0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mario Filippi dvěma brankami zařídil Žďáru tři body z Čáslavic


Branky


0

S cílem zapomenout na debakl z minulého kola v Rantířově nastoupili Čáslavice prot Žďáru B. Ten je naopak na druhém místě tabulky a všechny body si odvezl i z Čáslavic, když dvakrát skóroval Mario Filippi. Domácí se na žádný vstřelený gól nezmohli a tak utkání skončilo 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba Martenka vyústila v první gól

Utkání se odehrávalo za silného větru, v první poločase vál do zad domácím, ti toho ale moc využít nedokázali. Ani hosté se zpočátku k ničemu neměli a tak se hra odehrávala bez nějakých větších příležitostí. Až ve 22. minutě se zničehonic dostali hosté do vedení, když se po malé domů ocitl v tísni domácí brankář Martenek a při odkopu nastřelil atakujího M.Filippiho, od něhož se míč odrazil do brány a rázem to bylo 0:1. Až do konce poločasu jinak hra plynula, vyjma několika standardních situací, bez ohrožení jedné či druhé branky.

I na druhém gólu M. Filippiho nese podíl viny Martenek

V 52. minutě se pěkně předvedl hostující Bulíček, když přešel přes několik domácích hráčů a vystřelil těsně vedle brány. V 54. minutě se podruhé zapsal do střelecké listiny tohoto zápasu M. Filippi, když si s jeho střelou pod břevnou nedokázal Martenek poradit, přestože balon směroval téměř úplně doprostřed brány. Martenkovi ale balon nějak propadl mezi rukama a hosté vedli o dvě branky. Pak se domácí dostali k několika nadějným situacím ke snížení, jenže Hajný byl v brance Žďáru proti. Domácí se tak nedokázali prosadit ani jednou a přenechali všechny tři body soupeři.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek
Antonín Plichta, vedoucí Čáslavic-Sádku: Zápasu by asi více slušela remíza, soupeř nás nijak nepřehrál, góly padly po dvou našich hrubých chybách, jinak si takřka žádné soupeř nevypracoval.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Ladislav Jun, vedoucí Žďáru B: Trochu nás překvapil silný vítr, zpočátku se hrál oboustranně nepřesný fotbal bez šancí, díky dvěma gólům M. Filippiho jsme se dostali do vedení, pak nás podržel Hajný v brance a nakonec jsme rádi za důležité tři body z Čáslavic.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Martenek [-] - J. Mach [-] , D. Šmehlík [-] (63. P. Mai [-] ) , J. Tržil [-] , L. Barák [-] , M. Šimek [-] , P. Kurtin [-] , M. Busta [-] , M. Zikmund [-] , V. Lampíř [-] , P. Klika [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
T. Hajný [-] - F. Růžička [-] , P. Machatka [-] , R. Štursa [-] , Z. Peňáz [-] - L. Bulíček [-] , J. Dvořák [-] , D. Russ [-] (81. R. Gančev [-] ) , J. Jun [-] - L. Filippi [-] , M. Filippi [-]

ŽK: 42. M. Filippi , 84. L. Filippi , 85. J. Jun .
Místo: Čáslavice. Počet diváků: 125. Rozhodčí: MASOPUST Václav - DVOŘÁK Jan, MACHAČ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.