2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty nedokázaly porazit téměr hodinu o deseti hrající Čáslavice-Sádek


Branky


0

Čáslavicím se v minulém kole vrátilo do sestavy několik hráčů a na jejich výkonu to bylo hned znát, když si poprvé v sezoně připsaly tři body. Ve čtvrtém kole zajížděly na hřiště do Koutů, které si po první přesvědčivé výhře připsaly v dalších kolech dvě remízy a držely si tak prozatimní letošní neporazitelnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kouty poslal do vedení Doležal, Kalay ale vyrovnal

Nevyrovnané výkony Čáslavic-Sádku pokračovaly i ve čtvrtém kole. Domácí byly po většinu zápasu jasně lepším týmem, kombinačně přehrávali zálohu Čáslavic a dostávali se do brankových příležitostí. Jednu z nich využil v 24. minutě Havelka, který si našel míč po závaru po jednom z rohových kopů a poslal Kouty do vedení 1:0. Hosté se snažili vyzrát na domácí obranu nakopávanými balony na Kalaye na hrotu a byl to právě Kalay, kterému se podařilo vyrovnat v 32. minutě na 1:1, když využil přesného centru Šimka a překonal Stýbla v domácí brance. V 35. předčasně vyběhl proti míči při zahrávání přímého kopu přibližně z poloviny hřiště čáslavický Tržil, rozhodčí Denev neváhal, udělil útočníkovi hostů žlutou kartu a jelikož byla už druhá, přičemž první obdržel už v 15. minutě za nešetrný skluz, musel předčasně do sprch. Hosté se tak logicky ještě více zatáhli a přenechali aktivitu domácím. Ti se sice dostávali do spousty šancí, brankář Kružík v bráně hostů ale podával nadstardandní výkon. První poločas tak skončil 1:1.

Kružík se v brance hostů překonával, body se nakonec dělily

I v druhém poločase byla iniciativa jednoznačně na kopačkách domácích, Kružík ale zlikvidoval šance Příhody i Tenkla a dlouho to vypadalo, že necelých 130 diváků se další branky nedočká. Domácím se stále krátil čas a s přibývající nervozitou se jejich nepřesnost v zakončení ještě zvyšovala. Nakonec se přece jen dočkali, když v 82. minutě poslal Kouty do vedení Doležal, když domácí opět využili nedůrazu hostující obrany při bránění rohového kopu. Jenže i na tuto druhou branku dokázali hosté nakonec zareagovat, když to byl znovu Kalay, který v 85. minutě srovnal z ojedinělého brejku na 2:2, když přibližně ze vzdálenosti penalty nedal brankáři domácích šanci. Obětavě bránící Čáslavice-Sádek si tak zejména díky brankáři Kružíkovi a dvěma gólům Kalaye odvezli jeden bod za konečnou remízu 2:2. To v tabulce znamená prozatimní osmé místo, Kouty mají o dva body víc a o jsou zárověn o dvě příčky výše. Šest bodů stačí na šesté místo. Zároveň si tak Kouty drží v sezoně neporazitelnost, v tomto zápase ale rozhodně dva body ztratily než jeden získaly.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kouty
Richard Chylík, trenér Koutů: Z výsledku 2:2 jsme zklamáni, soupeř hrál skoro hodinu o deseti, my nedali spoustu šancí. Dnes jsme ztratili dva body, podali jsme ospalý výkon, byli laxní v zakončení a s defenzivní taktikou hostí jsme si nedokázali poradit.

FK Čáslavice-Sádek
Antonín Plichta, vedoucí Čáslavic-Sádku: S konečným výsledkem jsme spokojeni, Kouty byly kvalitní soupeř. Mužstvo podává nevyrovnané výkony, dnes bych chtěl pochválit hlavně Kružíka, Kalaye a Šimka.



Sestavy


TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - J. Hrůza [-] , D. Navrkal [-] , L. Paiskr [-] , J. Růžička [-] - M. Semrád [-] , Z. Doležal [-] , J. Roušar [-] , J. Havelka [-] - M. Příhoda [-] , F. Tenkl [-]

FK Čáslavice-Sádek
J. Kružík [-] - P. Mai [-] , V. Čurda [-] , J. Tržil [-] , T. Kalay [-] , M. Šimek [-] , P. Kurtin [-] , M. Busta [-] , M. Zikmund [-] , J. Mach [-] , V. Lampíř [-]

ŽK: 88. Z. Doležal - 13. J. Tržil , 53. J. Mach , 63. V. Lampíř , 70. M. Šimek . ČK: 35. J. Tržil .
Hráči zápasu: T. Kalay , J. Kružík .
Místo: Kouty. Rozhodčí: DENEV Patrik - POJEZNÝ Karel, HÁJEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.