Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice nadělily Čáslavicím šest branek


Branky


0

Dva domácí zápasy za sebou, šest bodů a skóre 9:0. Kdyby to šlo takhle dál, tak by se v Hrotovicích asi nezlobili. Za to hosté si po debaklu v Rantířově odvezli další příděl a z posledních tří zápasů mají hrozivé skóre 0:15. Hrotovice o výhře rozhodly už během prvních sedmi minut, kdy to bylo záhy o tři branky. Pak přidali další tři a v pohodě si tak připsali tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly za sedm minut a bylo po zápase

Hrotovice měly bleskový vstup do zápasu. Hned ve druhé minutě nacetroval do vápna od pravé postranní lajny Furiš, zaskakující gólman Čáslavic pro centr vyběhl, jenže míč mu vypadl z rukou přímo k osamocenému Blatnému, který neměl problém uklidil balon do sítě. Za další dvě minuty vysunul znovu Furiš uličkou do úniku Saláka a ten trefil přesně za tyč - 2:0. V sedmé minutě podnikli domácí další útok po pravé straně, Furiš centrem za obranu našel znovu nikým neobsazeného Blatného, který sám proti gólmanovi nezazmatkoval a navýšil stav zápasu na 3:0. Po sedmi minutách tak svítil na ukazateli stav 3:0 a bylo prakticky rozhodnuto. Do konce prvního poločasu nevyužili domácí další šance, hosté měli také jednu velkou, když postupoval Šimek sám na brankáře, ale Růžička se překonat nenechal. První půle tak skončila 3:0

V druhé půli tentokrát tři branky během jedenácti minut

V druhé polovině se utkání spíš z povinnosti dohrávalo, hosté nebyli schopní se pokusit zápas nějak zvrátit nebo alespoň vykřesat jiskřišku naděje jedním vstřeleným gólem. Naopak inkasovali v rozmezí 75. - 86. minuty další tři branky. Čtvrtou branku vstřelil domácí obránce Pekárek, když dorazil do prázdné brány střelu Saláka. Pátý gól přišel z pokutového kopu. Furiš protancoval s míčem u nohy obranou, předložil Pekárkovi mezi obránce, kteří ho stihli už jenom faulovat a pískala se penalta. K ní se postavil kapitán Škoda a nekompromisně zavěsil. Šestý banán na cestu přibalil hostům Blatný, který si zpracoval vysoký míč od Saláka a povedenou střelou zaznamenal jediný hattrick v tomto kole. Hrotovice si tak notně vylepšili skóre a s 23 vstřelenými brankami jsou momentálně druhým nejproduktivnějším týmem soutěže. Třináct bodů jim zatím stačí na páté místo. Čáslavice zůstaly na sedmi bodech a jedenácté pozici.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Patrik Furiš, hráč Hrotovic: V utkání jsme od začátku dominovali, soupeře jsme přehráli a gólů jsme mohli dát mnohem víc. Doufám, že nám tahle domácí forma vydrží a příště přivezeme body z Třešti.

FK Čáslavice-Sádek
Antonín Plichta, vedoucí Čáslavic: Sestavu jsme těžko dávali dohromady, chybělo nám hodně hráčů a podle toho zápas také dopadl. Fotbal bohužel u našich hráčů není na prvním místě a to se pak hraje těžko.



Sestavy


Sokol Hrotovice
M. Růžička [-] - F. Pekárek [-] , S. Hutař [-] , J. Novák [-] (70. Z. Bláha [-] ) - L. Škoda [-] , M. Blatný [-] - M. Salák [-] , P. Fukal [-] (15. D. Florian [-] ) - M. Holoubek [-] , P. Furiš [-] , M. David [-]

FK Čáslavice-Sádek
J. Vaníček [-] - D. Šmehlík [-] , J. Tržil [-] , L. Barák [-] , M. Šimek [-] , B. Novák [-] (23. P. Mai [-] ) , M. Busta [-] (71. J. Vecheta [-] ) , M. Zikmund [-] , J. Mach [-] , V. Lampíř [-] , P. Klika [-]

ŽK: 39. L. Škoda , 58. D. Florian , 63. J. Novák , 67. P. Furiš - 31. V. Lampíř , 35. M. Šimek , 41. D. Šmehlík , 72. L. Barák , 77. J. Mach .
Místo: Hrotovice. Počet diváků: 121. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - POLÁK Michael, PAVLAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.