1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel prvního s posledním skončil remízou


Branky


0

Do Stonařova přijely Šebkovice v pozici dosavadního lídra soutěže. Stonařov si však v minulém kole přivezl překvapivé vítězství ze Štěpánova a svoji kůži nehodlal prodat lacino ani Šebkovicím. Body se nakonec dělily, což pro hosty znamenalo ztrátu prvního místa v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šebkovicím pomohl k poločasovému vedení gól Chytry

Domácí se do svého soupeře pustili bez zbytečného respektu a nebylo takřka poznat, že hraje první s posledním. Stonařov mohl jít dokonce do vedení, Sobotkova střela však skončila pouze na tyči, Škrdla byl potom ve svém postupu na branku zastaven brankářem. Do vedení se tak dostaly hosté, když Václav Říha utekl po levé straně, přihrál do vápna a Chytra nekomrpomisně kolem Měrtla skóroval - 0:1. Další šance Šebkovic však zůstaly nevyužity. Po centru Říhy Hobzovu hlavičku Měrtl jen vyrazil a po Chytrově rohu Pecka rozezvučel jen břevno stonařovské svatyně.

Škrdla svě minuty před koncem zajistil Stonařovu bod

V druhém poločase mohly Šebkovice rozhodnout, to se jim však nepodařilo. Po přihrávce Říhy zleva do vápna se po Dvořákově střele vyznamenal brankář Měrtl, po Peckově přihrávce se pak na gólmana domácích řítil střelec prvního gólu Chytra, také z tohoto duelu však vyšel Měrtl vítězně. Střelo vedle skončil i samsotatný průnik Večeři. Domácím možná paradoxně pomohlo vyloučení Plavce, po němž převzali iniciativu. Dvě minuty před koncem se potom dočkali vyrovnání, když Šána vysunul Kozojeda, který vrátil míč na vápno Škrdlovi a ten neměl se zakončením problém, když efektně patou vyrovnal - 1:1. Nakonec se Stonařovští dokonce mohli radovat z vítězství, jejich nejlepší hráč Kozojed však ve stoprocentní šanci vymýšlel nahrávku, což se neukázalo jako dobré řešení. Zápas tak nakonec skončil dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov
Zdeněk Štancl (trenér): Bod je pro nás nakonec ztrátou. V zápase jsme bojovali a v poslední minutě mohl Kozojed překlopit misky vah na naši stranu, bohužel však situaci nevyřešil ideálně. Přesto si za svůj dnešní výkon zaslouží pochvalu.

TJ Sokol Šebkovice
Jiří Stoklas (trenér): S bodem zvenku jsme celkem spokojeni. Stonařov nás přehrál až v posledních patnácti minutách, kdy hrál možná až zbytečně moc tvrdě a naši hráči již tolik nechodili do soubojů. Na vyložené šance v celém průběhu zápasu jsme ale byli lepší, měli jsme zápas rozhodnout dříve. Ze dvou zápasů venku máme čtyři body, to je fajn. Pěkně zachytal Kuba.



Sestavy


TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - P. Plavec [-] , J. Nešpor [-] (9. D. Urbánek [-] ) , P. Kozojed [-] - M. Kubelka [-] , M. Škrdla [-] , R. Šána [-] - P. Kubík [-] , J. Sobotka [-] , M. Nikrmajer [-] - M. Turoň [-]

TJ Sokol Šebkovice
J. Kuba [-] - A. Kotačka [-] , P. Hrůza [-] , D. Večeřa [-] , M. Pecka [-] - Š. Dvořák [-] , V. Říha [-] , L. Štveráček [-] , M. Chytra [-] , Z. Roupec [-] - M. Hobza [-] (78. T. Kotačka [-] )

ŽK: 43. M. Turoň , 58. M. Kubelka , 63. P. Kubík , 80. D. Urbánek , 88. M. Škrdla . ČK: 74. P. Plavec .
Hráči zápasu: P. Kozojed - J. Kuba .
Místo: Stonařov. Počet diváků: 55. Rozhodčí: BÍLEK Zdeněk - STANĚK Josef, NOVÁK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.