2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třešť porazila Kouty 2:1 a odlepila se ode dna tabulky


Branky


0

S cílem získat konečně tři body a opustit poslední místo v tabulce šla Třešť do utkání proti Koutům, které po slibném začátku najely na remízovou vlnu, i tak ale po čtyřech kolech držely neporazitelnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třešť měla parádní vstup do utkání, Kouty ale vyrovnaly

Hned ve 3. minutě se domácí mohli radovat, to když se po rohovém kopu dostal k hlavičce Novotný, jeho pokus sice zblokovala obrana Koutů, míč ale nakonec do sítě uklidil Císař. S brzkým jednobrankovým vedením se ale domácí nechali příliš ukolébat a "odměnou" jim byl vyrovnávací gól. Koutecký Hrůza se rovněž prosadil po rohovém kopu a ve 20. minutě tak bylo srovnáno.  Další šance v prvním poločase měli domácí, Císař ale už podruhé přesně nezamířil a jeho střelecký pokus skončil nad brankou. Pak se do vynikající šance dostal Herkner, když prchnul obraně soupeře, brankář Stýblo mu ale vyběhnutím změnšil střelecký úhel a s jeho pokusem si nakonec poradil. Poslední šanci měl těsně před poločasem Rod, ale ani on nedokázal zamířit přesně.

O výhře rozhodl Rod pár minut před koncem

V druhém poločase se hra odehrávala spíše mezi vápny, nikdo nechtěl udělat chybu a dlouho to vypadalo na čtvrtou remízu v řade pro hosty a teprve druhý bod pro domácí. Kouty se mohly cítit poškozeny v 76. minutě, když rozhodčí nevyloučil třešťského Novotného, který rozhodně se soupeřem nejednal v rukavičkách, ale vyvázl jenom se žlutým trestem. O veledůležité výhře svého celku nakonec rozhodl v 88. minutě Rod, který zužitkoval souhru Gutwalda s Lacinou, a po přihrávce druhého jmenovaného uklidil balon placírkou přesně k tyči. Třešť se postoupila tabulkou na dvanáctou pozici, o dva body za svého soupeře. Koutům tedy se ziskem šesti bodů patří desáté místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Třešť
Jiří Gregor, trenér Třeště: Tohle je moc důležité vítězství. Kluci ho moc potřebovali ke zvednutí sebevědomí. Ve všech předchozích utkáních to bylo tak, že my jsme hráli fotbal, drželi jsme více míč, ale chybělo nám zakončení. Soupeři naopak dokázali využít každé naše zaváhání a z rychlých kontrů nám dávali branky. Věřím, že nás tohle vítězství nakopne a že ho potvrdíme i příští neděli na hřišti v Želetavě.“

TJ Sokol Kouty
Richard Chylík, trenér Koutů: Hráči by si měli uvědomit, že s takovým přístupem k utkání se nedají sbírat body. Svůj přístup k zápasu by měli co nejrychleji přehodnotit! V dalším domácím kole nás čeká vedoucí tým I.A. třídy, a to bude jiný fičák. Budeme věřit, že naše mužstvo se z tohoto zápasu ponaučilo a že podá mnohem kompaktnější a bojovnější výkon.



Sestavy


TJ Slavoj Třešť
J. Bachman [-] - M. Tausch [-] , J. Novotný [-] , J. Kříž [-] , T. Veselý [-] , O. Procházka [-] - M. Mareš [-] (69. L. Kacafírek [-] ) , J. Gutwald [-] - P. Herkner [-] (89. P. Kubala [-] ) , P. Císař [-] (78. M. Lacina [-] ) , Š. Rod [-] -

TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - J. Hrůza [-] (71. F. Tenkl [-] ) , D. Navrkal [-] , L. Paiskr [-] , J. Růžička [-] - M. Semrád [-] , Z. Doležal [-] , J. Roušar [-] , J. Havelka [-] - M. Příhoda [-] , F. Coufal [-]

ŽK: 76. T. Veselý - 76. J. Havelka , 86. L. Paiskr .
Místo: Třešť. Počet diváků: 100. Rozhodčí: MASOPUST Václav - KŮRKA Jaroslav, DOSKOČIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.