňáku branku Meziříčí přestřelil. A když ani z dalšího pokusu v 56. minutě, jehož autorem byl Rozporka, nic vážného neudálo, ukázali hosté Žirovnici, jak to vypadá, když se útočná akce dotáhne do konce. V 61. minutě zatáhl míč Bublan, nahrál pod sebe na Michala Nevorala, ten se ještě zbavil obránce a rozesmutnil domácí příznivce podruhé - 0:2. Domácí pak vše vsadili na útočnou kartu a hráli na tři útočníky. To byla ovšem voda na meziříčský mlýn a jeho rychlé kontry. Po jednom takovém odvracel domácí Hadrava v 70. minutě hlavou z prázdné domácí svatyně. Na druhé straně se nic vážného neurodilo, za zmínku stojí jen pokus L. Makovičky, jenž však skončil rovněž mimo. Domácí tak ani na třetí pokus nedokázal doma vsítit branku a prohrál s Meziříčím 0:2



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: Opět se ukázalo, že nás na podzim trápí střelecká produktivita. Za tři domácí zápasy jsme střeleckou mušku nenašli, nedali ani jeden gól a to se pak těžko vyhrává. Tentokrát jsme si i nějaké příležitosti vypracovali, ale nepadlo to tam. Naopak fotbalovější soupeř dvakrát potrestal naše zaváhání v defenzívě a odvezl si všechny body.

FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch, trenér Meziříčí: Odehráli jsme povedený zápas a já musím pochválit komplet mužstvo. Celý zápas kluci odmakali, i když jich pár dohrávalo se sebezapřením. Soupeře jsme k ničemu vážnému nepustili, začíná nám fungovat systém, který se snažíme na podzim praktikovat.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - P. Houška [-] , J. Svoboda [-] (68. M. Kořínek [-] ) , F. Vilímek [-] , D. Kuš [-] (46. V. Staněk [-] ) - T. Knotek [-] , V. Hadrava [-] , L. Dýnek [-] , D. Rozporka [-] - T. Houška [-] , T. Hřebecký [-] (82. L. Makovička [-] )

FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - M. Souček [-] , M. Nevoral [-] (77. F. Mužátko [-] ) , D. Polák [-] (83. L. Halámek [-] ) , T. Malec [-] - R. Vyskočil [-] , P. Pokorný [-] , J. Vítek [-] , T. Bublan [-] (90. R. Kurečka [-] ) - V. Beran [-] , L. Liška [-]

ŽK: 61. L. Dýnek , 63. J. Svoboda - 83. D. Polák , 83. J. Vítek .
Hráči zápasu: T. Knotek - M. Souček , T. Malec .
Místo: Počátky. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.