5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec spadl v Nových Syrovicích z hrušky a bolelo to!


Branky


16. J. Dubský , 24. Z. Dvořák , 44. V. Toman , 67. M. Sosnar , 68. V. Toman
0

Šlágr kola se hrál v Nových Syrovicích, kam přijel vedoucí Moravec. Na zápas si našlo cestu 180 natěšených diváků, kteří se těšili na to, jak tento zápas o první místo dopadne. Utkání se však brzy změnilo v něco, co by bylo možné označit jako biblické vraždění neviňátek a hráči z Moravce si sebou nakonec na cestu domů přibalili potupnou pětku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dubský nádhernou střelou začal koncert

Běžela první minuta a Nové Syrovice již mohly jít do vedení! Na bránu brankáře Konečného se řítil osamocený Miroslav Sosnar, jeho lob však v brance neskončil. Domácí jakoby tímto naznačili, jakým směrem se bude ubírat další vývoj zápasu. Ve 4. minutě pěkně odcentroval z levé strany Vítek na Dvořáka, ten ale jen trefil gólmana. V 10. minutě pak trestný kop Chalupy prodloužil Sosnar pouze na tyč. Ta zazvonila i o chvíli později po samostatné akci Dubského. Za hosty po ojedinělé akci pochodil stejným způsobem Červinka. V 16. minutě ale již udeřilo po krásné kombinaci Dvořák - Vítek - Dubský, kdy posledně jmenovaný nádhernou střelou z 20 metrů otevřel skóre - 1:0. O osm minut později bylo na domácí střídačce ještě veseleji. Po rohu Dubského se z malého vápna prosadil Dvořák - 2:0! Třetí hřebíček do rakve hostujícího týmu následně zatloukl těsně před poločasem Toman, který dorazil nádhernou Chalupovu střelu z 35 metrů, jež se odrazila od břevna - 3:0.

Toman druhým gólem pečetil jasné vítězství

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu jako ten první. Chalupa sice vykopával na jeho začátku míč z prázdné branky domácích, hned ve 49. minutě se však ocitl v šanci Růžička, jenž po příhře překopl z malého vápna prázdnou branku hostů. V 67. minutě se pak připomněl i nejlepší střelec soutěže Miroslav Sosnar, který osvědčil svůj čich na góly a dorazil Tomanovu střelu, kterou Konečný jen vyrazil, do branky - 4:0. Již za minutu se skóre měnilo popáté a naposled. Dlouhý aut Dvořáka usměrnil Toman hlavou do sítě - 5:0. Také ve zbytku zápasu se ale bylo pořád na co dívat. Za hosty se nepodařilo snížit Jiřímu Hladíkovi, který v nadějné situaci minul balón. Střídající Josef Lang pak dlouhým autem vybídl ke skórování Vítka, ten ale v jasné pozici trefil pouze břevno. V tu dobu však již bylo dávno jasné, že Nové Syrovice se minimálně na týden staly lídrem I. B. třídy.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice
Jan Prígl (trenér Nových Syrovic): Podali jsme výborný výkon, to nám ještě chyběli čtyři hráči (Fryauf, Ondřej Sosnar, Tomáš Lang a Železný). Kluci opět k zápasu přistoupili vzorně a jednalo se o reklamu na fotbal. Výborný výkon podali všichni, jmenovitě chválím Chalupu a Tomana.

TJ Moravec
Luboš Tulis (trenér Moravce): Vybrali jsme si zápas blbec, který jednou za sezónu potká každé mužstvo. Dnes přišla řada na nás. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě, když podali kvalitní výkon. U nás vázla rozehrávka, nasazení také neodpovídalo tomu, že šlo o první místo. Hráči Nových Syrovic mají kvalitně propracovaný ofsajd systém a hodně spoléhají na nakopávané balony na Sosnara, což jim vycházelo. Našim hráčům snad tato lekce prospěje a v dalším zápase zase zvednou hlavu.



Sestavy


SK Nové Syrovice
M. Novák [-] - K. Filipský [-] (85. P. Fouma [-] ) , V. Procházka [-] , Z. Chalupa [-] , R. Kopeček [-] - D. Růžička [-] , J. Dubský [-] , V. Toman [-] (77. J. Lang [-] ) , L. Vítek [-] - M. Sosnar [-] , Z. Dvořák [-] (69. L. Houserek [-] ) -

TJ Moravec
N. Konečný [-] - L. Slavíček [-] , M. Černý [-] , F. Kovář [-] , J. Hladík [-] , P. Červinka [-] (86. M. Hanák [-] ) , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , T. Hladík [-] (83. O. Broža [-] ) , F. Kudiovský [-]

ŽK: 32. J. Dubský , 59. V. Toman , 65. L. Vítek - 28. T. Smolík , 33. M. Černý .
Hráči zápasu: Z. Chalupa , V. Toman .
Místo: Nové Syrovice. Počet diváků: 180. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - MASOPUST Václav, MACHAČ Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.