0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel nováčků skončil bezbrankovou remízou


Branky


0

Do Radešínské Svratky přijely Nové Syrovice a oba nováčci jen potvrdili, že si zatím počínají nadmíru statečně. Branka sice žádná nepadla, rozhodně se ale bylo na co koukat. Na vynikajícím brankáři Skryjovi, který do Svratky zamířil z Vrchoviny, si vylámal zuby i nejlepší střelec soutěže Miroslav Sosnar.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance ano, branky ne!

Hosté nastoupili do začátku zápasu aktivněji a již ve druhé minutě postupoval na Skryju Miroslav Sosnar, podél něho dokonce i zakončil, brankáře však zastoupil "nováček veterán" Jozífek. A nebylo to naposled! Hned vzápětí přišel zprava centr od Růžičky a Ondřej Sosnar minul branku. Další šance přišla po pěkné kombinaci Vítka s Miroslavem Sosnarem, ten však jen trefil domácího obránce Michala Šacla. Také po další hlavičce Miroslava Sosnara z rohu se hosté neradovali a jejich gólový zmar završila situace, kdy mířil Růžička sám na bránu, ale přestřelil. Za domácí zahrozil po půlhodině Plhal po nahrávce Mužátka střelou z 25 metrů, ten samý hráč pak po centru Mužátka mířil o chvíli později nad. Pět minut před koncem poločasu Miroslav Sosnar obešel domácího obránce Nováka, mířil k tyči, ale Skryja se vytáhl. Jinkova střela zdálky pak jen stvrdila poločasové bezgólové resumé.

Po zákroku na Miroslava Sosnara se v závěru penalta nepískala

Druhý poločas začali hosté podobně jako první a málem byli za svoji aktivitu odměněni. Dubský krásně vystřelil k tyči, Skryja míč jen vyrazil a Růžička z dorážky trefil tyč. Dubský za chvíli předvedl i pár pěkných kliček, gólově se z toho ale neurodilo. Za domácí začal zlobit Pekárek. Jeho střela však byla zblokovaná na roh, jeho úrk na gólmana ze strany pak skončil vydařeným zákrokem Nováka. Plhalovu střelu pak Novák vyrazil na roh, po něm Chrást minul branku. Za hosty se dvacet minut před koncem po skrumáži neradoval ani kapitán Vítek. Domácí hrozili z brejků. Po jednom z nich přihrál Mužátko Plhalovi, ten Hudečkovi a domácí obránce vracel míč vápnem na Dostála, který hlavičkoval k tyči, a byl z toho jen roh. Miroslav Sosnar dokázal obejít i brankáře, radost mu ale opět zkazil Jozífek. Po brance pak volala Chrástova kolmice na Dostála, jehož střela skončila na tyči. Čtyři minuty před koncem se pak Pekárek u lajny krásně zbavil dvou obránců, jeho průnik však také branku neznamenal. Vše nakonec mohla rozřešit penalta po průniku Miroslava Sosnara, ta se ale nepískala. V tu dobu již nebyl na hřišti domácí stoper Jozífek, který obdržel druhou žlutou kartu. Body se tedy dělily, dívat se ale rozhodně bylo na co.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Michal Strachoň (trenér): Jsem spokojený, mohli jsme stejně dobře vyhrát jako prohrát. Hosté hráli velmi pěkný fotbal, mají v týmu celou řadu mladých, rychlých a technických kluků. Za nás slavil úspěšný debut v bráně Skryja a navzdory červené kartě také stoper Jozífek, který nás několikrát zachránil.

SK Nové Syrovice
Jan Prígl (trenér): Podali jsme pěkný výkon, škoda řady nevyužitých šancí. Podle vývoje zápasu je pro nás bod ztrátou. Škoda závěru zápasu, kdy se mohla pískat penalta na Miroslava Sosnara. Právě jeho a kapitána Vítka chválím nejvíce.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
P. Skryja [-] - O. Hudeček [-] , P. Jozifek [-] , J. Novák [-] , R. Havránek [-] (68. J. Dostál [-] ) - M. Šacl [-] , A. Jinek [-] , M. Mužátko [-] , J. Chrást [-] - M. Pekárek [-] , I. Plhal [-] (79. J. Dvořák [-] ) -

SK Nové Syrovice
M. Novák [-] - R. Kopeček [-] , V. Procházka [-] , K. Filipský [-] - L. Vítek [-] , J. Dubský [-] , D. Růžička [-] , T. Lang [-] - O. Sosnar [-] , M. Sosnar [-] - L. Fryauf [-]

ŽK: 68. P. Jozifek , 80. P. Skryja - 64. J. Dubský , 77. V. Procházka , 90. K. Filipský . ČK: 89. P. Jozifek .
Hráči zápasu: P. Jozifek - L. Vítek , M. Sosnar .
Místo: R. Svratka. Počet diváků: 152. Rozhodčí: NENADÁL Pavel - NECHVÁTAL Tomáš, MACH ING. Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.