1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves díky Ondřejkovi veze všechny body z Koutů


Branky


0

Kouty si připsaly už čtvrtou prohru v řadě, v tabulce domácích zápasů jsou dokonce úplně nejhorší v soutěži, když ze čtyř kol získaly pouhé dva body. Tentokrát o jejich prohře rozhodl dvěma brankami novovesský Ondřejka. Nová Ves si tak po dvou remízách připsala důležité tři body a stíhá vedoucí trojlístek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ondřejka zařídil Nové Vsi vedení, Coufal vyrovnal

Hosté se dostali do vedení v 16. minutě, kdy se sám na penaltě ocitl nepokrytý Ondřejka a zamířil přesně k tyči - 0:1. Za dalších deset minut byli hosté blízko k navýšení náskoku, ale individiální akce M. Novotného skončila střelou pouze do tyče koutecké brány. V 34. minutě se míč odrazil na hranici pokutového území k domácímu Coufalovi, který obloučkem přehodil brankáře a Kouty se tak mohly radovat z vyrovnání průběžného stavu. Záhy mohli jít domácí do vedení, jenže hlavičku útočníka Příhody zázračným zákrokem vytěsnil Fuksa na rohový kop. Do konce poločasu se už nic důležitého ani na jedné straně neudálo, takže se šlo do kabin za remízového stavu.

Ondřejka druhým gólem rozhodl

Druhý poločas byl dlouho vyrovnaný, bez nějakých větších šancí. Potom se ale hosté málem radovali z druhého vedení v zápas, když napůl centr, napůl střela obránce Havlíka ze levé strany hřiště nikým netečován zazvonil na tyči domácí svatyně. Vzápětí se ke střele zpoza šestnáctky dostal Josef Šandera a i jeho střelu zastavila tyč. Kouty tak v tomto zápase třikrát zachvánila branková konstrukce. V 73. minutě pak přišlo rozhodnutí celého zápasu, když se Ondřejka individuálně prosadil přes domácí beky a jeho střela z úhlu prošla přes brankáře až do sítě - 1:2. Ke konci zápasu se ještě domácí dožadovali odpískání pokutového kopu, ale rozhodčí penaltu neviděl. V úplném závěru měl ještě obrovskou šanci na vyrovnání jeden z domácích hráčů, ale nedokázal správně načasovat svůj kop a ve vyložené šanci minul míč, takže hosté nakonec ubránili výhru a tři body. I po osmi kolech tak drží neporazitelnost a se čtrnácti body okupují čtvrtou příčku tabulky. Kouty nezažívají zrovna povedené období a s pouhými šesti body jsou třetí od konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kouty
Richard Chylík, trenér Koutů: Viděli jsme bojovné utkání z obou dvou stran, rozhodly maličkosti. Nové Vsi jsme sami nabídli vstřelení první branky, na tu jsme ještě dokázali odpovědět. I ve druhém poločase to byl více boj než nějaká fotbalová krása, měli jsme štěstí při soupeřových nastřelených tyčích, sami jsme měli pár šancí. Utkání rozhodla individuální akce Ondřejky. Utkání bylo spíš remízové, tentokrát podle mě vyhrál šťastnější tým, Nová Ves to díky své urputnosti a bojovnosti urvala na svou stranu.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
Josef Starý, vedoucí Nové Vsi: Celkem vyrovnaný zápas, měli jsme smůlu, že jsme třikrát nastřelili tyč soupeřovy brány. Musím jednoznačně pochválit Marka Ondřejku, který utkání rozhodl, soupeř měl v závěru ještě velkou šanci na vyrovnání, naštěstí to jejich hráč zadrbal.



Sestavy


TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - L. Paiskr [-] , Z. Doležal [-] (81. D. Navrkal [-] ) , J. Růžička [-] (68. V. Navrátil [-] ) , J. Hrůza [-] - M. Parma [-] , P. Milan [-] , J. Havelka [-] , M. Semrád [-] , J. Roušar [-] - M. Příhoda [-] , F. Coufal [-] , M. Příhoda [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - T. Novotný ml. [-] , J. Havlík [-] , J. Krejčí [-] , P. Bureš [-] , T. Novotný [-] - P. Šandera [-] , J. Starý [-] , J. Šandera [-] (73. F. Košík [-] ) , M. Novotný [-] (84. T. Novotný st. [-] ) - J. Šandera [-] (89. J. Nečas [-] ) , M. Ondřejka [-] -

ŽK: 60. J. Havelka - 56. J. Šandera .
Místo: Kouty. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - DVOŘÁK Jan, KŮRKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.