1:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O pouti si Nové Syrovice v Radostíně otevřely střelnici


Branky


62. Z. Gregar - 2. T. Lang , 33. M. Sosnar , 64. M. Sosnar , 84. Z. Dvořák , 88. L. Vítek
0

Domácí měli po úvodních dvou kolech co napravovat. Nováček z Nových Syrovic naopak vstoupil do sezony možná až nad očekávání dobře. Na radostínskou pouť zavítala do místního fotbalového areálu velmi pěkná návštěva, která byla zvědavá, jak se domácím v boji o letošní první body povede.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lang dostal bleskově hosty do vedení

Kdo se zdržel na kolotočích, měl smůlu, první gól neviděl.  A měl čeho litovat! K odraženému balonu se dostal hned ve 2. minutě Lang a nádhernou střelou z 25 metrů překonal Dupala - 0:1. Domácí však přece jen oproti minulým zápasům svůj výkon o něco zlepšili a Fňukal mohl jen litovat, že jeho střelu z přímáku zastavilo břevno. Na druhé straně zlobil hlavně Miroslav Sosnar, jenž nejprve po samostatné akci pouze trefil brankáře, ve 33. minutě se však již radoval, když se k němu dostal po závaru balon, jejž z otočky dopravil do sítě - 0:2. Protože svoji další šanci ten samý hráč neproměnil, byl takový i poločasový výsledek.

Miroslav Sosnar odmítl drama

Také do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté. Při chuti byl především střídající Dvořák, jenž v úniku nahrál Sosnarovi, jeho radost z gólu však překazil rozhodčí Sýkora, který ho neuznal. A začalo se schylovat k dramatu! Domácí Josef Kozel zatáhl míč do vápna, zde našel Gregara a ten svůj návrat do A týmu po několikaleté pauze oslavil brankou - 1:2. Radosti ze snížení si bohužel domácí diváci dlouho neužili. V 64. minutě Kopeček zatáhl po levé straně míč do křídla, přesně odcentroval, ale Dvořákovu střelu ještě dokázal brankář Dupal vyrazit na břevno. Míč se však odrazil k Sosnarovi a ten měl stejně lehký úkol jako prodavač zlevněných lahůdek v Kauflandu - 1:3. V tu chvíli bylo prakticky po zápase. Hosté v závěru ještě z brejků Dvořákem a Vítkem navýšili skóre až na hrozivých 1:5.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma (trenér Radostína): Dnešní výkon, i když tomu výsledek nenapovídá, byl o něco lepší než ty minulé. Pořád nás však sráží individuální chyby, když velmi lehce inkasujeme. Stále máme i problémy se sestavou, dnes se alespoň vrátil Kohout. Pochvalu si zaslouží Josef Kozel a Zdeněk Gregar.

SK Nové Syrovice
Jan Prígl (trenér Nových Syrovic): S výkonem týmu jsem spokojen. Kdyby první poločas skončil 1:5, nikdo by se nemohl divit. Klukům drží pěkný přístup z minulé sezony, podávají poctivé výkony, snad to tak bude pokračovat. Jmenovitě chválím Langa a Sosnara.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Kohout [-] , P. Dvořák [-] , R. Fňukal [-] , D. Hrbek [-] - J. Kozel [-] , L. Oulehla [-] , A. Fabík [-] , R. Večeřa [-] - S. Berka [-] (57. D. Toman [-] ) , Z. Gregar [-] (73. R. Kovář [-] ) -

SK Nové Syrovice
M. Novák [-] - V. Procházka [-] , R. Kopeček [-] , Z. Chalupa [-] , V. Toman [-] - T. Lang [-] , J. Dubský [-] (46. Z. Dvořák [-] ) , D. Růžička [-] (87. J. Marek [-] ) , L. Vítek [-] - M. Sosnar [-] (89. J. Vlček [-] ) , J. Železný [-] -

ŽK: 15. J. Dubský , 55. Z. Dvořák .
Hráči zápasu: J. Kozel , Z. Gregar - T. Lang , M. Sosnar .
Místo: Radostín n. O.. Počet diváků: 150. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - FOTR Jan, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.