3:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecky disponovaný Miroslav Sosnar opět řádil, tentokrát to však stačilo jen na remízu


Branky


13. D. Robotka , 64. V. Crkal , 68. J. Šoukal - 19. M. Sosnar , 29. M. Sosnar , 49. M. Sosnar
0

Do Měřína přijel k jednomu ze šlágrů kola lídr tabulky z Nových Syrovic. Měřínští se také na začátku sezony prezentují pěkným fotbalem, takže se bylo na co těšit. Otazník se vznášel i nad tím, jak se domácím podaří uhlídat hostujícího ostrostřelce Miroslava Sosnara.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Robotka byl na konci krásné akce při prvním gólu Měřína

Hned od začátku se hrál v silném větru líbivý fotbal a domácím se vstup do zápasu vydařil nad očekávání. Akce, která předcházela prvnímu gólu, byla skutečně nádherná. Po přihrávce ze středu hřiště pustil ve vápně Šoukal mezi nohama míč na Řezníčka, ten přihrál na zadní tyč a Robotka s přehledem doklepl - 1:0. Z vedení se však domácí těšili po hříchu pouhých šest minut. Syrovičtí využili toho, že hráli první poločas po větru, Toman našel dlouhým nákopem Miroslava Sosnara, ten si balon zpracoval a s přehledem zakončil - 1:1. O deset minut později již vedli hosté. Miroslav Sosnar osvědčil po rohu při závaru ve vápně svůj čich na góly a bylo to 1:2. Ke druhé přihrávce mu ještě stihl blahopřát i jeho bratr Ondřej, který musel dvě minuty poté pro zranění střídat a místo něho přišel na hřiště Fouma. Protože svoje další sólo již Miroslav Sosnar neproměnil, poločas skončil jednobrankovým vedením hostů.

Crkal stihl ve druhém poločase vše

Hned v úvodu druhého poločasu zaznamenal Miroslav Sosnar již druhý hattrick za sebou, když po centru Dvořáka hlavou upravil na 1:3. V tu chvíli již to vypadalo pro Syrovice hodně nadějně, pak se ale ručička výsledkových vah začala postupně vyrovnávat. Utkání jistě do určité míry ovlivnila i 51. minuta, kdy musel po druhé žluté pod sprchy hostující Železný. Domácí trenér Karel Kružík měl potom šťastnou ruku, když v poločase poslal na hřiště místo Lázničky mladíka Crkala. Sám mu poslal pěkný míč za obranu a domácí mladík si v 64. minutě počínal suverénně - 2:3. Domácím pochopitelně tento úspěch vlil čerstvou krev do žil a za čtyři minuty se mohli těšit z vyrovnání. Sýkora zahrál rohový kop na zadní tyč, tam si naskočil Šoukal a na světelné tabuli svítilo - 3:3. Domácí pak měli převahu, hosté hrozili hlavně z brejků. Crkal však svoji druhou šanci nedal a své vydařené vystoupení musel deset minut před koncem kvůli zranění ukončit, když ho nahradil Hrad. V závěru se pak srovnalo nejen skóre, ale také poměr vyloučených, když červenou kartu dostal po faulu na Miroslava Sosnara i domácí bek Doležal. Výhru pro Syrovice měl na kopačkách Vítek, ale jeho střela měla opačnou faleš a těsně minula Syslovu branku, také žádná ze standardních situací již se neujala. Strhující podívaná tak skončila remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (hrající trenér Měřína): Na soupeře jsme vlétli a šli jsme zaslouženě do vedení, poté jsme však nechali Syrovice otočit. Především ve druhé půli jsme měli převahu, kterou jsme nakonec přetavili ve vyrovnání. Hosté hrozili hlavně z brejků. Výborně zahrál Šoukal.

SK Nové Syrovice
Jan Prígl (trenér Nových Syrovic): V silném větru jsme v první půli dokázali využít zaváhání domácí obrany a zaslouženě jsme vedli. Ve druhém poločase ale domácí srovnali, remízu vidím jako spravedlivou. Chválím ve výborné formě hrajícího Miroslava Sosnara.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
P. Sysel [-] - L. Doležal [-] , D. Jonáš [-] , D. Hrůza [-] - M. Sýkora [-] , D. Robotka [-] , L. Řezníček [-] , T. Láznička [-] (46. V. Crkal [-] ) , K. Kružík [-] - J. Šoukal [-] - M. Kolda [-] (74. P. Kolouch [-] )

SK Nové Syrovice
M. Novák [-] - V. Procházka [-] , V. Toman [-] , Z. Chalupa [-] , O. Sosnar [-] (31. P. Fouma [-] ) - R. Kopeček [-] , J. Dubský [-] , J. Železný [-] , L. Vítek [-] (90. D. Růžička [-] ) - M. Sosnar [-] , Z. Dvořák [-] (90. V. Tříletý [-] ) -

ŽK: 6. D. Jonáš , 25. M. Kolda , 65. K. Kružík - 26. J. Dubský , 27. Z. Dvořák , 32. J. Železný , 76. Z. Chalupa , 82. V. Procházka . ČK: 84. L. Doležal - 51. J. Železný .
Hráči zápasu: J. Šoukal - M. Sosnar .
Místo: Měřín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRULÍK Josef - LICEK Jan, JANOVSKÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.