2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rygl s Chytrou se prosadili i ve druhém kole


Branky


79. J. Rygl , 83. M. Chytra
0

Do Šebkovic přijelo béčko Velké Bíteše, ale domácí zřejmě v letošní sezoně body doma příliš rozdávat nebudou. Tentokrát však o svém vítězství rozhodli až v závěru zápasu, když se prosadili střelci z minulého kola Rygl a Chytra. Příště by však neproměněné šance z prvního poločasu mohly Šebkovice mrzet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se místo branek počítali zranění

Běžela pátá minuta a domácí již museli střídat. Durda si špatně šlápl a odneslo to vyhozené koleno, takže musel přepustit svoje místo Aleši Kotačkovi. Šebkovice měly v prvním poločase hned několik šancí, střelci se ale teprve zastřelovali. Rygl tak sice vypíchl špatnou přihrávku jednoho z bítešských obránců, mladičký brankář Josef Bartošek však svůj tým, jako později ještě několikrát, podržel. Rygl nezužitkoval ani krásnou přihrávku Roupce a také Václav Říha se ve své šanci neprosadil. Když na druhé straně neproměnil svoje sólo Vařílek a z trestňnáku se neprosadil Klusák, odcházelo se do kabin za stavu 0:0. Bohužel již také bez hostujícího Loupa, jenž se zranil a musel ho střídat Prchal.

Sólo Říhy přineslo domácím vedení

Ve druhém poločase se hra vyrovnala, ale branky stále nepřicházely. Šebkovický Chytra šel sice sám na Bartoška, ale mířil mimo. Vařílek trefil pouze boční tyč. V 79. minutě však mohli fotbaloví fajnšmekři blahem slintat při sólu Říhy, který ve stylu Maradony na MS v Mexiku roku 1986 proti Anglii přešel celé hřiště a nahrál Ryglovi, který vystřelil na Bartoška. Ten sice balon vyrazil, ale na dorážku již byl krátký - 1:0. O čtyři minuty později pak Chytra po přihrávce Štveráčka rozhodl o výhře domácích - 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice, z.s.
Jiří Stoklas (trenér Šebkovic): S výkonem týmu jsem spokojen, a to především s prvním poločasem. Vytvořili jsme si celou řadu šancí, které jsme bohužel neproměnili. Paradoxně jsme tak rozhodli až ve druhé části, kdy již bylo tutovek méně. Pochvalu zaslouží oba krajní záložníci - Říha, jehož sólo bylo pastvou pro oči, a Chytra.

FC PBS Velká Bíteš B
Josef Jelínek (vedoucí Velké Bíteše B): Je to škoda. Branky jsme dostali až ke konci zápasu, kdy již byl soupeř nervózní a vypadalo to, že nejhorší jsme přečkali. My jsme hrozili hlavně ze standardek. Velkou pochvalu zaslouží mladý brankář Bartošek, který nás několikrát podržel. Líbil se také Pelán.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice, z.s.
J. Kuba [-] - D. Kašpárek [-] , Z. Přibil [-] , M. Pecka [-] - Z. Roupec [-] , L. Štveráček [-] , Š. Dvořák [-] , V. Říha [-] (85. T. Kotačka [-] ) , M. Chytra [-] - P. Durda [-] (5. A. Kotačka [-] ) , J. Rygl [-] (88. M. Horváth [-] )

FC PBS Velká Bíteš B
J. Bartošek [-] - L. Vašíček [-] (46. O. Švanda [-] ) , O. Suchý [-] (78. M. Paprskář [-] ) , T. Pelán [-] , M. Švanda [-] - T. Loup [-] (35. L. Prchal [-] ) , M. Klusák [-] , J. Jelínek [-] , R. Hemala [-] , O. Bartošek [-] - M. Vařílek [-] -

ŽK: 31. M. Vařílek , 66. L. Prchal , 79. J. Jelínek , 81. M. Švanda .
Hráči zápasu: V. Říha , M. Chytra - J. Bartošek , T. Pelán .
Místo: Šebkovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: BESEDA Petr - KLINER Jan, KOPŘIVA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.